Marlincim karamel onu kotu manada soylemedi bunu sende biliyosun sadece bu konuda hassassin onu bizde yeni ogrendik birdaha olmaz sanirim merak etme olur mu ? Herkesin hassas oldugu konular olabilir sonucta yeni yeni taniyoruz birbirimizi degil mi kapatalim konuyu uzatmayalim istersenkaramellim06 senin akrabaların belki *almanci*kelimesinden hoşlanıyordur. Birşey diyemem ama çoğu kişi hoşlanmıyor. Ayrıca burda yaşayan (benim cevremde)türkler çok misafirperver , çok yardımsever, çok paylaşımcı. Türkiye'de apartmanlarda çoğu insan birbirinden habersizce biz burda hala eski usul evde eksik bişey olunca komşuya gideriz.evde bişey pişince komşuya da götürürüz.ben hamileyken sağolsun komşum gece bana yemek taşıyordu .arayıp soruyor du hep.gördüğüm kadarıyla türkiye de böyle şeyler ne yazıktır kalmadı
Cok guzel canim benim bizim hayal bile edemedigimiz kilodasin ah ahhh...mesaj yazdigin yerin hemen sag altinda dosya yukle var oradan yukleniyor dosya byutun buyukse rewim kucultme programi var indir 600 e 400 falan yap boyutunu tamamdir uzun gibi gelebilir bende oyle yaptim cunkuKizlar kilom 58.8
Geçen hafta 59.1
Fark _300 gr
Resim gönderemiyorum büyük geliyor. Siz nasıl yapıyorsunuz.birisi anlatabilirmi acaba
Super canim tebrikler
Ay birden68 gorunce dedim birincilik gittiGünaydın güzel anneler. Sabah tartıda gördüğüme hem şaşırdım hem sevindim hem Üzüldüm :)) benim tartının kafası karışmış ilk tartıldığım sonuç yanlış diye düşünüyorum çünkü biraz yürüyüşten sonra da aynı sonuç çıktı. İlki 68.6 ikinci tarılmam 70.3 :) tabi iki kilo verecek ne yaptım kibu arada regl yine başladı. Nerden vuruldum şu iğneyi
Geçen hafta 70.6
Bu hafta 70.3
Fark -300 Eki Görüntüle 1807726 Eki Görüntüle 1807727
Acilisi sen yapmissin canim supersin bu hafta herkes ekside sanirim...masallah bize dusunsen grupca ne kadar kilo veriyoruz bir haftada
Size verdigim sozu tutmak icin motor taktim diyebilirimAyyyyMislisse inanmiyorum sana ne yaptin sen oyle kizzz valla super super superrr:)))
Yaaaa ama ben sana nasil yetişeyim surda bir gün kacamak günüm vardi onuda bugazima dizdin cok hareket derken ne yaptin anlat bakimKizlar gunaydin cok mutluyum size vermis oldugum sozu bi nebzede olsa yerine getirebilmenin sevincini yasiyorum suan hazir olun ....
Gecen hafta:83.0
Bu hafta:80.7
Fark:2300 gr
Eki Görüntüle 1807752
Ne yaptin dediginizi duyar gibiyim cok hareketliydim herseyden amabaz yedim pastada yedim cigkoftede ekmekte (bugun soyleyebiliyoruz kacamaklari ) ama cok hareket ettim cok su ictim sanirim birde aksam yemeginden sonra bisey yemedim dun haric dun gercrkten iyi degildim dediginiz gibi tum hafta dikkat edince son gun cok etkilemedi birde kabizlik icin her sabah bir onceki gun suda bekletilmis 4-5 adet kayisi yedim kabizlik kilo vermeye engelmis bunu anladim ....herkeste vermis herkesi tebrik ediyorum sonunda 80 li rakamlari gordum ...
Canim hedefim 65 di dikkat etsem düşmüş olacaktım ayy cok kötü oldum suan grubun tek +goren insaniyim veGözlerim yasardi ! Yanlış mı görüyorum herkes ekside mi :)
Tebrik ederim kızlar, cok başarılı bir grup olmusuz.
Mislisse yanlış Görmediysem 1. Sensin. Bende mi bu hafta hali yikasam napsam
Tebrikler canım :)
Kilo bildirimi yapmayan var mi? Y yagmur7968 yi görmedim gibi?
marlin18 hasta bebege rağmen eksideyim olman çok başarılı.
ipek zeynep hala atamamissin üzerinden negatif havayı, tavsiyem sonuca Sevin ve devam et 800 gr di yanlış hatırlamıyorsam. Gayet iyi 1 haftada.
tubi_klc rakibin Mislisse olunca işin zorlasmış :)) emin adımlarla azalıyor kilon, sanırım anneni şaşırtma motivasyonu sana iyi geliyor
karamellim06 tartida şaşırmış. Bu kadın eridi bitti napiyor diye :)
Çok az kalmış hedefine, tebrik ederim. Darisi kpss hedefine inşallah
F feyzax bak yazmaya başlayınca unutulmuyorsun :) galiba kilolarımız yakın, hedefin kaç? Kaç kilo kaldı?
Üzülme tatlım buda nazar boncugu olsun gönül isterdi ki eksi goresin ama haftaya gorecegine eminimmKizlar simdi mahcup bi sekilde ben paylasayimgecen hafta 68.7 bu hafta 69.1 fark +400Eki Görüntüle 1807767
Hadi bakalim sözünü aldik sakladik.sen unutsanda biz hatirlatiriz eksi görmüş olmanda cok guzel.bu arada damlaya damlaya gol olurGeçen hafta :65
Bu hafta:64.7
Fark -300
Hafta başı fazla kaçırdım kızlar sonrada kaçamaklar oldu ama son üç akşam çok dikkatliydim az oldu ama en azından artı değil bu hafta daha dikkatli olucam söz
muhteşemsin maşallah.......Kizlar gunaydin cok mutluyum size vermis oldugum sozu bi nebzede olsa yerine getirebilmenin sevincini yasiyorum suan hazir olun ....
Eki Görüntüle 1807752
Ne yaptin dediginizi duyar gibiyim cok hareketliydim herseyden amabaz yedim pastada yedim cigkoftede ekmekte (bugun soyleyebiliyoruz kacamaklari ) ama cok hareket ettim cok su ictim sanirim birde aksam yemeginden sonra bisey yemedim dun haric dun gercrkten iyi degildim dediginiz gibi tum hafta dikkat edince son gun cok etkilemedi birde kabizlik icin her sabah bir onceki gun suda bekletilmis 4-5 adet kayisi yedim kabizlik kilo vermeye engelmis bunu anladim ....herkeste vermis herkesi tebrik ediyorum sonunda 80 li rakamlari gordum ...
Ayyy inanıyorum bu ne böyle :))) tebrik ederim Harikasın ya. Bak her şey sende bitiyor gördün mü:) istersen yaparsın demiştimKizlar gunaydin cok mutluyum size vermis oldugum sozu bi nebzede olsa yerine getirebilmenin sevincini yasiyorum suan hazir olun ....
Eki Görüntüle 1807752
Tebrik ederim canım dikkat etsen ne olur hala çok merak ediyorumGeçen hafta :65
Bu hafta:64.7
Fark -300
Hafta başı fazla kaçırdım kızlar sonrada kaçamaklar oldu ama son üç akşam çok dikkatliydim az oldu ama en azından artı değil bu hafta daha dikkatli olucam söz
Hadi canım silkelen artık. Öyle fastfood yemek böyle fast oil demek:) Hadi geride kalsın da biraz yürüyüş yapmaya çalış. Eminim verirsin spor yapsanKizlar simdi mahcup bi sekilde ben paylasayimgecen hafta 68.7 bu hafta 69.1 fark +400Eki Görüntüle 1807767
Evwt ama hergün cocuklarin basina birini bulmam gerekiyor bida olmuyo malesef leslie düşündüm de nerden baslasam bana bi akıl verin ayy bu haftaa kircam dizimi oturcam evimde disari filan cikmak yokAyyy inanıyorum bu ne böyle :))) tebrik ederim Harikasın ya. Bak her şey sende bitiyor gördün mü:) istersen yaparsın demiştim
Tebrik ederim canım dikkat etsen ne olur hala çok merak ediyorum
Hadi canım silkelen artık. Öyle fastfood yemek böyle fast oil demek:) Hadi geride kalsın da biraz yürüyüş yapmaya çalış. Eminim verirsin spor yapsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?