Hem temizlik hem yürüyüş ne güzel vallaHerkese merhabalar :)
Dün akşam 7 de kapanış yaptım, havalar Güzelleştikce günler uzamasına rağmen kapanış saatlerini erkene çekmek kolaylaştı, nasıl oldu bende saskinim :)
1 saat yürüyüş te tamam. Tek eksik biraz buradan uzak kaldım
Vakit olmadı bir türlü. Dün başladığım temizlik bugün dolap yerleştirme olarak devam etti.
tubi_klc ve Mislisse güzel bir düzen oturttunuz ikinizde çok imreniyorum maşallah 2nizede.
F feyzax umarım bu hafta istediğin şekilde tamamlar ve harika kilolar verirsin :)
@cicisko hayatın boyunca spor yapmak çok güzel olsa gerek :) pilatesi düzenli yapman çok güzel. Keşke bende yapabilsem
ipek zeynep bence sende güzel gidiyorsun. Biraz daha dişini sikarsan havalar guzellestikce zaten metabolizma hızlanacak biz daha neselencez :) yaza zayıf gireceğiz
marlin18 Nerelerdesin göremedim hiç seni :)
Y yagmur7968 geçmiş olsun canım, yarısı bırakma, rakip ortalarda yok ama gelir geçer seni bak sonra :))
Bende bu sabah tartildim dayanamayip +1 gördüm ama reglin ilk günü. İnşallah ondandir. Yoksa yediğim İçtiğim bir şey yok :) artıya geçecek bir şey yapmadım. Bu hafta başka tartı yok. Böyle takılıp kalıyorum sonra
Valla 5 kilo daha versem süper olacak ama geçen ay hiç veremedim.bakalım bu ay veririm belki.74 le başladım ben.o zaman eşim kendini cok saldin kilo vér diye laf edip duruyordu şimdide yeter artık diye laf ediyor.Hem temizlik hem yürüyüş ne güzel vallaMislisse . Canm sende temzlikle yakiyosundur kalori zaten oda yeter Y yagmur7968 canm geçmiş olsun marlin18 eşin begeniyosa daha bu zahmeti niye çekiyosun kac kg vermek istiyosun? Bu arada bende kapanışı yaptim arkadaşlar. hadi bakalim sabah ola hayrola
Sağol canım amin inşallah.devam edelim şimdi bırakırsak ben hastayım diye iyice salarımm.Çok geçmiş olsun canım.Rabbim tez zamanda şifa versin. İstersen yarışı haftaya erteleyelim.
Sağol canım inşallah.Joleyacim gecmis olsun rabbim acil sifalar versin insallah...
Kizlar ben de bugun temizlik yaptim camlardan basladim banyo yikadim bazayi duzenle malum kislik kalkti artik yazliklari yika ser yarin utulerim insallah mutfagida yarin temizliycem perdeleri atarim makineye bi yandan ser bi yandan mutfak insallah halilarda persembe gelicek o gunde derin bi temizlik yaptimmi bahar temizligim tamm dir benim darisi basinizacok yoruldum bugun temizle temizle ayni ..
Canim ya insallah duzelir zor bi sirec allah yardimcin olsun..Yok kizzz temizlik yapıyorum bende iki gündür. Tabi kızdan fırsat buldukça. Bir günlük işi iki günde anca bitirdim.kızımin hastalıktan sonra düzeni bozuldu.önceden yediği şeyleri yemiyor artık. Devam sütünüde içmiyor. Onunla uğraşıyorum
Merhaba güzel anneler. Özlüyorum sizi ya. Neler yapıyorsunuz?
Ben malum temizlikle ugrasiyorum seni sormali sen neler yapiuosun nasil gidiyor ders?Merhaba güzel anneler. Özlüyorum sizi ya. Neler yapıyorsunuz?
Bizde seni özledik canım bizi boşver dusunme biz buradayız hep derse konsantre ol canım sayılı gün çabuk geçerMerhaba güzel anneler. Özlüyorum sizi ya. Neler yapıyorsunuz?
Ay ben çok mu kabayım yaaa valla kötü niyetli değilim sadece sınavdan sonra pişman olmak kadar kötü bişey yok onu yaşamanı istemiyorum o kadarBizde seni özledik canım bizi boşver dusunme biz buradayız hep derse konsantre ol canım sayılı gün çabuk geçer
Ne guzel bir Günaydın mesajı :))Gunaydin guzel tatlı bal reçel kaymak anneler
Gunaydinnnnn canım kolay gelsin sana. Allah güç kuvvet versin.Gunaydin guzel annelerim ...ben bismillh diyip basliyorum temizlige hadi bakalim sonra gorusuruz...opuyorum sizi..
Kizzzz iştahımızi mi açmak istiyorsun sabah sabahGunaydin guzel tatlı bal reçel kaymak anneler
Bizde seni özledik canım bizi boşver dusunme biz buradayız hep derse konsantre ol canım sayılı gün çabuk geçer
Canım haklısın kesinlikle. Çalışıyorum zaten. Hem özlüyorum hem çalışıyorum :) çok iyi anlıyorum anlatmak istediğini. Keşke biraz daha zamanım olsaydı diyorum senin yazdıklarını görünceAy ben çok mu kabayım yaaa valla kötü niyetli değilim sadece sınavdan sonra pişman olmak kadar kötü bişey yok onu yaşamanı istemiyorum o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?