Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

10 Fakir bulmakta zor ama sadaka verelim canım. Bu devirde kim ihtiyaç sahibi kim arsız bilmek zor.

Tubi kiz bende mi yemin etsem napsam ise yariyor sende bende de yarar mi acaba azcik da olsa yemek istemiyorum artik bu arada profil resmini begendim cok hos duruyor
Ayy o resmi uzun ugraslar sonucu koyabimdim ne koyduysam boyut büyük diyip durdu:)) ayrica sen gecen hafta ne yaptiysan bu haftada yap 2 kilo olmazsa 1 buçuk verirsin ve hooooopppp 79 :))

Ayy o resmi uzun ugraslar sonucu koyabimdim ne koyduysam boyut büyük diyip durdu:)) ayrica sen gecen hafta ne yaptiysan bu haftada yap 2 kilo olmazsa 1 buçuk verirsin ve hooooopppp 79 :))
Insallah neden olmasin ben isterim de onu bide metabolizmaya sormak lazim o istermi diye

Canim benim inan ekstra bisey yapmadim yaptigim sey 6 dan sonra bisey yememek (ki bu bana sabah kalktigimda - 200 -300gr kaybettirdi ekmek olsun tatli turu olsun az yedim ama erittim yedigimi bide size ve kendime verdigim sozu tutmak icin cabaladim birdeodem gitti biraz siskinim diyordum hatirlarsan inan sende cok guzel kg veriyosun en azindan bugune kadar benim gibi bi al bi ver yapmadin hic olmazsa bence buda guzel bir adim bence ayda ortalama 3-4kg verdin degil mi ?

Yok henuz o kadar seviye atlayamadim istemez olur mu özellikle spor sonrasi ve gece ama eskiye bakarak cok cok cok az yani o kadar fark etti yememeye o kadar alışmısımki cok iyi oldu böyle :))
Cok iyi ya zaten su tatli isini cikartsak tamamen cok iyi olacak

Evet oda güzel olur. Ee diyet nasil.gidiyor bakalım bu hafta bi 900 daha gelir mi? ?
Ya benim bu hafta hedefim 500 gr canım ben hızlı vermek istemiyorum. Gerçekten insan geri alıyo çünkü. hem kendimden hem ağbim ve eşinden biliyorum her sene 30 kilo verip sonra sene içinde geri aliyolar. Aynı şekilde en yakın arkadaşımda 18 kilo verdi sonra geri aldı. Geri almak çok kötü vücut iyice sapıtiyo. Ondan küçük küçük koyuyorum hedefleri. 500 gr 1 kilo derken 14 kilo verdim şurda bir kaç Kilo kaldı vericeğim inşallah onlarıda böyle bıle vercem.

Cok haklisin o yuzden bizm gibi yavas yavas vermek en iyisi

Aslinda bu ara iyi bi rutin yakaladim zaten bu tempoda gidersem nisan çıkınca 70 li rakamlarda olurum hep böyle gitse buna da raziyim gercekten al ver yapmakda cok sinir bozucu oluyor ben şükür uzun zamandir eksideyim insallah nazar degmez:))
Cok iyi ya zaten su tatli isini cikartsak tamamen cok iyi olacak
aynen öyle ama iste yememek icin kisitladikca insnaun cani daha cok mu istiyor acaba
En onemlisi de o değilmi zaten canım vermek ve korumak yasam tarzimizin degismesi gerekli ama bunu nasil başarabiliriz bilmiyorum 500 gramda senin icin cok guzel bir rakam hadi insallah verrsin bu hafta

Hmm eltin girumcen falan mi ? Kayinvaliden farkediyor mu peki sendeki degisimi ?
Kaynanamin kiz kardesleei geldi bayan bulusmasi kv alt katimda oturuyor misafir onda oyle olunca da bütün eltiler gorumceler de onları ziyarete geliyor. Ay fark etmez olurlarmi hatta kaynanam kızıyor bana yeter daha nerene zayifliycan diye diğer hepsi söylüyor çok guzel oldun valla cok iyi basardin sen diye sürekli taktir ediyolar hatta çoğubenden ozenip diyete bile başladı :))

masallah diyelim o yuzden oda bi basari biz burda olmasaydik ben kendi adima konusayim yalniz oldugumu dusunecek klasik her pzt baslayscak biseyi kacirinca hemen pes edecek sonra o kacirdiklarimin devami gelecek aman bosveeer diyip devam edecektim ve yine bikacgun sonra aynaya bakamaz olup biseyleri basaramadigim icin hem ben hem psikolojik olarak ruhum kotu olacakti.... hep bi pismanlik ile yeni gune basliycaktim iyiki varsiniz .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…