Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Bende yuruyorum ama hepsi orantili gidiyor gobegim hepsinden once cekildi hatta)

tubi_klc canım bütün gün sadece bir muz mu yeniyor. Tam anlamadım

Bende yuruyorum ama hepsi orantili gidiyor gobegim hepsinden once cekildi hatta)
Ayyy ben napıcam bu göbeğimi bilmiyorum alsan alınmıyor satsan satılmıyor, benimki orantılı gitmedi canım belki kışın bisiklete bindim ondandır yarından itibaren mekik çekmeye başlayacağım hep diyorum ama sözde kalıyo

Kizlar sezaryen olup göbeği giden varmi benim ikincisi sezaryen oldu ilkinde gobek filan kalmamıştı normaldi o ama bunda var gidermii acep
Yerini severse bide ona iyi baktıysan gitmiyor canım benimki gitmedi bir yere gidecek gibi de değil ve üstelik normal doğum. Şimdi ben kendimi nerden atam

F feyzax benim gitti canım bol mekik çek. Ben ne kadınlar gördüm sezeryan ama tahta gibi göbek. Sporsuz olmaz. Bir de sezeryan göbeği diye bir şey yok yalan. İnternetten arastirabilirsin kaç tane doktor kendi sitesinde yazmış arada hiç bir fark yok. Gider sen diyetine dikkat et ve spor yap

Mekik şart canım yarını bekleme yatmadan önce başla

Ayyy kızlar tartı oncesi yaptim yine yapacagimi esimin evde olmasi beni alt üst ediyo resmen önceden tatil günlerini iple cekerdim simdi kara kara düşünüyorum napcam diye dayiyo önüme abur cuburu ahh ahhh
Hahaha aynı ben her hafta yazıyorum ya haftasonu demek eşimle yiyip içmek demek, dışarı çıkmak demek bol kalori demek benim için.

Bak yarindan itibaren seni izliyor olacagim her gun rapor ver bana cektigin mekik sayisiyla ilgili yada sana haftalik bi mekik programi yapalım bide mekik cekerken cok sıkı güzel bi korse tak ki mide olusmasin göbeği yok edecem derken

Bizde seni ozledik şükür sınav stresinden kurtulmussun diyet hayat nasil gidiyor bakalimm
Diyet fena degl canim aksamustu disardaydim pasta yedim oyle lunca aksam yemeginde sadece corba cerek dengeledim. Super dikkat ediyorum diyemem ama salmadim da cok sukur. Dar gelen kitafetlerim olmaya basladi. Senin nasil gidiyo canim?

marlin18 ben yarin eger misafirlige gelen olmazsa denemeyi düşünüyorum bi yere gitmeyi düşünmüyorum zaten aslında detoks yada şok diyetlere cok karşıyım ama deneyen kişinin 2 kilo vermesi beni cezbetti bakalom deniycem ne kadar dayanabilirsem :)zaten bir gün

Ne canim o? Nasil yapilacak? Bir de yapan kisi geri almamis mi ? Ertesi gun alırsın gerı ayol? Sudur o 2 kg

Diyet fena degl canim aksamustu disardaydim pasta yedim oyle lunca aksam yemeginde sadece corba cerek dengeledim. Super dikkat ediyorum diyemem ama salmadim da cok sukur. Dar gelen kitafetlerim olmaya basladi. Senin nasil gidiyo canim?
Ben bu hafta 2 3 günü oruçlu geçirdim sanırım bana iyi bi etkisi olmayacak:) çünkü yürüyüş yapamadim ama genel anlamda iyi bütün hafta ekmek hic yemedim bakalim yarin ne yapabilirsek işte pazari iple çekiyorum insallah eksideyizdir hepimizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…