Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Bugun aksam yemeğini gec yemek zorunda kaldim insallah yarinikötü etkilemez karamellim06 ne yaptı acaba diyete devem edebiliyor mu
Merhaba canım. Özledim sizi ya :)
Bi kaç saat önce girip bi kaç yazı okudum, beğendim. Ne de olsa yarın pa za r. Kim ne yaptı merak ediyorum.
Ders çalışıyorum. Keşke daha önce başlasaydım diyorum. Ama yine de elimden geleni yapcam.
Diyete devam ediyorum. Yürüyüşü azalttım. Tartı buna ne diyecek acaba :))
Geçen boğazım gıcıklandı diye bal yedim iki kaşık. Sanki şire yemişim. Unutmuş dilim tatlıyı yemeye yemeye:))
Hepinizi çok merak ediyorum. Kim birinci olacak, yarış ne alemde acaba? Mislisse hırsı devam ediyor mu. Tubi zaten yürüyüş diyet çok taviz vermemişsindir. Acaba JoleYa kaçamak konusunda bu hafta birinci olmak için frenledi mi :) turuncu ne yaptı bu hafta Leslie işe yaradımı acaba. Cicişko çok girmiyor sanırım öyle okumuştum. Ve almancı arkadaş bebeği iyileşip devam edebildi mi. Unuttuğum biri var mı acaba yeni katılan felan

B
Ben varim

Bizde seni ozledik yaa evet ben yürüyüşten hic taviz vermedim ful yürüyüş yaptim bu haftada yediklerime de dikkat etmeye çalıştım bakalim insallah iyi sonuc alırım

Karamelcim bizde ozledik inan hirsliydim devam ediyordum taki bugune kadar bugun pskilolojim iyi degildi acikcasi tartiyi dusundum ama gec oldu bu saate kadar atistirdim inan yarin tartilmak istemiyorum tek bildigim bu simdilik siskinlik de cabasi ;(

Karamelcim bizde ozledik inan hirsliydim devam ediyordum taki bugune kadar bugun pskilolojim iyi degildi acikcasi tartiyi dusundum ama gec oldu bu saate kadar atistirdim inan yarin tartilmak istemiyorum tek bildigim bu simdilik siskinlik de cabasi ;(
Bunu neden yaptığını sorabilirmiyim acaba bide tarti gecesi yaaani::)))))

Bunu neden yaptığını sorabilirmiyim acaba bide tarti gecesi yaaani::)))))
Dedim ya psikoljik olarak kendimi iyi hissetmiyorum boyle olsun istemezdim yalanda soyleyemezdim ben yarin bildirm yapmak istemiyorum ;((s soz vermistim bide 82 li rakam gormusken yarin 83 lu gorurusem psikolojim daha da bozulur ;(

Mislisse canim yogurt limon kırmızı pul biber kürü ye yat sabah en azindan wc ye cikarsin sisliginide alir eger bide yatmadan 1 fincan yesil cay icersen süper
Onerin icin tesekur ederim ama onu yiyemiyorum kayisi yesem olur mu daha mi siskin yapar acaba?

Mislisse canim yogurt limon kırmızı pul biber kürü ye yat sabah en azindan wc ye cikarsin sisliginide alir eger bide yatmadan 1 fincan yesil cay icersen süper
Canım bu kür yatmadan yeniyor ya karın ağrısı falan yapiyomu.denemek istiyorum ama kaç gündür cesaret edemedim

Hoşgeldin canım bu hafta hareket yoktu gurupta yokluğun belliydi :) birinciği Hayel edemem her zamanki gibi hafta başı kaçırdıklarımı telafi ettim bakalım azıcıkta eksi görürüm belki

karamellim06 canım düşündüğün için sagol bebeğim iyiye gidiyor çok şükür ama hala eski düzenimiz kavuşamadık.
Ayrıca belirtmek isterim ki _almanci_ kelimesinden hiç hoşlanmıyorum.sadece ben degil burda yaşayan bütün _Türkler_ aynı şeyden şikayetçi.Türkiye'de yaşayan sizlerin bize farklı gözle baktığınızi biloyoruz.burda *yabanciyiz* Türkiye'de *almanci*.ama inanın sizden daha çok ülkemizi seviyoruz.gurbette olunca insan bazı şeylerin değerini ve kıymetini daha iyi biliyor arkadaşlar

Canım bu kür yatmadan yeniyor ya karın ağrısı falan yapiyomu.denemek istiyorum ama kaç gündür cesaret edemedim
İstersen bugün deneme Can'ım herkeste aynı sonuç alınmıyor malum tartı önü:)ben denemiştim birkaç gün şişkinlik olmuştu artk kürdenmi başka bişeymi bilemicem ama devam etmedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…