Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Canimm benim cokcoo cok tebrik ediyorum basarilarinin devamini diliyorum insallaj hep boyle gidersin swni cok yakindan takip ettigimide unutma tam arkandayim tablo da bi harika olmus bu kadar net hersey acik açık 8 kilo veridgimi görünce bi motive olmadim değil yani ellerine sağlık haftaya birincilik bende olmali mutlaka çalışmalara hiz vermeliyim :))

Slm kizlar ben geldim benim için bol eksili bir hafta olacak insallah benim temizlik günüm c.tesi cunku eşim cuma evde bugün sıfır is bol spor insallah
Ooo ne.güzel yaaa sıfır iş mi cok canim çekti şu an ama bugun enerjim gayet yerinde bu ara sürekli olumlu tepkiler alıyorum kucüldun resmen diyolar bi özgüven geldi bana bacaklarimdan yukari çıkmayan annemden hediye gelen bir etegimin cok rahat bir sekilde oldugunu görünce dün bütün gün kendimi bozmadim bu hafta yemin etmedim ama kizlar inanamazsiniz ekmek yememeye alısmisim elim gitmedi bakalkm bu hafta nasil geçecek canım senden de bi atak beklemiyor degilim bide mislisse nin taktigini uyguluycam by hafta aksamdan kayisi islattim yedim sabah ve suyuen az 3 litre icicem.bu hafta

Kızlar tabloyu bulamiyorum telden girince böyle oluyo yaaa

Tabloya baktim da ipek zeynep 11 küsür kilo vermis valla masallah sana tatlim
canım teşekkür ederim ahh şu geceler bir boğazımı tutsam daha çok veririm çünkü gerçekten gece beni mahvediyor kızım artık uyumuyor gece iki üç saat oturuyoruz yeyip yatıyorum , bölgesel kilom kaldı vapsapta görmüşsündür sen acayip büyük göbeğim var bir on kilo daha vermek imkansız gibime geliyor sende çok iyi gidiyorsun epey zamandır böyle devam et tubi

Kizlar hepinize günaydın. Huzurlu, mutlu, bereketli, sağlıklı ve bolllĺllll eksili bir hafta diliyorum.
Vee yarış başlasın Y yagmur7968
canım kendimi iyi hissetmiyorum niye bilmiyorum halsizim kolum kalkmıyor dünde tartı sonrası çok yedim morelim çok bozuk ama yarış başladı toparlıcam inşallahh

canım kendimi iyi hissetmiyorum niye bilmiyorum halsizim kolum kalkmıyor dünde tartı sonrası çok yedim morelim çok bozuk ama yarış başladı toparlıcam inşallahh
Ya hic sorma o haller bahardanmidir nedir bende anlamadim bugun iyiyim ben gerçi geciyorr yaa hadi sende toparla madem.girdin bi yarışa göster kendini:)

Gecmis olsun canim insallah cabuk toparlarsin.moralini bozma hic bende bugün fazla kacirdim.yarin yeni bir gün ikimizde toparlariz hemen

Ya hic sorma o haller bahardanmidir nedir bende anlamadim bugun iyiyim ben gerçi geciyorr yaa hadi sende toparla madem.girdin bi yarışa göster kendini:)
Evet havalar etkiliyor insani can7m.benimde dün bütün gün cok kötü basim agrimisti .allah a sükür bugün iyiyim.

Gecmis olsun canim insallah cabuk toparlarsin.moralini bozma hic bende bugün fazla kacirdim.yarin yeni bir gün ikimizde toparlariz hemen
sağol canım belli oldu halsizliğimin nedeni boğazlarım şişti yine daha geçen hafta bitti ilacım şimdi tekrarmı gidicem doktora evet yarın yeni bir gün elimizden geleni yapıcazsenin bebişin kızarıklığı noldu sorcam unutuyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…