- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
ay ben iyice uçtum tabloya baksamyaipek zeynep sen ne kadar vermiştin kime baktım bakmadım kafam karıştı
Çok iyi etmissin plates yapmak baya marifet istiyor yaaa ben istediğim kiloya ineyimde sıkılaşmak için yapmayı düşünüyorumKızlar platesimi yaptım geldimvalla maşallah grup süper gidiyo. Çok şanslıyım burda olduğum için bu hafta hedefim 500 gr vermek. Hadi bakalım bugün fena değildi sanki.
Evet canim öneririm kilo vermeden iki beden inceltiyo ayrica benim boyum uzatmıştıÇok iyi etmissin plates yapmak baya marifet istiyor yaaa ben istediğim kiloya ineyimde sıkılaşmak için yapmayı düşünüyorum
Hadi inşallahKizlar 2 gündür bende hersey super gidiyo umarim hafta boyu boyle devam ederde alirim şu birinciliği artik
Gunaydin erkencisin bakiyorum da masallah nasilsin bakalim ? Nasil gidiyor seker orucun?Kizlar nerdesiniz yaa kimse yazmıyor boşlamayin burayi arkadaşlar ben.girip kimsenin yazmadigini görünce üzülüyorum yaa hadi cikin anlatin neler yapiyorsunuz
Masallah nazar degmesin diyelim o zamn dun bi komsum sen napmissin dedi baya gitmis kilon dedi ee dedim gitsin artik bi zahmetKizlar 2 gündür bende hersey super gidiyo umarim hafta boyu boyle devam ederde alirim şu birinciliği artik
Evet simdi bize gore degil platesÇok iyi etmissin plates yapmak baya marifet istiyor yaaa ben istediğim kiloya ineyimde sıkılaşmak için yapmayı düşünüyorum
Insallah canim yaMislisse tebrik ederim birinciliğini canım bu gidişle 70 lere hızla iniceksin .karemellim de katılım olmamasına rağmen 300 gr hiç fena değil.ipek zeynep çikolatayı kesmek işe yaramış gözüküyor 800 gr çok çok iyi
Bu haftada boyle giderse 1 kg daha verirsin ben de dun yuruyus yapamadim acikcasi bugun yapacagim insallah ...Kızlar bugün de yürüyüş ümü yaptım cok şükür hemde cok güzel hizli tempoda yokua yukarı olacak sekilde guzel ter attim simdiden 3 litreye yaklaştı suyum bakalim su denemem bu hafta nasil sonuçlanacak
Yap valla kuzum ben 2006 dan veri yapıyorum aralarda bir kaç ay ara veriyorum. Gerçekten baya toparliyoÇok iyi etmissin plates yapmak baya marifet istiyor yaaa ben istediğim kiloya ineyimde sıkılaşmak için yapmayı düşünüyorum
tubim yemin Baya işe yarıyo sende devam. Ya saçma olcak ama bi şey sorcam. Eşim kavga ederken geçen saçma sapan bir şey için yemin etti sinirden. Sonra bende uzuldum o da dedim tövbe et bariKizlar nerdesiniz yaa kimse yazmıyor boşlamayin burayi arkadaşlar ben.girip kimsenin yazmadigini görünce üzülüyorum yaa hadi cikin anlatin neler yapiyorsunuz
Seker orucuna girmedim kız bu hafta yemin yok nefsimle basbasayimGunaydin erkencisin bakiyorum da masallah nasilsin bakalim ? Nasil gidiyor seker orucun?
Rabbim tovbesini kabuk eder insallah eger imkani varsa yeminini bozduğu icin 3 gun oruc tutsun yada 10 fakiri doyursun yemin ederken hangi sozcugude kullandigida onemli sanirim Allah in adı geçiyorsa (vallahi billahi talllahi) yemininin kefaretini yapmalı diye düşünüyorum yinede bir hocaya danış canimT
tubim yemin Baya işe yarıyo sende devam. Ya saçma olcak ama bi şey sorcam. Eşim kavga ederken geçen saçma sapan bir şey için yemin etti sinirden. Sonra bende uzuldum o da dedim tövbe et bariolmaz falan dedi ama yemin ettiği şey olmaz Yani öyle de yaşanmaz. Zorla tövbe ettirdim. Allah affetsin içime de dert oldu ama sinirden söyledi kavga ederken.
Kizim 6 da gidiyor sonra esime kahvalti hazırlıyorum guzel gidiyor dun tam 4 litre su içmişim sabah ıslattıgîm iki kayısı mi yedim güzel gidiyor sen azicik daha dokül bakalım detayli anlat gecen hafta ne yaptığını bu 2 -3 kilodan kurtulmam lazim bir an once 79 u görürsem cok mutlu olucam anneme gitmeme cok.bi zaman kalmadiGunaydin erkencisin bakiyorum da masallah nasilsin bakalim ? Nasil gidiyor seker orucun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?