- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 45
canım öyle düşünme bence eğer vaktin varsa yap plates çok etkiliymiş özellikle göbek bölgen varsa basen yoksa eğer basen bölgen varsa yürü derim tek yürüyüşte kalca neyim kalmıyorEvet simdi bize gore degil plates
Canim ben senin kgnu yalnismi yazmisim 85 yazili baslangicin ama ?canım ben buraya ilk takıldığımda 87,700 kilo idim o zaman üze mislisse felan öylesine takılıyorduk ara sıra bu kadar aktif değildik, sonra grup yaptık o zaman galiba ben 84 kilo civarlarındaydım tam olarak hatırlamıyorum
Oncelikle su inatci yaglardan kurtulmak lazim sıkılasmak icin yoksa obur turlu bana gore degil once yaglar gitsin vucut kendine gelsin degil mi ?canım öyle düşünme bence eğer vaktin varsa yap plates çok etkiliymiş özellikle göbek bölgen varsa basen yoksa eğer basen bölgen varsa yürü derim tek yürüyüşte kalca neyim kalmıyor
Vayy yetmez diycen sen daha var 70 ideal ondan sonrasi bizim icin luks zaten dimi canim 65 ideal benim icin dedaha fazlasi bende cirkin gosteriyor kadin dedigin azcik da etli olacak dimi amaKaynanamin kiz kardesleei geldi bayan bulusmasi kv alt katimda oturuyor misafir onda oyle olunca da bütün eltiler gorumceler de onları ziyarete geliyor. Ay fark etmez olurlarmi hatta kaynanam kızıyor bana yeter daha nerene zayifliycan diye diğer hepsi söylüyor çok guzel oldun valla cok iyi basardin sen diye sürekli taktir ediyolar hatta çoğubenden ozenip diyete bile başladı :))
Kas kütlesi daha çok enerji harcar ve daha çok yağ yakar. Mesela erkekler neden bizden daha fazla yer ama kilo almaz çünkü vücutlarında ki kas kütlesi daha fazla. Bu nedenle sadece kardiyo egzersizleri değil kas çalıştıracak egzersizler kilo vermek için iyidir. Bu nedenle plates yaparken zaten hem kalori yakarsin hem de kasların güçlenir ve yağ yakımı artar. Bende bunlar ilgili bir sürü kitap okudum :) derya deniz anlatayım arada diyorum ama uzun uzun yazamıyorumOncelikle su inatci yaglardan kurtulmak lazim sıkılasmak icin yoksa obur turlu bana gore degil once yaglar gitsin vucut kendine gelsin degil mi ?
Benim eşim söylenmeye başladı bile zayıfladim diye. Her gün oran küçülmüş Buran küçülmüş diyip duruyo. O nedenle 65 de bırakıp korumaya geçicem hedefe az kalmış diyosun ya hedefim yüksek canım ondan az kaldı yoksa 55 olcam desem 12 kg var :)))Vayy yetmez diycen sen daha var 70 ideal ondan sonrasi bizim icin luks zaten dimi canim 65 ideal benim icin dedaha fazlasi bende cirkin gosteriyor kadin dedigin azcik da etli olacak dimi ama
canım valla benim troitlerim çalışsa daha çok veririm inan bana günlük bir saat kesinlikle yürüyorum ben o kadar, aylardır mekik çekeceğim yada plates yapayım diyorum ama hiç yapmadım daha canım yaGunaydin ipek ... Sende iyi kg veriyosun sen neler yapiyosun bakim ?
canım yağlar giderkende bir yandan sıkılaş derim valla benim karın bölgem öyle duruyor pantolonların bacaklar oluyor ama göbek bölgesi olmuyor uff ya bu kadar kiloyu nasıl aldık biz yaOncelikle su inatci yaglardan kurtulmak lazim sıkılasmak icin yoksa obur turlu bana gore degil once yaglar gitsin vucut kendine gelsin degil mi ?
ay benim hedefim 65 olmak öyle zayıf olmak istemiyorum zaten olamamda kadın dediğin birazda etli butlu olur yaaB
Benim eşim söylenmeye başladı bile zayıfladim diye. Her gün oran küçülmüş Buran küçülmüş diyip duruyo. O nedenle 65 de bırakıp korumaya geçicem hedefe az kalmış diyosun ya hedefim yüksek canım ondan az kaldı yoksa 55 olcam desem 12 kg var :)))
Kaynanam yaşlı çocuk bakma konusunda pek.yardimi olur diyemem ama büyük kizlarimi o evdeyken rahatlikla apartmanda bırakıp gidebilirim istediğim yere de benim 1. Katta benden 5 yaş büyük eltim var inanilmaz iyi anlaşırız çocuklara bakma konusunda onunla birbirimize cok yardimci oluruz dosttan öte baci gibi anlaşiriz cok şükür bide kafa dengi bazen yürüyüşe beraber gidiyorz aile apartmaninda oturmak cogy anlamda cok olumlu yönleri varTubicim kaynananin cok faydasi oluyodur sana dimi insan coluklu cocuklu olunca yaninda bi bakani olunca iyi oluyor..yuruyuse gidiyon mesela yada acil bi isin cikiyor hemen bakiyolar allh razi olsun ..
Ne guzel iyi anlasmanizada sevindim zaten kotulukten ne cikarki ben sunu dusunurum hep hani (fesat karistirici insanlar haric bunlari degistiremeyiz zaten ) kimseyle kotu olmayi sevmiyorum soyleki biriyle kus oldugum zaman hem ben rahat edemiyorum hem karsimdakinin oyle oldugunu dusunuyorum yani kus olunca hem ben rahat olmuyorum hem karsimdaki ve is kin beslemeye kadar gidiyor neden kendimi rahatsiz hissedeyim ki o zaman degil mi? o yuzden iyilik herzman iyidir iyi olmak iyidir zaten surda yasiycagimiz allah bilir ya tas catlasin 70 yil ...sevgi dostluk anlayis herzaman iyidir biraz sacmami konustum neKaynanam yaşlı çocuk bakma konusunda pek.yardimi olur diyemem ama büyük kizlarimi o evdeyken rahatlikla apartmanda bırakıp gidebilirim istediğim yere de benim 1. Katta benden 5 yaş büyük eltim var inanilmaz iyi anlaşırız çocuklara bakma konusunda onunla birbirimize cok yardimci oluruz dosttan öte baci gibi anlaşiriz cok şükür bide kafa dengi bazen yürüyüşe beraber gidiyorz aile apartmaninda oturmak cogy anlamda cok olumlu yönleri var
Fazla verme o zman ne guzel bizde kavusuruz insallah idael kilomuzaB
Benim eşim söylenmeye başladı bile zayıfladim diye. Her gün oran küçülmüş Buran küçülmüş diyip duruyo. O nedenle 65 de bırakıp korumaya geçicem hedefe az kalmış diyosun ya hedefim yüksek canım ondan az kaldı yoksa 55 olcam desem 12 kg var :)))
senin kilona kim yakin ?tamam canım, ay bende biriyle yarışsam ya bana kim yakın kiloda listeye bakmak lazım
bencede canım ya kadın dediğin biraz etli olur yüzümüzün böyle çokmesi güzel olmazVayy yetmez diycen sen daha var 70 ideal ondan sonrasi bizim icin luks zaten dimi canim 65 ideal benim icin dedaha fazlasi bende cirkin gosteriyor kadin dedigin azcik da etli olacak dimi ama
canım belki o zaman biz tam olarak grup oluşturmuşuzdur tam olarak hatırlamıyorum tek hatırladığım 3 kasımda diyete başladım ve kilom 87,700 du o zamanlar böyle ara ara konuşuyorduk hatırladın mı bir tablomuz felan yoktu sonra düzene girdikIpek senin baslangic kilonu yanlis mi yazdim?
ay kimse yakın değil canım ya 70 e düşmüş karamelim maşallah grumba benden sonra katıldı benden çok kilo verdi maşallahsenin kilona kim yakin ?
ayy herkes bugün aynını yazmış kadın dediğin azcık etli butlu olur bir çırpı gibi olmak isteyen benim sanırım eşim gram fazlalık sevmiyor alıştı tabi yıllarca 45 50 kilolardaydımay benim hedefim 65 olmak öyle zayıf olmak istemiyorum zaten olamamda kadın dediğin birazda etli butlu olur yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?