Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

İnsallah canım . Bende su an acım ama yemeden yatcam. Camasır yıkamıstım serip yatayım bari :)

Keske burada vatsapp gibi olsa yani siz yazinca aninda bildirim gelse kaciriyorum öyle olmayınca ben girdigimde çıkmış oluyorsunuz

cicisko cok Sagol canm duymak istediğim buydu normal dogumdan sonra daha az kilom kalmisti haliyle gobek o yüzden gitmis olabilir zaten sezaryen degil 70 kilo göbeği bu diyordum ipek zeynep normal dogumda kaldiysa sezaryen in günahını aliyolar demekki bünyeden bünyeye değişiyor:) mekik denemelisin bencede bekarken bi muddet yaptim her gece 50 tane yapiyordum ve dümdüz bi karnim olmuştu yeniden basliyim diyorum ama üşeniyorum:) umarim leslie yle gider

Sen yarın bi dene sonuçları bizimle paylas. Bakalım ne kadar gitti.olmazsa bende hafta arası birgün denerim

Ay canim benim ya nasil simdi peki?

Kizlar merhaba.nasilsiniz?

Ciciskom hayirli olsun insallah iyi sonuclar alirsin darisi finallere artik..

Tubicim nasil gidiyor muz diyetin basladin herhalde ?

Feyzax cim insallah bebeginin durumu iyidir ....

Joleyacim sen nasil oldun?

Marlincim senin durumun nasil ne durumdasin suan?

Karamel napiyor acaba?

Ipekcim demek yeni cicisler alicaksin darisi bize insallah gobegin icinde mekik cekmen en yararlisi onun diisnda hepsi hava civa bence kaslarin yandikca devam et cekmeye ..

Unuttugum biri varmi bilmiyorum beni sorarsnaniz ben hastayim malesef sifayi kapmisiz yine bi kac gune gecicek insallah ...

Kizlar merhaba.nasilsiniz?

Ciciskom hayirli olsun insallah iyi sonuclar alirsin darisi finallere artik..

Tubicim nasil gidiyor muz diyetin basladin herhalde ?

Feyzax cim insallah bebeginin durumu iyidir ....

Joleyacim sen nasil oldun?

Marlincim senin durumun nasil ne durumdasin suan?

Karamel napiyor acaba?

Ipekcim demek yeni cicisler alicaksin darisi bize insallah gobegin icinde mekik cekmen en yararlisi onun diisnda hepsi hava civa bence kaslarin yandikca devam et cekmeye ..

Unuttugum biri varmi bilmiyorum beni sorarsnaniz ben hastayim malesef sifayi kapmisiz yine bi kac gune gecicek insallah ...

Şimdilik sıkıntı yok bakalım Sen nasil bi sonuc bekliyorsun bu hafta

Biraz ara verdim kızlar iki gündür 3 misafir ağırladım. Bugün de yemek yaptım, gorumceme gideceğim inşallah.
Yoğun geçti, buraya bakamadım. Bile, simd okudum aklımda kalanlara bir bakalım
Mislisse geçmiş olsun canım, beni unutmuşsun yazdım bir kenara :)
tubi_klc muz detoksuna başlamadan önce tartildin mi? Sonucu çok merak ediyorum da :) sanırım. Yapabileceğim yegane detoks muzu da sütü de severim :)
cicisko geçmiş olsun, inşallah hepsinin sonucu çok güzel gelir :)
F feyzax hiç üzülme, ben daha minicikken ilk tırnak kesisimde kesmistim azıcık elini :) bilerek olmuyor sonuçta. Ve ciltleri çok taze hemen iyileşiyor. Geçmiş olsun :)
@JoleYa marlin18 noldu bu hafta sizin yaris? İptal mi nolur sa olsun devam mı :)
ipek zeynep göbek için hiç bölgesel egzersiz yaptın mi? Benim de göbeğim var diyemem ama çok yumuşak ve biraz sarkma kaldı. Bilmiyorum toparlar mi

Canım yapmadım daha benimde öyle cıvık böyle elim kolum kalkmıyor sürekli erteliyorum bugün alışveriş e gittim ve hiç bir şey almadan dönüyorum herşey zapzayıflar için ama eve gidince mekik çekeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…