Helal valla bugün bende yemin ettim:) bi günlüğüne aksam tatli vardi engel oldu gerçek tenValla herseyide yaptim pazartesi kek yaptim carsamba günü pogaca yaptim persembe gunu tekrar tatli yaptim çünkü çocuklar cok seviyor ama yemin ettigim için yemedim tabiki yani yeminime cok sadık bir insanim öyle başardım
En fazla 1 kez yapabilirm canm evet baktmda uzunmus3 mili en fazla 2 kez yapabilirsin zaten toplam 90 dk oluyor istersen 1 kez yap tercih senin canim
Demi hemdeumudun olmuyor yesemmi yemesemmi diye düşünmüyor sun bileHelal valla bugün bende yemin ettim:) bi günlüğüne aksam tatli vardi engel oldu gerçek ten
Aynen ama öbür türlü ağzına bir tane atiyorsun sonra bi tane daha derken bi bakmissin al sana ciddi bir kacamakDemi hemdeumudun olmuyor yesemmi yemesemmi diye düşünmüyor sun bile
Günaydın canım insallah :)) hafta basi temiizlik bizi beklerrGünaydın güzel ve fit anneler
Gününüz güzel geçsin insallah herkes güzel haberler alsın bugün
Ya ne yarışı neyi kaçırdım benKizlar hepinize günaydın. Huzurlu, mutlu, bereketli, sağlıklı ve bolllĺllll eksili bir hafta diliyorum.
Vee yarış başlasın @JoleYa
mislisse bu sanaydı canım , Allah motiveni düşürmesin inşallahmuhteşemsin maşallah.......
canım tebrik ederimmmmmmmmKızlar herkese sağlıklı mutlu huzurlu bol eksili bol hareketli bir hafta diliyorum öncelikle.İstediğiniz herşeyin sizinle birlikte olması dileğiyle...Evet tablomuz aşağıda olup haftanın ve ayın birincisi olan arkadaşımız benimBen de dahil tüm arkadaşlarımı tebrik eder başarılarımızın devam etmesini dilerim.Aramıza asıl üye olarak yeni katılan marlin arkadaşımızı da tebrik ediyoruz.Buarada bi ayı daha bitirmiş bulunuyoruz ne çabuk geçiyor günler ya....
Benim söyleyeceklerim bu kadar...Bırakalım da tablo konuşsun değil mi?Eğer bi yanlışım varsa düzeltin beni...
Eki Görüntüle 1808208 Eki Görüntüle 1808209 Eki Görüntüle 1808210
Cevaplamissin ya kusura bakma gercekten yemin etmek ise yariyor mu bu kadar ya o yaptiklarundan hicbisey yemedin mi ? Cok iyiymis gercektenTubicim nerdesin bis soru sormustum ben ama ;(
BEN VARIM GALİBA İŞTE OLDUĞUM İÇİN EKRANIM HEP AÇIK CANIMKizlar kimse yok mu?
Aynen bende de durum bu. Daha yeni nefes almaya vakit buldum. Yap yap bitmiyorGünaydın canım insallah :)) hafta basi temiizlik bizi beklerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?