tubicimm bende seni ve arkadaşlarımı çok seviyorummHepinizi cok seviyom ben kizlar yaacicisko Y yagmur7968 Mislisse marlin18 3nity ipek zeynep karamellim06 F feyzax ayy uyuşuk oldugum kadar da sevgi doluyum caniiimmmm
günaydınn canım turuncuya katılıyorum çıkıp kaymak alasım geldi kızGunaydin guzel tatlı bal reçel kaymak anneler
Bizde seni seviyoruz tatlım bu arada tünaydin guzel anneler diyet yapan bi misafirim var bugün kendisine zeytin yağlı pirasa yapacağım yaninada bol gobeknsalata ve cacık seviyorum boyle misafirleriHepinizi cok seviyom ben kizlar yaacicisko Y yagmur7968 Mislisse marlin18 3nity ipek zeynep karamellim06 F feyzax ayy uyuşuk oldugum kadar da sevgi doluyum caniiimmmm
Ayyy çok güldüm, amin Allahım tekrara gerek yok bende tubinin istediği herşeyi istiyorum yalnız bunları yapacak bir adam da istiyorumAllahim senden bugunMislisse nin enerjisinden istiyorum şu evin içinde ruzgar gibi esmek istiyorum camlar dolaplar benden tırsssin ıstiyorum halılar dayanamayip kirlerini bıraksın istiyorum çamaşırlar korkusundan cekmeceden cikamasin istiyorum :)))
Canım takma kafaya fazla ben dun bir kilo fazla çıktım galiba fazla takıyorum insan bir günde şak kadanak bir kilo almaz seninkide öyledir bir iki gün içinde gider o takma kafana sengünaydınn güzel anneler dün dra gitmedim daha yeni antibiotk kullanmıştım yata kalka iyileşirim inşallah bugün 700 gr artı geldim ama morel bozmuyorum pazara kadar gider belki
Ayyy ben kızımı severken bunları sıralıyorum dahasıda var aslında sizide öyle sevesim geldi sabah sabahgünaydınn canım turuncuya katılıyorum çıkıp kaymak alasım geldi kız
Ne güzel mesaj canım ben de seni seviyorumHepinizi cok seviyom ben kizlar yaacicisko Y yagmur7968 Mislisse marlin18 3nity ipek zeynep karamellim06 F feyzax ayy uyuşuk oldugum kadar da sevgi doluyum caniiimmmm
Teşekkürler canım elma sirkesi gargarası bende yapıyorum mikropları öldürüyormuşGeçmiş olsun canim. Allah şifa versin
Kızlar aklınızda olsun ben boğazım biraz acımaya başladımi akşam yatarken yarım bardak hafif ılık suya iki kaşık elma sirkesi ve biraz kaya tuzunu eritiyorum ve gargara yapıyorum bir yudumcukta içiyorum. İyi geliyor deneyin bence
Ay canim benim bugun malum temizlik ...kizlar cocukla is yapmak ne kadar zor ya eli dursa ayagi durmaz marlinin dedigi gibi 1 gunluk is 2 gune yayildi malum bizde girdik mi bi ise tam gireriz yarin devam bakalim ... diyete gelince oldukca hareketliyim ama kan sekerim dustugu icin biraz tatli turu yedim acikcasi eritmeye calisiyorum bakalim sizlerde durum nasil?Bu ne sessizlik :) saman altından su yürütmeyin bakım :) ne yer ne içersiniz paylaşın azcık 2 ser 2 ser kilo verenler :)
Benim de akşam yemeğe misafirim var, keşke biraz erken gelseler, hem çok acıktım, hem geç yemek istemiyorumAy canim benim bugun malum temizlik ...kizlar cocukla is yapmak ne kadar zor ya eli dursa ayagi durmaz marlinin dedigi gibi 1 gunluk is 2 gune yayildi malum bizde girdik mi bi ise tam gireriz yarin devam bakalim ... diyete gelince oldukca hareketliyim ama kan sekerim dustugu icin biraz tatli turu yedim acikcasi eritmeye calisiyorum bakalim sizlerde durum nasil?
Rabbim kolaylık versin, zihin açıklığı versin canım. Kendine güven istersen herşeyi başarabilirsinKızlar giremiyorum devamlı kütüphanedeyim yarın ve cuma sınavlarım var bana dua edin nolur. Çocukla çok zor oluyo çalışmak.diyete de dikkat etmeye çalışıyorum.
Kolay gelsin canım. Bilmezmiyim çocukla is yapılmıyor. Bende sabah kız uyurken biraz yapayım dedim ben daha başlamadan uyandı.Ay canim benim bugun malum temizlik ...kizlar cocukla is yapmak ne kadar zor ya eli dursa ayagi durmaz marlinin dedigi gibi 1 gunluk is 2 gune yayildi malum bizde girdik mi bi ise tam gireriz yarin devam bakalim ... diyete gelince oldukca hareketliyim ama kan sekerim dustugu icin biraz tatli turu yedim acikcasi eritmeye calisiyorum bakalim sizlerde durum nasil?
Burdayiz canım da ben bugun ben değilim bir sürü cis yedim neden yaptim bilmiyorum ama yarin oruc tutucam kandil oldugu için sahur yapmazsam dengelerim sanırımKizlar nerelerdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?