10 Fakir bulmakta zor ama sadaka verelim canım. Bu devirde kim ihtiyaç sahibi kim arsız bilmek zor.Rabbim tovbesini kabuk eder insallah eger imkani varsa yeminini bozduğu icin 3 gun oruc tutsun yada 10 fakiri doyursun yemin ederken hangi sozcugude kullandigida onemli sanirim Allah in adı geçiyorsa (vallahi billahi talllahi) yemininin kefaretini yapmalı diye düşünüyorum yinede bir hocaya danış canim
Evet oda güzel olur. Ee diyet nasil.gidiyor bakalım bu hafta bi 900 daha gelir mi? ?10
Fakir bulmakta zor ama sadaka verelim canım
Ayy o resmi uzun ugraslar sonucu koyabimdim ne koyduysam boyut büyük diyip durdu:)) ayrica sen gecen hafta ne yaptiysan bu haftada yap 2 kilo olmazsa 1 buçuk verirsin ve hooooopppp 79 :))Tubi kiz bende mi yemin etsem napsam ise yariyor sende bende de yarar mi acaba azcik da olsa yemek istemiyorum artik bu arada profil resmini begendim cok hos duruyor
Hadi ama canin seker istemiyordur senin simdiSeker orucuna girmedim kız bu hafta yemin yok nefsimle basbasayim
Insallah neden olmasin ben isterim de onu bide metabolizmaya sormak lazim o istermi diyeAyy o resmi uzun ugraslar sonucu koyabimdim ne koyduysam boyut büyük diyip durdu:)) ayrica sen gecen hafta ne yaptiysan bu haftada yap 2 kilo olmazsa 1 buçuk verirsin ve hooooopppp 79 :))
bu Hafta yemin etmedim çünkü apartman misafir dolu kv demdeler bu hafta kasmak istemiyorum kendimi o kadar ama yürüyüşü bırakmak yok tabikiTubi kiz bende mi yemin etsem napsam ise yariyor sende bende de yarar mi acaba azcik da olsa yemek istemiyorum artik)
Yok henuz o kadar seviye atlayamadim istemez olur mu özellikle spor sonrasi ve gece ama eskiye bakarak cok cok cok az yani o kadar fark etti yememeye o kadar alışmısımki cok iyi oldu böyle :))Hadi ama canin seker istemiyordur senin simdi
Canim benim inan ekstra bisey yapmadim yaptigim sey 6 dan sonra bisey yememek (ki bu bana sabah kalktigimda - 200 -300gr kaybettirdi ekmek olsun tatli turu olsun az yedim ama erittim yedigimi bide size ve kendime verdigim sozu tutmak icin cabaladim birdeodem gitti biraz siskinim diyordum hatirlarsan inan sende cok guzel kg veriyosun en azindan bugune kadar benim gibi bi al bi ver yapmadin hic olmazsa bence buda guzel bir adim benceKizim 6 da gidiyor sonra esime kahvalti hazırlıyorum guzel gidiyor dun tam 4 litre su içmişim sabah ıslattıgîm iki kayısı mi yedim güzel gidiyor sen azicik daha dokül bakalım detayli anlat gecen hafta ne yaptığını bu 2 -3 kilodan kurtulmam lazim bir an once 79 u görürsem cok mutlu olucam anneme gitmeme cok.bi zaman kalmadi
Cok iyi ya zaten su tatli isini cikartsak tamamen cok iyi olacakYok henuz o kadar seviye atlayamadim istemez olur mu özellikle spor sonrasi ve gece ama eskiye bakarak cok cok cok az yani o kadar fark etti yememeye o kadar alışmısımki cok iyi oldu böyle :))
Ya benim bu hafta hedefim 500 gr canım ben hızlı vermek istemiyorum. Gerçekten insan geri alıyo çünkü. hem kendimden hem ağbim ve eşinden biliyorum her sene 30 kilo verip sonra sene içinde geri aliyolar. Aynı şekilde en yakın arkadaşımda 18 kilo verdi sonra geri aldı. Geri almak çok kötü vücut iyice sapıtiyo. Ondan küçük küçük koyuyorum hedefleri. 500 gr 1 kilo derken 14 kilo verdim şurda bir kaç Kilo kaldı vericeğim inşallah onlarıda böyle bıle vercem.Evet oda güzel olur. Ee diyet nasil.gidiyor bakalım bu hafta bi 900 daha gelir mi? ?
Cok haklisin o yuzden bizm gibi yavas yavas vermek en iyisiYa benim bu hafta hedefim 500 gr canım ben hızlı vermek istemiyorum. Gerçekten insan geri alıyo çünkü. hem kendimden hem ağbim ve eşinden biliyorum her sene 30 kilo verip sonra sene içinde geri aliyolar. Aynı şekilde en yakın arkadaşımda 18 kilo verdi sonra geri aldı. Geri almak çok kötü vücut iyice sapıtiyo. Ondan küçük küçük koyuyorum hedefleri. 500 gr 1 kilo derken 14 kilo verdim şurda bir kaç Kilo kaldı vericeğim inşallah onlarıda böyle bıle vercem.
tamam canım, ay bende biriyle yarışsam ya bana kim yakın kiloda listeye bakmak lazımmarlin 18 le ben yarışıyoruz canım
Hmm eltin girumcen falan mi ? Kayinvaliden farkediyor mu peki sendeki degisimi ?Bu
bu Hafta yemin etmedim çünkü apartman misafir dolu kv demdeler bu hafta kasmak istemiyorum kendimi o kadar ama yürüyüşü bırakmak yok tabiki
Aslinda bu ara iyi bi rutin yakaladim zaten bu tempoda gidersem nisan çıkınca 70 li rakamlarda olurum hep böyle gitse buna da raziyim gercekten al ver yapmakda cok sinir bozucu oluyor ben şükür uzun zamandir eksideyim insallah nazar degmez:))Canim benim inan ekstra bisey yapmadim yaptigim sey 6 dan sonra bisey yememek (ki bu bana sabah kalktigimda - 200 -300gr kaybettirdi ekmek olsun tatli turu olsun az yedim ama erittim yedigimi bide size ve kendime verdigim sozu tutmak icin cabaladim birdeodem gitti biraz siskinim diyordum hatirlarsan inan sende cok guzel kg veriyosun en azindan bugune kadar benim gibi bi al bi ver yapmadin hic olmazsa bence buda guzel bir adim benceayda ortalama 3-4kg verdin degil mi ?
aynen öyle ama iste yememek icin kisitladikca insnaun cani daha cok mu istiyor acabaCok iyi ya zaten su tatli isini cikartsak tamamen cok iyi olacak
En onemlisi de o değilmi zaten canım vermek ve korumak yasam tarzimizin degismesi gerekli ama bunu nasil başarabiliriz bilmiyorum 500 gramda senin icin cok guzel bir rakam hadi insallah verrsin bu haftaYa benim bu hafta hedefim 500 gr canım ben hızlı vermek istemiyorum. Gerçekten insan geri alıyo çünkü. hem kendimden hem ağbim ve eşinden biliyorum her sene 30 kilo verip sonra sene içinde geri aliyolar. Aynı şekilde en yakın arkadaşımda 18 kilo verdi sonra geri aldı. Geri almak çok kötü vücut iyice sapıtiyo. Ondan küçük küçük koyuyorum hedefleri. 500 gr 1 kilo derken 14 kilo verdim şurda bir kaç Kilo kaldı vericeğim inşallah onlarıda böyle bıle vercem.
Gunaydin ipek ... Sende iyi kg veriyosun sen neler yapiyosun bakim ?günaydın güzel mis, bal, şeker, anneler
Kaynanamin kiz kardesleei geldi bayan bulusmasi kv alt katimda oturuyor misafir onda oyle olunca da bütün eltiler gorumceler de onları ziyarete geliyor. Ay fark etmez olurlarmi hatta kaynanam kızıyor bana yeter daha nerene zayifliycan diye diğer hepsi söylüyor çok guzel oldun valla cok iyi basardin sen diye sürekli taktir ediyolar hatta çoğubenden ozenip diyete bile başladı :))Hmm eltin girumcen falan mi ? Kayinvaliden farkediyor mu peki sendeki degisimi ?
Gunaydin canim:))günaydın güzel mis, bal, şeker, anneler
canım ben buraya ilk takıldığımda 87,700 kilo idim o zaman üze mislisse felan öylesine takılıyorduk ara sıra bu kadar aktif değildik, sonra grup yaptık o zaman galiba ben 84 kilo civarlarındaydım tam olarak hatırlamıyorumay ben iyice uçtum tabloya baksamya
Aslinda bu ara iyi bi rutin yakaladim zaten bu tempoda gidersem nisan çıkınca 70 li rakamlarda olurum hep böyle gitse buna da raziyim gercekten al ver yapmakda cok sinir bozucu oluyor ben şükür uzun zamandir eksideyim insallah nazar degmez:))
aynen öyle ama iste yememek icin kisitladikca insnaun cani daha cok mu istiyor acaba
En onemlisi de o değilmi zaten canım vermek ve korumak yasam tarzimizin degismesi gerekli ama bunu nasil başarabiliriz bilmiyorum 500 gramda senin icin cok guzel bir rakam hadi insallah verrsin bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?