Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

tubi_klc ilginç ama insanin cani cekiyo resmen temizlik yapmayi :) ah çocuklar dan bi fırsat bulsamda bende girişsem cam tül halı :) ve canm kandil simidi tarifi yok hazirlari kastettim simdi heryerde ikram edilecek sabir sabir ya sabir :)

marlin18 neler yapıyosun ben hastalıktan yarış moduna giremedim hala ne su içiyorum ne bi hareket yiyiy yiyip yatıyorum malesef inatla doktora gitmedim ama iyileşemicem belli
Valla bende bugün fazla kaçırdım. Komşumun kızı kahvaltı ya çağırdı. Yeni gelin heves etmiş bir sürü hazırlık yapmış .yemesek üzülecek beğenmedik sanacak hatrı kalmasın diye yedim
Midem kötü oldu şimdide. Alışık değil tabi

Demi aynen öyle bazen derim.sabah baslasam hic yorulmadan bütün evi temizlesem diye :)) aslinda 1 2 haftada bir.kere derin yapınca diger gunler rahat oluyir kandil simiti burda yaygin degil.sanirim ben.hic görmüyorum kandil simiti yapıp dagitan yada satan

Ayyy kahvalti en sevdiğim öğün yaaa ne güzel seyler vardi kim.bilir her zaman yaptığın bisey olmadigi için bence bisey olmaz aksama sadece protein ye ve booollll bol su ic hatta benim yerime de ic:))

Y yagmur7968 canim sen nasil oldun gruba giresin gelmiyordu en son o durumu atlattin mi biz sensiz napariz kiz bırakma sakin bizi iyiles biran önce hep hastalıktan oluyor bunlar insanın modu düşüyor

Y yagmur7968 canim sen nasil oldun gruba giresin gelmiyordu en son o durumu atlattin mi biz sensiz napariz kiz bırakma sakin bizi iyiles biran önce hep hastalıktan oluyor bunlar insanın modu düşüyor
Tubicim boğazlarım ilthaplı sanırım ilaçlarım yeni bitmişti onun için inat ettim gitmedim dra ama halsizim biraz oruçta tutamadım kız beni napıcaksınız benim size faydadan çok zararım dokunuyor farkındayımhastalıktanda olabilir inan zorla girip yazıyorum hiç tadım yok birde artı çıkıcam diye sitres yapıyorumm oda ayrı sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…