Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Canım Leslie yap o zaman. Leslie 1 mil ile başla ve sana az geldikten sonra arttır. 3 mil en güzeli bence. Ben dışarda yürümeyi daha çok seviyorum mecbur kalınca yapıyorum Leslie. Bu hafta dene bi canım. Ne kaybedersin :)

Aynen bende yürüyüşü cok seviyorum ama hergün cocukari birakcak biri lazim yoksa 2 cocukla cikilmiyo bi deniyim bakalim ya olmicak böyle

Vaaayy bu ne yaaa hani tartılmaktan korkuyodun bu ne kız erimişsin resmen naptın şok diyet filanmı

Yaaaa ama ben sana nasil yetişeyim surda bir gün kacamak günüm vardi onuda bugazima dizdin cok hareket derken ne yaptin anlat bakim
Surekli hareket halindydim yuruyusu cok yaptim leslie fazla yapamadim ben bi cocukla bu kadar kosusturuyorum siz napiyosunuz merak ediyorum benimki cok hateketli onun pesinde kosmak da ayri hareket tabi

Tesekkur ederim sabir meselesiymis kaldigimiz yerden devam insallh

Yaaaa ama ben sana nasil yetişeyim surda bir gün kacamak günüm vardi onuda bugazima dizdin cok hareket derken ne yaptin anlat bakim
Canim sende cok guzel vermissin yetisirsin yetisirsin sen simdi bu ekmeksiz tatlisiz nasil yapiyon soyle bakim ? Basin faln agrimiyomu aklina cis gelmiyomu ?

Canim sende cok guzel vermissin yetisirsin yetisirsin sen simdi bu ekmeksiz tatlisiz nasil yapiyon soyle bakim ? Basin faln agrimiyomu aklina cis gelmiyomu ?
Arada canim istemiuor degil.ama tutuyorum kendimi bas agrisi olmadi hiç canim tatli istediğinde su elma yoğurt tarcin karisimindan yaptım meyve yedim

benim yazdıklarımı sanırım kımse okumuyor sizlere bol eksılı gunler dılıyorum kızlar hedefledıgınız kıloalra bır an once ulasmanız dılegıyle....
Aslında ben cevap verecektim ama söyle ki, konunun muhatabı Mislisse . Grup yöneticisini sorularına eklersen daha kolay sonuca ulaşırsın. Grup kuralları da çok açık ve net. Pazar günü tartı bildirimi.
2 haftalik deneme sürecinden sonra zaten aramıza hoşgeldin diyoruz grup kararıyla. Ama bunun için grupta aktif olman lazım.
Şimdi bence yeni bir başlangıç yapalım eğer hala grupta olmak istiyorsan.
Son zamanların sıkıntısı gelen giden çok oldu, ilk bir kaç gün gördük bir daha göremedik. Ama mesela marlin18 arkadasta henüz çok yeni, ama çabuk kaynasti. Ne kadar çok buradaysan o kadar kolay kabul görüyorsun.
Yine de sen bilirsin tabi.. ama gönül koyacak bir durum yok ortada :) biraz seni tanıma fırsatımız olmadı o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…