Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Evet canim ama dogumdan sonra bi kere annemler derin temzlik yapti ondan sonra öyle giremedim dip köşe simdi kucugumun uykusu biraz daha düzene girdi bundan sonra yaparim insallah. Burda çok yaygın satın alip dagitan cok

Ohh afiyet olsun bizde eşim evde diye dışarda yaptık kahvaltiyi bende normale göre kaçırdım biraz ama aksami az yersek telafi ederiz sanirim canm ben bi tavuklu corbayla kapatayim diyorum hem oda yağdan kilo bermeye yardimci oluyormus

Kiz olur mu oyle sey senin sagligindan onemli mi hersey kilo degil tatlim niye kendine oyle sıkıntı yaptın sen iyilesmeye bakk bir an önce hersey saglikliyken guzeelll bunu unutma

ooo afiyet olsun canım tubininde dediği gibi akşam dengelersin yalnız benim dengelencek bi yanım kalmadı gece gündüz götürüyorum bide yarışa girdim ne gamsızım ben yaa battım bu hafta battımm psikolojimmi bozuldu ne

Ayyy kızlar tartı oncesi yaptim yine yapacagimi esimin evde olmasi beni alt üst ediyo resmen önceden tatil günlerini iple cekerdim simdi kara kara düşünüyorum napcam diye dayiyo önüme abur cuburu ahh ahhh
ahhh ahh bu aburcuburlar eger cikolata türü yediysen hemen süt iç böylece kana karismasini yari yarıya onlemis olursun cnm

Herkese iyi geceler arkadaşlar. İpin ucunu fena halde kaçırdığım bir gün oldu. Yemekte de süpriz misafirim oldu. Sonrasında da kandil aksami değerlendirelim dedik, gece uzadı... Geçtiğimiz 2 güzel haftadan sonra bu hafta fenalardayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…