Evet canim ama dogumdan sonra bi kere annemler derin temzlik yapti ondan sonra öyle giremedim dip köşe simdi kucugumun uykusu biraz daha düzene girdi bundan sonra yaparim insallah. Burda çok yaygın satın alip dagitan cokDemi aynen öyle bazen derim.sabah baslasam hic yorulmadan bütün evi temizlesem diye :)) aslinda 1 2 haftada bir.kere derin yapınca diger gunler rahat oluyir kandil simiti burda yaygin degil.sanirim ben.hic görmüyorum kandil simiti yapıp dagitan yada satan
Ohh afiyet olsun bizde eşim evde diye dışarda yaptık kahvaltiyi bende normale göre kaçırdım biraz ama aksami az yersek telafi ederiz sanirim canm ben bi tavuklu corbayla kapatayim diyorum hem oda yağdan kilo bermeye yardimci oluyormusValla bende bugün fazla kaçırdım. Komşumun kızı kahvaltı ya çağırdı. Yeni gelin heves etmiş bir sürü hazırlık yapmış .yemesek üzülecek beğenmedik sanacak hatrı kalmasın diye yedim
Midem kötü oldu şimdide. Alışık değil tabi
Kiz olur mu oyle sey senin sagligindan onemli mi hersey kilo degil tatlim niye kendine oyle sıkıntı yaptın sen iyilesmeye bakk bir an önce hersey saglikliyken guzeelll bunu unutmaTubicim boğazlarım ilthaplı sanırım ilaçlarım yeni bitmişti onun için inat ettim gitmedim dra ama halsizim biraz oruçta tutamadımkız beni napıcaksınız benim size faydadan çok zararım dokunuyor farkındayım hastalıktanda olabilir inan zorla girip yazıyorum hiç tadım yok birde artı çıkıcam diye sitres yapıyorumm oda ayrı sıkıntı
ooo afiyet olsun canım tubininde dediği gibi akşam dengelersinValla bende bugün fazla kaçırdım. Komşumun kızı kahvaltı ya çağırdı. Yeni gelin heves etmiş bir sürü hazırlık yapmış .yemesek üzülecek beğenmedik sanacak hatrı kalmasın diye yedim
Midem kötü oldu şimdide. Alışık değil tabi
haklısın tubicim seni ayrı bi seviyorum kız hep içime su serpiyosunKiz olur mu oyle sey senin sagligindan onemli mi hersey kilo degil tatlim niye kendine oyle sıkıntı yaptın sen iyilesmeye bakk bir an önce hersey saglikliyken guzeelll bunu unutma
haklısın tubicim seni ayrı bi seviyorum kız hep içime su serpiyosun
ay bunaldım tubi valla uykum geliyor masamda birde oruçum bir tur atıp geliyorum ama fayda etmiyor eve gidip yatmak istiyorum iftara kadarBurayiz canım bahar bize yaramadi sanırım herkesin gözü dışarda temizlik te :))
Masallah canım Allah kabul etsin ben evdeyim kendimi ordan oraya atıp duruyom sana daha zordur ne zaman bitiyor mesainay bunaldım tubi valla uykum geliyor masamda birde oruçum bir tur atıp geliyorum ama fayda etmiyor eve gidip yatmak istiyorum iftara kadar
denerim canım yapamazsam oğlanlar yapar
Valla bende fazla anlamiyorum. Millet neler yapiyodenerim canım yapamazsam oğlanlar yapar
Seninkidd fena sayilmaz hani :))Valla bende fazla anlamiyorum. Millet neler yapiyo
Ayyy kızlar tartı oncesi yaptim yine yapacagimi esimin evde olmasi beni alt üst ediyo resmen önceden tatil günlerini iple cekerdim simdi kara kara düşünüyorum napcam diye dayiyo önüme abur cuburu ahh ahhh
Bunun için artık çok geç benceeeahhh ahh bu aburcuburlar eger cikolata türü yediysen hemen süt iç böylece kana karismasini yari yarıya onlemis olursun cnm
Manevi kâr dasin inşallah üzülme :)Herkese iyi geceler arkadaşlar. İpin ucunu fena halde kaçırdığım bir gün oldu. Yemekte de süpriz misafirim oldu. Sonrasında da kandil aksami değerlendirelim dedik, gece uzadı... Geçtiğimiz 2 güzel haftadan sonra bu hafta fenalardayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?