Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ayyy çok güldüm, amin Allahım tekrara gerek yok bende tubinin istediği herşeyi istiyorum yalnız bunları yapacak bir adam da istiyorum

günaydınn güzel anneler dün dra gitmedim daha yeni antibiotk kullanmıştım yata kalka iyileşirim inşallah bugün 700 gr artı geldim ama morel bozmuyorum pazara kadar gider belki
Canım takma kafaya fazla ben dun bir kilo fazla çıktım galiba fazla takıyorum insan bir günde şak kadanak bir kilo almaz seninkide öyledir bir iki gün içinde gider o takma kafana sen

Teşekkürler canım elma sirkesi gargarası bende yapıyorum mikropları öldürüyormuş

Bu ne sessizlik :) saman altından su yürütmeyin bakım :) ne yer ne içersiniz paylaşın azcık 2 ser 2 ser kilo verenler :)
Ay canim benim bugun malum temizlik ...kizlar cocukla is yapmak ne kadar zor ya eli dursa ayagi durmaz marlinin dedigi gibi 1 gunluk is 2 gune yayildi malum bizde girdik mi bi ise tam gireriz yarin devam bakalim ... diyete gelince oldukca hareketliyim ama kan sekerim dustugu icin biraz tatli turu yedim acikcasi eritmeye calisiyorum bakalim sizlerde durum nasil?

Benim de akşam yemeğe misafirim var, keşke biraz erken gelseler, hem çok acıktım, hem geç yemek istemiyorum

Kızlar giremiyorum devamlı kütüphanedeyim yarın ve cuma sınavlarım var bana dua edin nolur. Çocukla çok zor oluyo çalışmak. diyete de dikkat etmeye çalışıyorum.
Rabbim kolaylık versin, zihin açıklığı versin canım. Kendine güven istersen herşeyi başarabilirsin

Kolay gelsin canım. Bilmezmiyim çocukla is yapılmıyor. Bende sabah kız uyurken biraz yapayım dedim ben daha başlamadan uyandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…