Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Seninde az kalmış canım 60 li rakamlara. Ha gayret. Boyun kaçtı?
177 canım. Yani doğumdan önce 66 ydım. Şu göbeğim kaldı o da gitsin 68 e de raziyim. Çocuk sayısına göre ideal kilo artarmış diyetisyen dediğine göre.

Bu almancı kelimesi niye o kadar rahatsız ediyor anlamadım. Ama bunu kötü niyetle yazmadığımı anlamış olmalısın yazının içeriğinden dolayı. Almanyada yaşayan türkleri kastediyor bunu söyleyenler. Başka bi anlamı var mı bilmiyorum, bu kadar hassas olduğuna göre demekki başka şeyler de ifade ediyor orda yaşayanlar için. Sırf merakımdam sorcam görüştüğümde bizimkilere de. Belki onlar da böyle düşünüyordur.

Kizlar kilom 58.8
Geçen hafta 59.1
Fark _300 gr
Resim gönderemiyorum büyük geliyor. Siz nasıl yapıyorsunuz.birisi anlatabilirmi acaba
Tebrik ederim aynı vermişiz bu hafta

karamellim06 tamam canm anladım yazini okuyunca 3. Kere cikmadin mi iki ölçüm arasinda bu kadar fark olmamali aslinda
Canım ilk sonuç yanlış bence. Çıktım biraz yürüyüşten sonra. Ilk sonuç yanlış yani. Yoksa -2000 ile birinciydim :))

Canım belki anlayamzsin ama senin sayende verdim. O gün bıraksam mi dediğimde o kadar dostça yazmışsın ki devam etmememde en büyük sebep sensin. Teşekkür ederim

Canım belki anlayamzsin ama senin sayende verdim. O gün bıraksam mi dediğimde o kadar dostça yazmışsın ki devam etmememde en büyük sebep sensin. Teşekkür ederim
Ayy su an ne kadar mutluoldum anlatamam aslında onemli olan motivasyon degil mi bu hafta birinci sensim bence bende seni 100 gramla takip ediyorum ama duuurrr kaptan cikmadi meydaana:)))

Eki Görüntüle 1807737 gecen hafta 83.7
Bu hafta 82.9
Fark -800
Tebrik ederim canım çok iyi vermişsin. Ne güzel bi kararlılıkta gidiyorsun valla tıkır tıkır gidiyor ne güzel 70 lere yaklaştın maşallah
Geçen hafta 73,900
Bu hafta 73,100
Fark 800 gram
Harikasın canım tebrik ederim

Daha Şubat hedefimde değilim kızlar. Sıkıldım artık bunun çabuk yöntemi yok mu bu hafta hepte yuruyus yaptım ustelik
Ben de hedefimde değilim ama her hafta 300 verdiğim halde mutluyum. Çünkü almıyorum yavaş da olsa ilerliyorum. Ki sen Geçen hafta 700 vermiştin galiba o zaman da memnun olmamıştın. Ne güzel veriyorsun işte haftalık. Bence çok istikrarlısın moralini bozma sakın canım

Sıfır ekmek sıfır sekerle gecen 15 gün bana 3 kiloya yakin kilo kaybi sağladı mutlaka deneyin kizlar :)))

Kizlar gunaydin cok mutluyum size vermis oldugum sozu bi nebzede olsa yerine getirebilmenin sevincini yasiyorum suan hazir olun ....
Gecen hafta:83.0
Bu hafta:80.7
Fark:2300 gr

Ne yaptin dediginizi duyar gibiyim cok hareketliydim herseyden amabaz yedim pastada yedim cigkoftede ekmekte (bugun soyleyebiliyoruz kacamaklari ) ama cok hareket ettim cok su ictim sanirim birde aksam yemeginden sonra bisey yemedim dun haric dun gercrkten iyi degildim dediginiz gibi tum hafta dikkat edince son gun cok etkilemedi birde kabizlik icin her sabah bir onceki gun suda bekletilmis 4-5 adet kayisi yedim kabizlik kilo vermeye engelmis bunu anladim ....herkeste vermis herkesi tebrik ediyorum sonunda 80 li rakamlari gordum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…