177 canım. Yani doğumdan önce 66 ydım. Şu göbeğim kaldı o da gitsin 68 e de raziyim. Çocuk sayısına göre ideal kilo artarmış diyetisyen dediğine göre.Seninde az kalmış canım 60 li rakamlara. Ha gayret. Boyun kaçtı?
Bu almancı kelimesi niye o kadar rahatsız ediyor anlamadım. Ama bunu kötü niyetle yazmadığımı anlamış olmalısın yazının içeriğinden dolayı. Almanyada yaşayan türkleri kastediyor bunu söyleyenler. Başka bi anlamı var mı bilmiyorum, bu kadar hassas olduğuna göre demekki başka şeyler de ifade ediyor orda yaşayanlar için. Sırf merakımdam sorcam görüştüğümde bizimkilere de. Belki onlar da böyle düşünüyordur.karamellim06 senin akrabaların belki *almanci*kelimesinden hoşlanıyordur. Birşey diyemem ama çoğu kişi hoşlanmıyor. Ayrıca burda yaşayan (benim cevremde)türkler çok misafirperver , çok yardımsever, çok paylaşımcı. Türkiye'de apartmanlarda çoğu insan birbirinden habersizce biz burda hala eski usul evde eksik bişey olunca komşuya gideriz.evde bişey pişince komşuya da götürürüz.ben hamileyken sağolsun komşum gece bana yemek taşıyordu .arayıp soruyor du hep.gördüğüm kadarıyla türkiye de böyle şeyler ne yazıktır kalmadı
Tebrik ederim aynı vermişiz bu haftaKizlar kilom 58.8
Geçen hafta 59.1
Fark _300 gr
Resim gönderemiyorum büyük geliyor. Siz nasıl yapıyorsunuz.birisi anlatabilirmi acaba
Yaaa kizlar aşk olsun durup durup ben yattiktan sonra muhabebtin dibine vurmuş sunuzcicisko tabiki sen bizim grubun uyesisin sakın bizi birakma sonucun harika nerdeyse 1 kilo vermissin tebrik ederim @turuncupijama sende eksi400 desin cok güzel bir sonuc canim @karamellim06senden iki resim gelmis hangisi ben anlayamadm tatlim
Canım ilk sonuç yanlış bence. Çıktım biraz yürüyüşten sonra. Ilk sonuç yanlış yani. Yoksa -2000 ile birinciydim :))karamellim06 tamam canm anladım yazini okuyunca 3. Kere cikmadin mi iki ölçüm arasinda bu kadar fark olmamali aslinda
Canım belki anlayamzsin ama senin sayende verdim. O gün bıraksam mi dediğimde o kadar dostça yazmışsın ki devam etmememde en büyük sebep sensin. Teşekkür ederimYaaa kizlar aşk olsun durup durup ben yattiktan sonra muhabebtin dibine vurmuş sunuzcicisko tabiki sen bizim grubun uyesisin sakın bizi birakma sonucun harika nerdeyse 1 kilo vermissin tebrik ederim @turuncupijama sende eksi400 desin cok güzel bir sonuc canim @karamellim06senden iki resim gelmis hangisi ben anlayamadm tatlim
Harikaa
Ayy su an ne kadar mutluoldum anlatamam aslında onemli olan motivasyon degil mi bu hafta birinci sensim bence bende seni 100 gramla takip ediyorum ama duuurrr kaptan cikmadi meydaana:)))Canım belki anlayamzsin ama senin sayende verdim. O gün bıraksam mi dediğimde o kadar dostça yazmışsın ki devam etmememde en büyük sebep sensin. Teşekkür ederim
Bende sendenim tatlim 800 gram gitmis ama bence cok cok iyi bir sonuc ben rakam değiştirdim cok mutluyum 82 gördüm sende mutlu olmalısınTubi seni görmedim kaç kilo verdin
Tebrik ederim canım çok iyi vermişsin. Ne güzel bi kararlılıkta gidiyorsun valla tıkır tıkır gidiyor ne güzel 70 lere yaklaştın maşallah
Harikasın canım tebrik ederimGeçen hafta 73,900
Bu hafta 73,100
Fark 800 gram
Ben de hedefimde değilim ama her hafta 300 verdiğim halde mutluyum. Çünkü almıyorum yavaş da olsa ilerliyorum. Ki sen Geçen hafta 700 vermiştin galiba o zaman da memnun olmamıştın. Ne güzel veriyorsun işte haftalık. Bence çok istikrarlısın moralini bozma sakın canımDaha Şubat hedefimde değilim kızlar. Sıkıldım artık bunun çabuk yöntemi yok mu bu hafta hepte yuruyus yaptım ustelik
Sıfır ekmek sıfır sekerle gecen 15 gün bana 3 kiloya yakin kilo kaybi sağladı mutlaka deneyin kizlar :)))Tebrik ederim canım çok iyi vermişsin. Ne güzel bi kararlılıkta gidiyorsun valla tıkır tıkır gidiyor ne güzel 70 lere yaklaştın maşallah
Harikasın canım tebrik ederim
Ben de hedefimde değilim ama her hafta 300 verdiğim halde mutluyum. Çünkü almıyorum yavaş da olsa ilerliyorum. Ki sen Geçen hafta 700 vermiştin galiba o zaman da memnun olmamıştın. Ne güzel veriyorsun işte haftalık. Bence çok istikrarlısın moralini bozma sakın canım
Canım ben kahvaltıda bazen bir dilim yiyiyorum tatlı yok ama. Bence de kilo verdiriyor bunlar. Ne kadar sağlıksız beslenmişiz diyorum, bu kad ar kilo almışızSıfır ekmek sıfır sekerle gecen 15 gün bana 3 kiloya yakin kilo kaybi sağladı mutlaka deneyin kizlar :)))
Tubicim sende supersin masallah diyelim cok iyi vermissn
Ipekcim cok guzel vermsiisn ama yine de mutlu degik gibiisn neden? Bana mi oyle geldi yoksa ?Geçen hafta 73,900
Bu hafta 73,100
Fark 800 gram
Canim benim yavas yavas ta olsa gidiyor en azinda almiyosun ya bide onca harekete ragmen alsan?Daha Şubat hedefimde değilim kızlar. Sıkıldım artık bunun çabuk yöntemi yok mu bu hafta hepte yuruyus yaptım ustelik
Vaay supersin tatlim benim masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?