Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Eger kilon yeni kiloysa hizla dusersin, uzun sure sabit kaldigin eski kilolarin inatlasiyo sonra tekrar gitmeye basliyo, ben 2.hamileligime 80 le kalmistim, daha ilk hamileligimdeki kilolarimi atmadan ikinciye hamile kaldim, boyun kac canim
ben de 2.ciyi düşünüyorum o yüzden 60 a düşmek istiyorum....

evet bence de iyi bişey bakalım .....

öncelikle çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim ama 21 ocaktaki duruma bakalım olur mu ?

inşallah canım sen 10 şubatta olmak istediğin kiloyu yazmışmıydın gözümden mi kaçtı acaba?

kızlaarrr tablomuz düzenlenmiş olup 1 .sayfada yer almaktadır...Bilginize....

1)Figenada - Tubi-klc arkadaşımız deneme sürelerini tamamlayıp ilgi ,gayret ve başarılarından dolayı aramıza katılmaya hak kazanmıştır.Bundan böyle bizimle beraber kilo vermeye devam edeceklerdir.

2)üyeler arasında bu hafta en çok kiloyu veren sanırım benim,, kendimi kutlar başarılarımın devamını dilerim.

3)Arkadaşlarım biz her hafta evet 1 kilo diye kararlaştırdık ama metbolizmamızı da unutmayalım ve pes etmeyelim önemli olan yerimizde saymamak ve + gr almamamk burdaki amacımız bu - 100 veya -500 hiç önemli değil önemli olan bunu verebilmek herkesin metabolizması farklı sonuçta lütfen bunu unutmayalım ve pes etmeyelim bayağı bir yol aaldık sonuçta.

4) Gülicik arkadşımızı da bu hafta -1800 gr verdiği ve gösterdiği gayretlerden dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz ...

Not:aday üyelerimizden esmer-08 kilo bildirimi yapmadığı için tabloya yazılmadı. (gözümden kaçmamışsa )

5)Hepinizi göstermiş olduğunuz bu azim ve gayretten dolayı gönülden kutluyorum. Başarıcağız buna inanın arkadaşlarım...

Evet sen cok guzel verdin bu hafta masallah diyelim. insallah bende vercem pes etmek yok

Cok guzel oldu bu :)

Eline sağlık, cok güzel olmuş, herkes eksilerde sanırım, tebrik ederim :)
Herkes bu azimle devam ederse başarılı oluruz gibi

Tebrik ederim mislisse - görmene sevindimm hıxla devamm inşaallah

Kıxlar tabloyu merak ediyorumm kim ne kadar vermişşş ben bu hafta gece yemelerimin kurbanı oldm eksi göremedim .düzene girer inşaallah bu çocuk gece oturup emzirmek çok yoruyor benişu an uykusu geldi gözleri kapanıyo uyuyup kalkıcak sabaha kadar benim anamı ağlatıcakinat ettim uyutmuyorm bakalm ne kadar dayanııcazz

1.sayfaya baktın mı tablo hazır

canm ya uykusuzluk çok kötü seni çok iyi anlıyorum bizim bıdık ta çok hareketli maşallh sürekli kafamızı biyerlere vurıyoruz az öncede kulağının üstüne düştü bişey olur mu acaba ? çok teredüdtlüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…