Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Marlincim karamel onu kotu manada soylemedi bunu sende biliyosun sadece bu konuda hassassin onu bizde yeni ogrendik birdaha olmaz sanirim merak etme olur mu ? Herkesin hassas oldugu konular olabilir sonucta yeni yeni taniyoruz birbirimizi degil mi kapatalim konuyu uzatmayalim istersen

Kizlar kilom 58.8
Geçen hafta 59.1
Fark _300 gr
Resim gönderemiyorum büyük geliyor. Siz nasıl yapıyorsunuz.birisi anlatabilirmi acaba
Cok guzel canim benim bizim hayal bile edemedigimiz kilodasin ah ahhh...mesaj yazdigin yerin hemen sag altinda dosya yukle var oradan yukleniyor dosya byutun buyukse rewim kucultme programi var indir 600 e 400 falan yap boyutunu tamamdir uzun gibi gelebilir bende oyle yaptim cunku

Ay birden68 gorunce dedim birincilik gitti) saka saka sende 68 girsen en az benimki kadar sevinirdim yine de guzel rakam vermissin canim benim tebrik ederim

Gözlerim yasardi ! Yanlış mı görüyorum herkes ekside mi :)
Tebrik ederim kızlar, cok başarılı bir grup olmusuz.
Mislisse yanlış Görmediysem 1. Sensin. Bende mi bu hafta hali yikasam napsam
Tebrikler canım :)
Kilo bildirimi yapmayan var mi? Y yagmur7968 yi görmedim gibi?
marlin18 hasta bebege rağmen eksideyim olman çok başarılı.
ipek zeynep hala atamamissin üzerinden negatif havayı, tavsiyem sonuca Sevin ve devam et 800 gr di yanlış hatırlamıyorsam. Gayet iyi 1 haftada.
tubi_klc rakibin Mislisse olunca işin zorlasmış :)) emin adımlarla azalıyor kilon, sanırım anneni şaşırtma motivasyonu sana iyi geliyor
karamellim06 tartida şaşırmış. Bu kadın eridi bitti napiyor diye :)
Çok az kalmış hedefine, tebrik ederim. Darisi kpss hedefine inşallah
F feyzax bak yazmaya başlayınca unutulmuyorsun :) galiba kilolarımız yakın, hedefin kaç? Kaç kilo kaldı?

Yaaaa ama ben sana nasil yetişeyim surda bir gün kacamak günüm vardi onuda bugazima dizdin cok hareket derken ne yaptin anlat bakim

Canim hedefim 65 di dikkat etsem düşmüş olacaktım ayy cok kötü oldum suan grubun tek +goren insaniyim ve Mislisse . Cani gonulden tebrik ediyorum muazzam bir başarı bu kadar uzun sure diyte yapip böyle bi -gormek

Kaçırmış olmana
Geçen hafta :65
Bu hafta:64.7
Fark -300
Hafta başı fazla kaçırdım kızlar sonrada kaçamaklar oldu ama son üç akşam çok dikkatliydim az oldu ama en azından artı değil bu hafta daha dikkatli olucam söz
Hadi bakalim sözünü aldik sakladik.sen unutsanda biz hatirlatiriz eksi görmüş olmanda cok guzel.bu arada damlaya damlaya gol olur

muhteşemsin maşallah.......

Ayyy inanıyorum bu ne böyle :))) tebrik ederim Harikasın ya. Bak her şey sende bitiyor gördün mü:) istersen yaparsın demiştim

Geçen hafta :65
Bu hafta:64.7
Fark -300
Hafta başı fazla kaçırdım kızlar sonrada kaçamaklar oldu ama son üç akşam çok dikkatliydim az oldu ama en azından artı değil bu hafta daha dikkatli olucam söz
Tebrik ederim canım dikkat etsen ne olur hala çok merak ediyorum

Kizlar simdi mahcup bi sekilde ben paylasayim gecen hafta 68.7 bu hafta 69.1 fark +400Eki Görüntüle 1807767
Hadi canım silkelen artık. Öyle fastfood yemek böyle fast oil demek:) Hadi geride kalsın da biraz yürüyüş yapmaya çalış. Eminim verirsin spor yapsan

Evwt ama hergün cocuklarin basina birini bulmam gerekiyor bida olmuyo malesef leslie düşündüm de nerden baslasam bana bi akıl verin ayy bu haftaa kircam dizimi oturcam evimde disari filan cikmak yok disarda dikkatli olamiyorm malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…