Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

ayy herkes bugün aynını yazmış kadın dediğin azcık etli butlu olur bir çırpı gibi olmak isteyen benim sanırım eşim gram fazlalık sevmiyor alıştı tabi yıllarca 45 50 kilolardaydım
AY GEBERTİRİM BEN O EŞİ , BEN MUTSUZUM DİYORUM, EŞİM CANIM ARTIK VERMEK İÇİN UĞRAŞMA ZORLAMA KENDİNİ DİYOR, ONUN FAZLASI VARSA O GRAMLARI TEPESİNE TEPESİNE VUR SENDE

AY GEBERTİRİM BEN O EŞİ , BEN MUTSUZUM DİYORUM, EŞİM CANIM ARTIK VERMEK İÇİN UĞRAŞMA ZORLAMA KENDİNİ DİYOR, ONUN FAZLASI VARSA O GRAMLARI TEPESİNE TEPESİNE VUR SENDE
kız güldürdün beni gram fazlası yok malesef aslında benseni her türlü beğeniyorum diyor sağlığın için deyip kıvırıyor bazende

hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor benim boğazlar balon gibi şiş kafam kalkmıyor oğlum gelsin öğle sonrası dra gidicem bide yarıştayım marlin18 kesin geçer beni
Canım geçmiş olsun 2 gündür bende öyleyim malum kızım hastaydı ondan mı kaptım ne.. bir de oturdum ders çalışıyorum

Herkese merhabalar :)
Dün akşam 7 de kapanış yaptım, havalar Güzelleştikce günler uzamasına rağmen kapanış saatlerini erkene çekmek kolaylaştı, nasıl oldu bende saskinim :)
1 saat yürüyüş te tamam. Tek eksik biraz buradan uzak kaldım
Vakit olmadı bir türlü. Dün başladığım temizlik bugün dolap yerleştirme olarak devam etti.
tubi_klc ve Mislisse güzel bir düzen oturttunuz ikinizde çok imreniyorum maşallah 2nizede.
F feyzax umarım bu hafta istediğin şekilde tamamlar ve harika kilolar verirsin :)
cicisko hayatın boyunca spor yapmak çok güzel olsa gerek :) pilatesi düzenli yapman çok güzel. Keşke bende yapabilsem
ipek zeynep bence sende güzel gidiyorsun. Biraz daha dişini sikarsan havalar guzellestikce zaten metabolizma hızlanacak biz daha neselencez :) yaza zayıf gireceğiz
marlin18 Nerelerdesin göremedim hiç seni :)
Y yagmur7968 geçmiş olsun canım, yarısı bırakma, rakip ortalarda yok ama gelir geçer seni bak sonra :))

Bende bu sabah tartildim dayanamayip +1 gördüm ama reglin ilk günü. İnşallah ondandir. Yoksa yediğim İçtiğim bir şey yok :) artıya geçecek bir şey yapmadım. Bu hafta başka tartı yok. Böyle takılıp kalıyorum sonra

Joleyacim gecmis olsun rabbim acil sifalar versin insallah...

Kizlar ben de bugun temizlik yaptim camlardan basladim banyo yikadim bazayi duzenle malum kislik kalkti artik yazliklari yika ser yarin utulerim insallah mutfagida yarin temizliycem perdeleri atarim makineye bi yandan ser bi yandan mutfak insallah halilarda persembe gelicek o gunde derin bi temizlik yaptimmi bahar temizligim tamm dir benim darisi basiniza cok yoruldum bugun temizle temizle ayni ..

Bozma moralini sakin sen kendini bizden daha iyi taniyosun anlastik mi?

Slm millet ben geldm disardaydim yazamadim bi arkadaş imdaydim bugün fazla kacamak saylmicak sekilde yedim simdide leslie vakti
Iyi bakalim benim bu hafta leslie yapicagim yok sanirim malum temizlik asamasindayim hayirlisi bakalim bugun bi komsum daha gordu beni bayagi zayiflamissin dedi ne yapiyosun dedi bende caktirmadim kizin pesinde kosturup duruyorum dedim ayrintiya girmedim camdan cama butun mahalle duymasin diye simdi havalar guzellesiyo ya daha iyi motive oluruz hepimiz insallah bakin gorun nasil gidicek kilocuklar ....

hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor benim boğazlar balon gibi şiş kafam kalkmıyor oğlum gelsin öğle sonrası dra gidicem bide yarıştayım marlin18 kesin geçer beni
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim tez zamanda şifa versin. İstersen yarışı haftaya erteleyelim.

Ne güzel yaa. Bende çok heves ediyorum böyle güzel anlaşanlara.

marlin 18 rakibem napion bakim zayıflıyomusun bi iyileşyim bende motoru takıcamm
Yok kizzz temizlik yapıyorum bende iki gündür. Tabi kızdan fırsat buldukça. Bir günlük işi iki günde anca bitirdim.kızımin hastalıktan sonra düzeni bozuldu.önceden yediği şeyleri yemiyor artık. Devam sütünüde içmiyor. Onunla uğraşıyorum

kız güldürdün beni gram fazlası yok malesef aslında benseni her türlü beğeniyorum diyor sağlığın için deyip kıvırıyor bazende
Benimkide öyle yaa.kendisi futbol oynuyor takımda fazlası yok.önceden zayıfla deyip duruyordu şimdide yeter artık çocuk gibi kaldin diyo.kuru sevmiyormuş

Canım geçmiş olsun 2 gündür bende öyleyim malum kızım hastaydı ondan mı kaptım ne.. bir de oturdum ders çalışıyorum
Geçmiş olsun canim. Allah şifa versin
Kızlar aklınızda olsun ben boğazım biraz acımaya başladımi akşam yatarken yarım bardak hafif ılık suya iki kaşık elma sirkesi ve biraz kaya tuzunu eritiyorum ve gargara yapıyorum bir yudumcukta içiyorum. İyi geliyor deneyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…