Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Hem temizlik hem yürüyüş ne güzel valla Mislisse . Canm sende temzlikle yakiyosundur kalori zaten oda yeter Y yagmur7968 canm geçmiş olsun marlin18 eşin begeniyosa daha bu zahmeti niye çekiyosun kac kg vermek istiyosun? Bu arada bende kapanışı yaptim arkadaşlar.hadi bakalim sabah ola hayrola

Valla 5 kilo daha versem süper olacak ama geçen ay hiç veremedim.bakalım bu ay veririm belki.74 le başladım ben.o zaman eşim kendini cok saldin kilo vér diye laf edip duruyordu şimdide yeter artık diye laf ediyor.

Sağol canım inşallah.

Canim ya insallah duzelir zor bi sirec allah yardimcin olsun..

Hepinize gunaydin guzel azimli fit anneler ben kahvaltimi yaptim dayanamayip bugun tartildim ve neden sebepse 900 grma fazla ciktm suya cok yuklendm ondna olabilrimi o kadar dün su içtim ama yürüyüş yapip atamadim sanirim ondan oldu ama haliyle misafir olunca her zamankinden biraz fazla yedigimde bir gercek

Bizde seni özledik canım bizi boşver dusunme biz buradayız hep derse konsantre ol canım sayılı gün çabuk geçer

Ay ben çok mu kabayım yaaa valla kötü niyetli değilim sadece sınavdan sonra pişman olmak kadar kötü bişey yok onu yaşamanı istemiyorum o kadar
Canım haklısın kesinlikle. Çalışıyorum zaten. Hem özlüyorum hem çalışıyorum :) çok iyi anlıyorum anlatmak istediğini. Keşke biraz daha zamanım olsaydı diyorum senin yazdıklarını görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…