İnşallahManevi kâr dasin inşallah üzülme :)
Diyeti her zaman yaparız böyle güzel geceler her zaman gelmez canim benim ne kadar güzel degerlendirirsen o kadar güzel olur ikram etmek ikram edileni yemekde sünnet sevapİnşallahne güzel bir teselli :) canımsın. ..
Canım burdayım dün sınav vardı. Bugün de var. Ay valla kafa gitti. Bu arada dün regl oldum bu pazar ki tartıda fazla çıksam kafi.
Ya canim benim 3 gundur nasil kosusturuyodum bi bi bilseniz cok sukur bitti ama ben de bittim ustune ustluk yine hastalik geldi bogazlarim agriyo burnum tikali dra gitcem kiz daha yeni duzelmisti ona gecicek simdi yine off offf ;(
Basarilar canm sen sinavina odaklan ..Canım burdayım dün sınav vardı. Bugün de var. Ay valla kafa gitti. Bu arada dün regl oldum bu pazar ki tartıda fazla çıksam kafi.
Sana da canim....Hepinizegünaydın kızlar, hayırlı cumalar
Sınavlarına konsantre ol şimdi onemli olan sinavdaki performansın ac kalma stres yapma şimdilik aklin hic tartida olmasin su sinavlari hallet bomba gibi donCanım burdayım dün sınav vardı. Bugün de var. Ay valla kafa gitti. Bu arada dün regl oldum bu pazar ki tartıda fazla çıksam kafi.
Noluyor kizlar size yaa bağışıklık sistemizniz mi zayıfladı hastaligin birini atmadan öbürü geliyor vucut direncin düştü heraldeYa canim benim 3 gundur nasil kosusturuyodum bi bi bilseniz cok sukur bitti ama ben de bittim ustune ustluk yine hastalik geldi bogazlarim agriyo burnum tikali dra gitcem kiz daha yeni duzelmisti ona gecicek simdi yine off offf ;(
canım yarın biraz iyi olursam katılabilirim bayaa artılardayım çünkü3 litrede su icilecek ama başka hc ama hic bişey yemek yok
Ya hic sorma hastaneye gittim yine bi dolu ilac hamd olsun ama sıkıldım artik ilac kullanmaktan nolcak boyle ne yapmm lazm bagusiklik sistemini guclendirmek icin?Sınavlarına konsantre ol şimdi onemli olan sinavdaki performansın ac kalma stres yapma şimdilik aklin hic tartida olmasin su sinavlari hallet bomba gibi don
Noluyor kizlar size yaa bağışıklık sistemizniz mi zayıfladı hastaligin birini atmadan öbürü geliyor vucut direncin düştü heralde
Meyvelerden mevsimine göre yemeye çalış demekki vucuduna yetecek kadar besin almiyorsunYa hic sorma hastaneye gittim yine bi dolu ilac hamd olsun ama sıkıldım artik ilac kullanmaktan nolcak boyle ne yapmm lazm bagusiklik sistemini guclendirmek icin?
Sogan ve sarimsak kaynat suyunu ic ve cocuklarada içir. Kizlar ben cok kotuyum hic keyfim yok bebegim yüzünü fena çizmiş bende tirnaklarini kesecektm elini oyantti tırnak makasi derine gitti baya kanadi cokk üzgünüm simdi o mışıl mışıl uyuyo ama ben de hiç keyif kalmadi ve parmağı yara yüzü yara k.valdemlerin gormesini de istemiyorumYa hic sorma hastaneye gittim yine bi dolu ilac hamd olsun ama sıkıldım artik ilac kullanmaktan nolcak boyle ne yapmm lazm bagusiklik sistemini guclendirmek icin?
Aaaa noluyor canım yaaa olabilir çocuk bu bizde insaniz mukemmel degiliz ki evladina en cok senij için yanar kv denin ne diyeceğini hic düşünme ALLAH başka dert vermesin tatlim napalim olan olmus bant sar krem sur yüzündeki çizik canını yakmaz tirnaguda bugun ağrır yarin geçer krem sur üzülme bu kadar Allah can sağlığı versinNe spor yapacak keyfim kaldi ne yemek yapacak evi bile zor toparladim aglicam inanin yaa off hu nasil bi vicdan azabi cok üzgünüm cokkk
Geçmiş olsun canim. Çok uzulme artık olan olmuş. Dur daha neler göreceksin.düşmeler, kafayı carpmalar, yaralar bebeler bitmez çocuklarda hiç. Öyle öyle büyüyor lar canım. Moralini bozmaNe spor yapacak keyfim kaldi ne yemek yapacak evi bile zor toparladim aglicam inanin yaa off hu nasil bi vicdan azabi cok üzgünüm cokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?