- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Rica ederim canımBilgilendirdigin için çok teşekkür ederim canım rakibem
Ben bu akşm içtim ama bizimki yine huzursuz hala uyumadı karnı ağrıyor sankiŞimdi denemeyeyim o zaman. Zaten hasta olalı iyice huysuzlasti.
Ne özürü tatlimFeyzax yürüyüşe ağırlık verecekti ne oldu acaba. Ipek zeynep hep aklımda sözlerin ya. Keşke daha önce çalışmaya başlasaydım. Senin gibi başarılı olurdum. Bu arada bebeğin var mıydı o zaman
Merhaba canım. Özledim sizi ya :)
Bi kaç saat önce girip bi kaç yazı okudum, beğendim. Ne de olsa yarın pa za r. Kim ne yaptı merak ediyorum.
Ders çalışıyorum. Keşke daha önce başlasaydım diyorum. Ama yine de elimden geleni yapcam.
Diyete devam ediyorum. Yürüyüşü azalttım. Tartı buna ne diyecek acaba :))
Geçen boğazım gıcıklandı diye bal yedim iki kaşık. Sanki şire yemişim. Unutmuş dilim tatlıyı yemeye yemeye:))
Hepinizi çok merak ediyorum. Kim birinci olacak, yarış ne alemde acaba? Mislisse hırsı devam ediyor mu. Tubi zaten yürüyüş diyet çok taviz vermemişsindir. Acaba JoleYa kaçamak konusunda bu hafta birinci olmak için frenledi mi :) turuncu ne yaptı bu hafta Leslie işe yaradımı acaba. Cicişko çok girmiyor sanırım öyle okumuştum. Ve almancı arkadaş bebeği iyileşip devam edebildi mi. Unuttuğum biri var mı acaba yeni katılan felan
Ayy kaynasamadik mi millet huu huuu ya ben nedense ömrüm boyunca hep böyle oldum ilk girdiğim ortamlarda heo 1 adım geride demekki bu sanal ortam içinde gecerliymisÖzledik bizdeeee.
Allah zihin açıklığı versin. Merak Etme, emeklerinin karşılığını alırsın inşallah :)
Ben bu hafta eksideyim diye hayal kuruyorum. Düzenli yapamadım leslie. Ama en azından haftada 4 yaptım. Hiç yoktan iyidir. Bakalım faydası oldu mu :)
Y yagmur7968marlin18 yarış baslasin da şöyle tatlı bi rekabet görelim kızlar
Mislisse oluyor bazen, insanın modu düşüyor. Canını sıkma. Eğer moralim bozulur diyorsan da bu hafta tartılma.. senin motivasyonundan önemli değil ya.
Biraz kurallar esnetilebilir kaptan için
tubi_klc niyeyse bu haftanın yere bakan yürek yakan üyesi sensin gibi :) hadi bakalım tartıya saatler kala neler olacak merakindayim.
ipek zeynep bu hafta biraz depresiftin. Umarım tartıya güzel yansır hersey. Ve umarım artık geçer ve neşeli civil civil hallerinle yazarsın
cicisko sana biraz teessuf ediyorum haberin olsun :) burada ful gibi grubun var, cicisko yazsa da okusak diye bekliyoruz, sen bir de başka gruplara git :)
Başka grupta sıkıntı yok tabi de biraz kaynasin kızlar baksanıza unutuyoruz sonra. F feyzax başka gruba gitmesen de kaynaşma sitemi senin içinde geçerli.
Hmmm bakayım unuttuğum var mı? Yok gibi. :) varsada aktif olsun arkadaşım! Nereden bir görünüp bir kaybolan arkadaşlar? !
Hu huuuuu
Kaynasikiz aslında :) biraz daha haberdar olalım sizden diye dedim sadece :)Ayy kaynasamadik mi millet huu huuu ya ben nedense ömrüm boyunca hep böyle oldum ilk girdiğim ortamlarda heo 1 adım geride demekki bu sanal ortam içinde gecerliymis
Tam tahmin ettiğim gibi :) senin şu yürüyüş azmine hayranım. Inşallah güzel sonuçlar alırsın canımBizde seni ozledik yaa evet ben yürüyüşten hic taviz vermedim ful yürüyüş yaptim bu haftada yediklerime de dikkat etmeye çalıştım bakalim insallah iyi sonuc alırım
Olacak öyle arada canım. En azından genel anlamda iyi olduğunu söylüyorsun. Bence çok fazla etkilemez son günKaramelcim bizde ozledik inan hirsliydim devam ediyordum taki bugune kadar bugun pskilolojim iyi degildi acikcasi tartiyi dusundum ama gec oldu bu saate kadar atistirdim inan yarin tartilmak istemiyorum tek bildigim bu simdilik siskinlik de cabasi ;(
Bu hafta senden çok iyi bi kilo vermeni bekliyordum Geçen haftaki hırsına göre :) ama yapmışsın JoleYa lığını yine :))Hoşgeldin canım bu hafta hareket yoktu gurupta yokluğun belliydi :) birinciği Hayel edemem her zamanki gibi hafta başı kaçırdıklarımı telafi ettim bakalım azıcıkta eksi görürüm belki
Ilk defa duydum almancı kelimesinden hoşlanılmadığını ki halam, teyzemin çocukları hep almanyada yaşıyor. Böyle hissettiğini öğrendiğim iyi oldu. Yine de ben şahsen yabancı görmüyorum orda yaşayan türkleri. Ama yine de uzun süre kalanlarda kültür farklıkaşması yaşadığını düşünüyorum. Özellikle yardımlaşma misafirperverlik, paylaşım konularında. Tabi bu benim gözlemim, herkes için geçerli değildir, yanlış anlama canımkaramellim06 canım düşündüğün için sagol bebeğim iyiye gidiyor çok şükür ama hala eski düzenimiz kavuşamadık.
Ayrıca belirtmek isterim ki _almanci_ kelimesinden hiç hoşlanmıyorum.sadece ben degil burda yaşayan bütün _Türkler_ aynı şeyden şikayetçi.Türkiye'de yaşayan sizlerin bize farklı gözle baktığınızi biloyoruz.burda *yabanciyiz* Türkiye'de *almanci*.ama inanın sizden daha çok ülkemizi seviyoruz.gurbette olunca insan bazı şeylerin değerini ve kıymetini daha iyi biliyor arkadaşlar
Hmm üzüldüm bu duruma. Girdiğin programdan çıkınca yada giderken bi yarım saat yürüsen günlük o bile farkettirir. Ya aslında doğamıza en uygun şey yürüyüş, neyin telaşlanmayın da yız da buna bile vakit ayıramıyoruzNe özürü tatlimyuruyuse agirlik veremedim malesef 1 günle kaldi bütün hafta disardaydim bi programa katldm sabah ciktim aksam girdim eve buyuzden diyet filanda yapamadim alalacele fastfood yedim ve tartida + var maalesef ins telafi edicem onumuzdeki hafta
Vay vayy çok iyisin maşallah emin adımlarla gidiyorsun. Tebrik ederim canım
Bendim canim ama girdim derken devamli orda olmak icin degil. Spor la ilgili konusuluyo onlar diyetin yanind devamli spor yapiyolar. Platesle ilgili konustuk. Benim asil grubum burasi sizi seviyorum.cicisko canim senmiydin bugun okudum ama kim olduğunu tam hatirlayamadim baska bir gruba daha girdim diyen oldu
Ya olur mu hic yukarda yazdim orda platesle ilgili konustuk. Benim yerim sizin araniz canim :)) zaten orda bugun 350 kalori aldim diyen arkadaslar var. bana gore degil boyle sagliksiz beslenmeler. Ben inan dedim ki bizim grup ne kadar guzel. Size cok alistim ben.Özledik bizdeeee.
Allah zihin açıklığı versin. Merak Etme, emeklerinin karşılığını alırsın inşallah :)
Ben bu hafta eksideyim diye hayal kuruyorum. Düzenli yapamadım leslie. Ama en azından haftada 4 yaptım. Hiç yoktan iyidir. Bakalım faydası oldu mu :)
Y yagmur7968marlin18 yarış baslasin da şöyle tatlı bi rekabet görelim kızlar
Mislisse oluyor bazen, insanın modu düşüyor. Canını sıkma. Eğer moralim bozulur diyorsan da bu hafta tartılma.. senin motivasyonundan önemli değil ya.
Biraz kurallar esnetilebilir kaptan için
tubi_klc niyeyse bu haftanın yere bakan yürek yakan üyesi sensin gibi :) hadi bakalım tartıya saatler kala neler olacak merakindayim.
ipek zeynep bu hafta biraz depresiftin. Umarım tartıya güzel yansır hersey. Ve umarım artık geçer ve neşeli civil civil hallerinle yazarsın
cicisko sana biraz teessuf ediyorum haberin olsun :) burada ful gibi grubun var, cicisko yazsa da okusak diye bekliyoruz, sen bir de başka gruplara git :)
Başka grupta sıkıntı yok tabi de biraz kaynasin kızlar baksanıza unutuyoruz sonra. F feyzax başka gruba gitmesen de kaynaşma sitemi senin içinde geçerli.
Hmmm bakayım unuttuğum var mı? Yok gibi. :) varsada aktif olsun arkadaşım! Nereden bir görünüp bir kaybolan arkadaşlar? !
Hu huuuuu
Vayy Harikasın cicişko. Çok iyi vermişsin tebrik ederim
Geçen hafta: 64.6
Bu hafta: 64.
Seninde az kalmış canım 60 li rakamlara. Ha gayret. Boyun kaçtı?Vayy Harikasın cicişko. Çok iyi vermişsin tebrik ederimşu tartıda gördüğünü ben de görsem :) keşke :)
cnm okudum aranıza katılıyorum ama bugun bısey yapmam gerekıyormu tartı resmı falan suan ıs yerındeyım yarın sabah cekıp atsam olurmu?Merhaba canim hosgeldinn 1.sayfayi okuyup grubumuza girebilirsin
Günaydın güzel anneler. Sabah tartıda gördüğüme hem şaşırdım hem sevindim hem Üzüldüm :)) benim tartının kafası karışmış ilk tartıldığım sonuç yanlış diye düşünüyorum çünkü biraz yürüyüşten sonra da aynı sonuç çıktı. İlki 68.6 ikinci tarılmam 70.3 :) tabi iki kilo verecek ne yaptım kibu arada regl yine başladı. Nerden vuruldum şu iğneyi
Geçen hafta 70.6
Bu hafta 70.3
Fark -300 Eki Görüntüle 1807726 Eki Görüntüle 1807727
O kadar hastta bebisle ugrasmana ragmen dikkat edebilmissin eksi gormen cok güzel tebrik ederim canim telefondan mi giriyorsun oyleyse dosya ekle kismindan resmi secip sonra kucuk resim yazan yere basiyorum ben metin panosuna cikiyor zTen ama pc ise bi bilgim yok:)))Kizlar kilom 58.8
Geçen hafta 59.1
Fark _300 gr
Resim gönderemiyorum büyük geliyor. Siz nasıl yapıyorsunuz.birisi anlatabilirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?