Ayy insallah böyle olunca fena gaza geldm ama bakalim artikÜzülme tatlım buda nazar boncugu olsun gönül isterdi ki eksi goresin ama haftaya gorecegine eminimm
Canım Leslie yap o zaman. Leslie 1 mil ile başla ve sana az geldikten sonra arttır. 3 mil en güzeli bence. Ben dışarda yürümeyi daha çok seviyorum mecbur kalınca yapıyorum Leslie. Bu hafta dene bi canım. Ne kaybedersin :)Evwt ama hergün cocuklarin basina birini bulmam gerekiyor bida olmuyo malesef leslie düşündüm de nerden baslasam bana bi akıl verin ayy bu haftaa kircam dizimi oturcam evimde disari filan cikmak yokdisarda dikkatli olamiyorm malesef
Aynen bende yürüyüşü cok seviyorum ama hergün cocukari birakcak biri lazim yoksa 2 cocukla cikilmiyo bi deniyim bakalim ya olmicak böyleCanım Leslie yap o zaman. Leslie 1 mil ile başla ve sana az geldikten sonra arttır. 3 mil en güzeli bence. Ben dışarda yürümeyi daha çok seviyorum mecbur kalınca yapıyorum Leslie. Bu hafta dene bi canım. Ne kaybedersin :)
Olsun Canım bu hafta eminim telafi edeceksinKizlar simdi mahcup bi sekilde ben paylasayimgecen hafta 68.7 bu hafta 69.1 fark +400Eki Görüntüle 1807767
Kaçamaklara göre iyi vermişsin hızla devam arkadanda ben geliyorum ona göre hangimiz 60ı önce görcezzz bakalım :)))
Tebrik ederim canım çok iyi
Yine aynı başarı tebrik ederim canım
Vaaayy bu ne yaaaKizlar gunaydin cok mutluyum size vermis oldugum sozu bi nebzede olsa yerine getirebilmenin sevincini yasiyorum suan hazir olun ....
Gecen hafta:83.0
Bu hafta:80.7
Fark:2300 gr
Eki Görüntüle 1807752
Ne yaptin dediginizi duyar gibiyim cok hareketliydim herseyden amabaz yedim pastada yedim cigkoftede ekmekte (bugun soyleyebiliyoruz kacamaklari ) ama cok hareket ettim cok su ictim sanirim birde aksam yemeginden sonra bisey yemedim dun haric dun gercrkten iyi degildim dediginiz gibi tum hafta dikkat edince son gun cok etkilemedi birde kabizlik icin her sabah bir onceki gun suda bekletilmis 4-5 adet kayisi yedim kabizlik kilo vermeye engelmis bunu anladim ....herkeste vermis herkesi tebrik ediyorum sonunda 80 li rakamlari gordum ...
Surekli hareket halindydim yuruyusu cok yaptim leslie fazla yapamadim ben bi cocukla bu kadar kosusturuyorum siz napiyosunuz merak ediyorum benimki cok hateketli onun pesinde kosmak da ayri hareket tabiYaaaa ama ben sana nasil yetişeyim surda bir gün kacamak günüm vardi onuda bugazima dizdin cok hareket derken ne yaptin anlat bakim
Sok diyete karsiyim biraz odem vardi oda gitti sanirim ondan cok verdim malum ozel gun bitti yaVaaayy bu ne yaaahani tartılmaktan korkuyodun bu ne kız erimişsin resmen naptın şok diyet filanmı
Uzulme canm telafi edersin nerden baslasam demissin cocuklara bakicak es dost yokmudur yada leslie yapsan cocuklar izin vermezler mi ?Kizlar simdi mahcup bi sekilde ben paylasayimgecen hafta 68.7 bu hafta 69.1 fark +400Eki Görüntüle 1807767
Tesekkur ederim sabir meselesiymis kaldigimiz yerden devam insallhCanim hedefim 65 di dikkat etsem düşmüş olacaktım ayy cok kötü oldum suan grubun tek +goren insaniyim veMislisse . Cani gonulden tebrik ediyorum muazzam bir başarı bu kadar uzun sure diyte yapip böyle bi -gormek
Canim sende cok guzel vermissin yetisirsin yetisirsin sen simdi bu ekmeksiz tatlisiz nasil yapiyon soyle bakim ? Basin faln agrimiyomu aklina cis gelmiyomu ?Yaaaa ama ben sana nasil yetişeyim surda bir gün kacamak günüm vardi onuda bugazima dizdin cok hareket derken ne yaptin anlat bakim
Arada canim istemiuor degil.ama tutuyorum kendimi bas agrisi olmadi hiç canim tatli istediğinde su elma yoğurt tarcin karisimindan yaptım meyve yedimCanim sende cok guzel vermissin yetisirsin yetisirsin sen simdi bu ekmeksiz tatlisiz nasil yapiyon soyle bakim ? Basin faln agrimiyomu aklina cis gelmiyomu ?
Aslında ben cevap verecektim ama söyle ki, konunun muhatabıbenim yazdıklarımı sanırım kımse okumuyor sizlere bol eksılı gunler dılıyorum kızlar hedefledıgınız kıloalra bır an once ulasmanız dılegıyle....
Ayy canim çok Sagol
Canm es dost cok ama bi gün olsa bigun isleri oluyo ama.leslie yapcam insallah bi video actm 1 mil 16 dk filan bu kadar kisami yoksa benmi yanlis actmUzulme canm telafi edersin nerden baslasam demissin cocuklara bakicak es dost yokmudur yada leslie yapsan cocuklar izin vermezler mi ?
Neler yaptn peki bizimle paylasirmisinTesekkur ederim sabir meselesiymis kaldigimiz yerden devam insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?