Peki evdekiler senden bisey istediginde nasil tutyosun kendini? Kek borek pasta abircubur falan yemiyomusun hicArada canim istemiuor degil.ama tutuyorum kendimi bas agrisi olmadi hiç canim tatli istediğinde su elma yoğurt tarcin karisimindan yaptım meyve yedim
Herseyden ama az yedim nefsimi korledim cok hareket ettim birde odem attim sanirim siskinlik vardi demistim ya bol su ictimNeler yaptn peki bizimle paylasirmisin
O cok kisa bence sadece 3 milden basla leslie tek basina yapiyo 3 fast mil degil 3 fast milde kadinlarla beraber spor yapiyorCanm es dost cok ama bi gün olsa bigun isleri oluyo ama.leslie yapcam insallah bi video actm 1 mil 16 dk filan bu kadar kisami yoksa benmi yanlis actm
Soylediklerine katiliyorum yapilmasi gerekn bizimle sohbet etmek yaratacak konu acmak degilmi?birde bu hafta ben yogundum biraz sizlerde bilirsiniz sizn muhabbetlerinize bile cok katilamadim acikcasiAslında ben cevap verecektim ama söyle ki, konunun muhatabıMislisse . Grup yöneticisini sorularına eklersen daha kolay sonuca ulaşırsın. Grup kuralları da çok açık ve net. Pazar günü tartı bildirimi.
2 haftalik deneme sürecinden sonra zaten aramıza hoşgeldin diyoruz grup kararıyla. Ama bunun için grupta aktif olman lazım.
Şimdi bence yeni bir başlangıç yapalım eğer hala grupta olmak istiyorsan.
Son zamanların sıkıntısı gelen giden çok oldu, ilk bir kaç gün gördük bir daha göremedik. Ama meselamarlin18 arkadasta henüz çok yeni, ama çabuk kaynasti. Ne kadar çok buradaysan o kadar kolay kabul görüyorsun.
Yine de sen bilirsin tabi.. ama gönül koyacak bir durum yok ortada :) biraz seni tanıma fırsatımız olmadı o kadar...
seni tebrik ederim bebeğin rahatsızdı ona rağmen iyi sonuç . yarın yarış başlıyor sen istediğin hedefe bende ilk hedefime ulaşıcam 5 kilo verirsek .haydi Bismillah yarış başlasın bakalım Hangimiz daha iradeli daha azimli görelim :))Kizlar kilom 58.8
Geçen hafta 59.1
Fark _300 gr
Resim gönderemiyorum büyük geliyor. Siz nasıl yapıyorsunuz.birisi anlatabilirmi acaba
Tmm canm peki gunde 1 kez mi az once 1 mil i yaptim süperdi hem bebegimde beni izledi evde yapilabilecek bi spor oldugu icin vakit ayirmak daha kolay hem sevdimde:)O cok kisa bence sadece 3 milden basla leslie tek basina yapiyo 3 fast mil degil 3 fast milde kadinlarla beraber spor yapiyor
Günde 1 kez düzenli başla, ve tavsiyem sabah yapmaya çalış, güne zinde başla ve metabolizman gün boyu hızlı çalışsınTmm canm peki gunde 1 kez mi az once 1 mil i yaptim süperdi hem bebegimde beni izledi evde yapilabilecek bi spor oldugu icin vakit ayirmak daha kolay hem sevdimde:)
3 mili en fazla 2 kez yapabilirsin zaten toplam 90 dk oluyor istersen 1 kez yap tercih senin canimTmm canm peki gunde 1 kez mi az once 1 mil i yaptim süperdi hem bebegimde beni izledi evde yapilabilecek bi spor oldugu icin vakit ayirmak daha kolay hem sevdimde:)
Tesekkurler canim. Bende seni tebrik ederim sende eksidesin.evet yarin yarış başlasın hayırlısıyla. İnşallah hasta falan olmayız ikimizde hedefimize biran önce ulaşırızseni tebrik ederim bebeğin rahatsızdı ona rağmen iyi sonuç . yarın yarış başlıyor sen istediğin hedefe bende ilk hedefime ulaşıcam 5 kilo verirsek .haydi Bismillah yarış başlasın bakalım Hangimiz daha iradeli daha azimli görelim :))
Canım çok teşekkür ederim sen naptın aradım bulamadım mesajını tablo varmıydı? Ben hiç giremedim gundüz şimdide bakamıyorum geri dönüp kız rahat vermiyoTebrik ederim canım çok iyi
Teşekkürler canım 2 haftadır kilo vermiyodum tutamıyorum ağzımıSuper canim tebrikler
Sıfır ekmek sıfır sekerle gecen 15 gün bana 3 kiloya yakin kilo kaybi sağladı mutlaka deneyin kizlar :)))
Valla seninkinin yanında -900 midede gazVaay supersin tatlim benim masallah
Valla bizim birincilik nanay :)) Ama ben sonuçtan çok memnunum. Çok şükür kaldı 2 kgAyy su an ne kadar mutluoldum anlatamam aslında onemli olan motivasyon degil mi bu hafta birinci sensim bence bende seni 100 gramla takip ediyorum ama duuurrr kaptan cikmadi meydaana:)))
Ahh ahh bizde de kalcakmi son 2 kilo acab?Valla bizim birincilik nanay :)) Ama ben sonuçtan çok memnunum. Çok şükür kaldı 2 kg
Ben 300 gram verebildim bu haftada yarıştayım vesile olurda veririm inşallahCanım çok teşekkür ederim sen naptın aradım bulamadım mesajını tablo varmıydı? Ben hiç giremedim gundüz şimdide bakamıyorum geri dönüp kız rahat vermiyo
Bence bi sakincasi yok cunku zararli bisey yok canim icinde afiyet bal seker olsun bildigin uzere saglikli seyleri paylasiyoruzŞimdi kızlar bugün ne yaptım anlatayım :)
Sevgili Canan karatay lahmacuna tamam dediğine göre,
Bende Lavaş tan pizza yaparım zararli olmaz boylece mantığıyla pizza yaptım :)
Ama bir Lavaş in yarısını yedim abartmayın sizde :)
1 Lavaş in üzerine domates püresi, yazdan yaptığınız varsa o, yoksa ben tat in şişede olanı kullanıyorum elimdekiler bitince,
İsteğe göre domatesin içine fesleğen, nane, kekik,
Lavaş in üzerine 2 yemek kaşığı kadar suruyorsunuz.
Üzerine beyaz peynir, zeytin, dereotu, seviyorsanız konserve mısır(ben yine kendi yaptığımı kullandım.), en üste de kaşar peynir.
200 derece fırında kaşar eriyip kizarana kadar tutun, ve afiyet olsun.
Az hamurlu bol malzemeli Lavaş Pizzanız hazır
Üzerinde zararlı ve yasak hiç bir şey yok, az corba yla yarım Lavaş pizza bana öğün olarak yetti. Yanında bol su tabi :)
Hiç tuketmemek tabiki en güzeli, ama sağlıklı ve kaçamak diyemeyecegim kadar masum.
Mislisse affina sığınıyorum, kaçamak söylemek yoktu, ama bu bir öğün önerisi. Eğer yanlış olduğunu düşünüyorsan bir daha yapmam :)
Valla herseyide yaptim pazartesi kek yaptim carsamba günü pogaca yaptim persembe gunu tekrar tatli yaptim çünkü çocuklar cok seviyor ama yemin ettigim için yemedim tabiki yani yeminime cok sadık bir insanim öyle başardımPeki evdekiler senden bisey istediginde nasil tutyosun kendini? Kek borek pasta abircubur falan yemiyomusun hic
Evet canim bu harika bi öneri olmuşŞimdi kızlar bugün ne yaptım anlatayım :)
Sevgili Canan karatay lahmacuna tamam dediğine göre,
Bende Lavaş tan pizza yaparım zararli olmaz boylece mantığıyla pizza yaptım :)
Ama bir Lavaş in yarısını yedim abartmayın sizde :)
1 Lavaş in üzerine domates püresi, yazdan yaptığınız varsa o, yoksa ben tat in şişede olanı kullanıyorum elimdekiler bitince,
İsteğe göre domatesin içine fesleğen, nane, kekik,
Lavaş in üzerine 2 yemek kaşığı kadar suruyorsunuz.
Üzerine beyaz peynir, zeytin, dereotu, seviyorsanız konserve mısır(ben yine kendi yaptığımı kullandım.), en üste de kaşar peynir.
200 derece fırında kaşar eriyip kizarana kadar tutun, ve afiyet olsun.
Az hamurlu bol malzemeli Lavaş Pizzanız hazır
Üzerinde zararlı ve yasak hiç bir şey yok, az corba yla yarım Lavaş pizza bana öğün olarak yetti. Yanında bol su tabi :)
Hiç tuketmemek tabiki en güzeli, ama sağlıklı ve kaçamak diyemeyecegim kadar masum.
Mislisse affina sığınıyorum, kaçamak söylemek yoktu, ama bu bir öğün önerisi. Eğer yanlış olduğunu düşünüyorsan bir daha yapmam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?