ben de 2.ciyi düşünüyorum o yüzden 60 a düşmek istiyorum....Eger kilon yeni kiloysa hizla dusersin, uzun sure sabit kaldigin eski kilolarin inatlasiyo sonra tekrar gitmeye basliyo, ben 2.hamileligime 80 le kalmistim, daha ilk hamileligimdeki kilolarimi atmadan ikinciye hamile kaldim, boyun kac canim
yağsız mısır patlatabilirsiniz teflon yada seramik tenceredeAaa kendini bırakmak yokk boş icmesende sana sonunda pismanlik yasatmiycak biseyler ye mısır patlat mesela findik fıstık cebiz ye
evet bence de iyi bişey bakalım .....Var ama çok doğru gelmedi bana. Ben garmin i kullaniyorum kalori de gösteriyor, ama sadece attığın adımın karşılığı. Örneğin merdiven çıkarken 1 adim ama kalori fazla.. bunu da adım gibi saydığı için doğru oluyor mu bilmiyorum. Kendime hedef koymakta ise yariyor ama tavsiye ederim. Gününe göre madem bunu yedim şu kadar adım atmadan uyumak yok dediğim oluyor.
öncelikle çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim ama 21 ocaktaki duruma bakalım olur mu ?Eki Görüntüle 1747041 Günaydın güzel hanımlar. Bol kalori yakimli günler diliyorum herkese.
Başlangıç tarihim:07-01-2016
Başlangıç kilom:77.9
Güncel kilom:75.5
Gecen pazradan bu yana -1.8 kilo gitmiş.Mislisse artık bu hafta listeye gireceğim değil mi???
Bana uyaröncelikle çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim ama 21 ocaktaki duruma bakalım olur mu ?
yok canım 78 hedefim 10 şubata kadarBu ay sonu hedefin 85 di dimi cok iyi cok yakinsin
inşallah canım sen 10 şubatta olmak istediğin kiloyu yazmışmıydın gözümden mi kaçtı acaba?Herkese hayırlı geceler bu saat oldu ayaktayım ve bi kaç saat daha yatamıcam sanırım yarınsa tamamen ayakta gececek bir gün
İlk bildirim benden olsun 91.0 ım....ve bu koşturma da maalesef ne dikkat edebiliyorum ne özenebiliyorum...
ama şuan - bildirimden daha ziyade uzun bi dinlenmeye ihtiyacım var gibi
İnşaAllah herkes gönlüne göre bol eksili bildirimlerde bulunur...
Bu hafta da sessiz geçirdim ama emin olun dönüşüm muhteşem olacakkkkk
Hayırlı geceler
gülicik sen 10 şubatta olmak istediğin kiloyu yazmışmıydın ?Sağol canım
Evet sen cok guzel verdin bu hafta masallah diyelim. insallah bende vercem pes etmek yoksüpersin bence emin ol her hafta değişiklik gösterecektir sakın - yi görmeyince yılma ebn geçen hafta -1000 beklerken +100 çıktım ama pes etmedim bu hafta hiç beklemediğim halde -1000 gördüm sanıırm metabolizma işte....
Cok guzel oldu bu :)kızlaarrr tablomuz düzenlenmiş olup 1 .sayfada yer almaktadır...Bilginize....
1)Figenada - Tubi-klc arkadaşımız deneme sürelerini tamamlayıp ilgi ,gayret ve başarılarından dolayı aramıza katılmaya hak kazanmıştır.Bundan böyle bizimle beraber kilo vermeye devam edeceklerdir.
2)üyeler arasında bu hafta en çok kiloyu veren sanırım benim,, kendimi kutlar başarılarımın devamını dilerim.
3)Arkadaşlarım biz her hafta evet 1 kilo diye kararlaştırdık ama metbolizmamızı da unutmayalım ve pes etmeyelim önemli olan yerimizde saymamak ve + gr almamamk burdaki amacımız bu - 100 veya -500 hiç önemli değil önemli olan bunu verebilmek herkesin metabolizması farklı sonuçta lütfen bunu unutmayalım ve pes etmeyelim bayağı bir yol aaldık sonuçta.
4) Gülicik arkadşımızı da bu hafta -1800 gr verdiği ve gösterdiği gayretlerden dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz ...
Not:aday üyelerimizden esmer-08 kilo bildirimi yapmadığı için tabloya yazılmadı. (gözümden kaçmamışsa)
5)Hepinizi göstermiş olduğunuz bu azim ve gayretten dolayı gönülden kutluyorum. Başarıcağız buna inanın arkadaşlarım...
Haftada birer buçuk kilo hedef koyarsak. .. 4.5 kilo daha verip 71 olsa hiç fena olmaz. 10 subattaki hedefim 71 kggülicik sen 10 şubatta olmak istediğin kiloyu yazmışmıydın ?
Eline sağlık, cok güzel olmuş, herkes eksilerde sanırım, tebrik ederim :)kızlaarrr tablomuz düzenlenmiş olup 1 .sayfada yer almaktadır...Bilginize....
1)Figenada - Tubi-klc arkadaşımız deneme sürelerini tamamlayıp ilgi ,gayret ve başarılarından dolayı aramıza katılmaya hak kazanmıştır.Bundan böyle bizimle beraber kilo vermeye devam edeceklerdir.
2)üyeler arasında bu hafta en çok kiloyu veren sanırım benim,, kendimi kutlar başarılarımın devamını dilerim.
3)Arkadaşlarım biz her hafta evet 1 kilo diye kararlaştırdık ama metbolizmamızı da unutmayalım ve pes etmeyelim önemli olan yerimizde saymamak ve + gr almamamk burdaki amacımız bu - 100 veya -500 hiç önemli değil önemli olan bunu verebilmek herkesin metabolizması farklı sonuçta lütfen bunu unutmayalım ve pes etmeyelim bayağı bir yol aaldık sonuçta.
4) Gülicik arkadşımızı da bu hafta -1800 gr verdiği ve gösterdiği gayretlerden dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz ...
Not:aday üyelerimizden esmer-08 kilo bildirimi yapmadığı için tabloya yazılmadı. (gözümden kaçmamışsa)
5)Hepinizi göstermiş olduğunuz bu azim ve gayretten dolayı gönülden kutluyorum. Başarıcağız buna inanın arkadaşlarım...
Evet alsak iyi olursüpersin süper...valla ben biizm kızla emin ol evde 5000 adım atıyorumdur. ya bu kola takılan kalorimetre mi alsam acaba fikri olan var mı?
Aynen canım gün içi koşuşturmanhariçyine de fena değil güniçi aktivite hariç daha değil mi?
Tebrik ederim mislisse - görmene sevindimm hıxla devamm inşaallahsüpersin bence emin ol her hafta değişiklik gösterecektir sakın - yi görmeyince yılma ebn geçen hafta -1000 beklerken +100 çıktım ama pes etmedim bu hafta hiç beklemediğim halde -1000 gördüm sanıırm metabolizma işte....
1.sayfaya baktın mı tablo hazırKıxlar tabloyu merak ediyorumm kim ne kadar vermişşş ben bu hafta gece yemelerimin kurbanı oldm eksi göremedim .düzene girer inşaallah bu çocuk gece oturup emzirmek çok yoruyor benişu an uykusu geldi gözleri kapanıyo uyuyup kalkıcak sabaha kadar benim anamı ağlatıcak inat ettim uyutmuyorm bakalm ne kadar dayanııcazz
canm ya uykusuzluk çok kötü seni çok iyi anlıyorum bizim bıdık ta çok hareketli maşallh sürekli kafamızı biyerlere vurıyoruz az öncede kulağının üstüne düştü bişey olur mu acaba ? çok teredüdtlüyümKıxlar tabloyu merak ediyorumm kim ne kadar vermişşş ben bu hafta gece yemelerimin kurbanı oldm eksi göremedim .düzene girer inşaallah bu çocuk gece oturup emzirmek çok yoruyor benişu an uykusu geldi gözleri kapanıyo uyuyup kalkıcak sabaha kadar benim anamı ağlatıcak inat ettim uyutmuyorm bakalm ne kadar dayanııcazz
evet bencede ...Eline sağlık, cok güzel olmuş, herkes eksilerde sanırım, tebrik ederim :)
Herkes bu azimle devam ederse başarılı oluruz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?