Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ne özürü tatlim yuruyuse agirlik veremedim malesef 1 günle kaldi bütün hafta disardaydim bi programa katldm sabah ciktim aksam girdim eve buyuzden diyet filanda yapamadim alalacele fastfood yedim ve tartida + var maalesef ins telafi edicem onumuzdeki hafta

Özledik bizdeeee.
Allah zihin açıklığı versin. Merak Etme, emeklerinin karşılığını alırsın inşallah :)
Ben bu hafta eksideyim diye hayal kuruyorum. Düzenli yapamadım leslie. Ama en azından haftada 4 yaptım. Hiç yoktan iyidir. Bakalım faydası oldu mu :)

Y yagmur7968 marlin18 yarış baslasin da şöyle tatlı bi rekabet görelim kızlar

Mislisse oluyor bazen, insanın modu düşüyor. Canını sıkma. Eğer moralim bozulur diyorsan da bu hafta tartılma.. senin motivasyonundan önemli değil ya.
Biraz kurallar esnetilebilir kaptan için

tubi_klc niyeyse bu haftanın yere bakan yürek yakan üyesi sensin gibi :) hadi bakalım tartıya saatler kala neler olacak merakindayim.
ipek zeynep bu hafta biraz depresiftin. Umarım tartıya güzel yansır hersey. Ve umarım artık geçer ve neşeli civil civil hallerinle yazarsın
cicisko sana biraz teessuf ediyorum haberin olsun :) burada ful gibi grubun var, cicisko yazsa da okusak diye bekliyoruz, sen bir de başka gruplara git :)
Başka grupta sıkıntı yok tabi de biraz kaynasin kızlar baksanıza unutuyoruz sonra. F feyzax başka gruba gitmesen de kaynaşma sitemi senin içinde geçerli.
Hmmm bakayım unuttuğum var mı? Yok gibi. :) varsada aktif olsun arkadaşım! Nereden bir görünüp bir kaybolan arkadaşlar? !
Hu huuuuu

Ayy kaynasamadik mi millet huu huuu ya ben nedense ömrüm boyunca hep böyle oldum ilk girdiğim ortamlarda heo 1 adım geride demekki bu sanal ortam içinde gecerliymis

Ayy kaynasamadik mi millet huu huuu ya ben nedense ömrüm boyunca hep böyle oldum ilk girdiğim ortamlarda heo 1 adım geride demekki bu sanal ortam içinde gecerliymis
Kaynasikiz aslında :) biraz daha haberdar olalım sizden diye dedim sadece :)

Bende ne meraklı yim, gözlerimi açmadan geldim baktım paylaşım yapan var mı diye

Günaydın güzeller güzeli anneler :)

Bizde seni ozledik yaa evet ben yürüyüşten hic taviz vermedim ful yürüyüş yaptim bu haftada yediklerime de dikkat etmeye çalıştım bakalim insallah iyi sonuc alırım
Tam tahmin ettiğim gibi :) senin şu yürüyüş azmine hayranım. Inşallah güzel sonuçlar alırsın canım

Karamelcim bizde ozledik inan hirsliydim devam ediyordum taki bugune kadar bugun pskilolojim iyi degildi acikcasi tartiyi dusundum ama gec oldu bu saate kadar atistirdim inan yarin tartilmak istemiyorum tek bildigim bu simdilik siskinlik de cabasi ;(
Olacak öyle arada canım. En azından genel anlamda iyi olduğunu söylüyorsun. Bence çok fazla etkilemez son gün

Hoşgeldin canım bu hafta hareket yoktu gurupta yokluğun belliydi :) birinciği Hayel edemem her zamanki gibi hafta başı kaçırdıklarımı telafi ettim bakalım azıcıkta eksi görürüm belki
Bu hafta senden çok iyi bi kilo vermeni bekliyordum Geçen haftaki hırsına göre :) ama yapmışsın JoleYa lığını yine :))

Ilk defa duydum almancı kelimesinden hoşlanılmadığını ki halam, teyzemin çocukları hep almanyada yaşıyor. Böyle hissettiğini öğrendiğim iyi oldu. Yine de ben şahsen yabancı görmüyorum orda yaşayan türkleri. Ama yine de uzun süre kalanlarda kültür farklıkaşması yaşadığını düşünüyorum. Özellikle yardımlaşma misafirperverlik, paylaşım konularında. Tabi bu benim gözlemim, herkes için geçerli değildir, yanlış anlama canım

Hmm üzüldüm bu duruma. Girdiğin programdan çıkınca yada giderken bi yarım saat yürüsen günlük o bile farkettirir. Ya aslında doğamıza en uygun şey yürüyüş, neyin telaşlanmayın da yız da buna bile vakit ayıramıyoruz

Geçen hafta: 64.6
Bu hafta: 64.2
Fark: 400
Eki Görüntüle 1807723

Hadi Bismillah o zaman :)
Vay vayy çok iyisin maşallah emin adımlarla gidiyorsun. Tebrik ederim canım

cicisko canim senmiydin bugun okudum ama kim olduğunu tam hatirlayamadim baska bir gruba daha girdim diyen oldu
Bendim canim ama girdim derken devamli orda olmak icin degil. Spor la ilgili konusuluyo onlar diyetin yanind devamli spor yapiyolar. Platesle ilgili konustuk. Benim asil grubum burasi sizi seviyorum.
Herkese gunaydin bu arada

Ya olur mu hic yukarda yazdim orda platesle ilgili konustuk. Benim yerim sizin araniz canim :)) zaten orda bugun 350 kalori aldim diyen arkadaslar var. bana gore degil boyle sagliksiz beslenmeler. Ben inan dedim ki bizim grup ne kadar guzel. Size cok alistim ben.

Günaydın güzel anneler. Sabah tartıda gördüğüme hem şaşırdım hem sevindim hem Üzüldüm :)) benim tartının kafası karışmış ilk tartıldığım sonuç yanlış diye düşünüyorum çünkü biraz yürüyüşten sonra da aynı sonuç çıktı. İlki 68.6 ikinci tarılmam 70.3 :) tabi iki kilo verecek ne yaptım ki bu arada regl yine başladı. Nerden vuruldum şu iğneyi
Geçen hafta 70.6
Bu hafta 70.3
Fark -300

Merhaba canim hosgeldinn 1.sayfayi okuyup grubumuza girebilirsin
cnm okudum aranıza katılıyorum ama bugun bısey yapmam gerekıyormu tartı resmı falan suan ıs yerındeyım yarın sabah cekıp atsam olurmu?
Geçen hafta: 64.6
Bu hafta: 64.2
Fark: 400
Eki Görüntüle 1807723

Hadi Bismillah o zaman :)

Eki Görüntüle 1807725
Gecen hafta: 67.8
Bu hafta:66.9
Fark: -900

karamellim06 senin akrabaların belki *almanci*kelimesinden hoşlanıyordur. Birşey diyemem ama çoğu kişi hoşlanmıyor. Ayrıca burda yaşayan (benim cevremde)türkler çok misafirperver , çok yardımsever, çok paylaşımcı. Türkiye'de apartmanlarda çoğu insan birbirinden habersizce biz burda hala eski usul evde eksik bişey olunca komşuya gideriz.evde bişey pişince komşuya da götürürüz.ben hamileyken sağolsun komşum gece bana yemek taşıyordu .arayıp soruyor du hep.gördüğüm kadarıyla türkiye de böyle şeyler ne yazıktır kalmadı

Yaaa kizlar aşk olsun durup durup ben yattiktan sonra muhabebtin dibine vurmuş sunuz cicisko tabiki sen bizim grubun uyesisin sakın bizi birakma sonucun harika nerdeyse 1 kilo vermissin tebrik ederim 3nity sende eksi400 desin cok güzel bir sonuc canim @karamellim06senden iki resim gelmis hangisi ben anlayamadm tatlim

Kizlar kilom 58.8
Geçen hafta 59.1
Fark _300 gr
Resim gönderemiyorum büyük geliyor. Siz nasıl yapıyorsunuz.birisi anlatabilirmi acaba
O kadar hastta bebisle ugrasmana ragmen dikkat edebilmissin eksi gormen cok güzel tebrik ederim canim telefondan mi giriyorsun oyleyse dosya ekle kismindan resmi secip sonra kucuk resim yazan yere basiyorum ben metin panosuna cikiyor zTen ama pc ise bi bilgim yok:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…