İnsallah canım . Bende su an acım ama yemeden yatcam. Camasır yıkamıstım serip yatayım bari :)Ben bu hafta 2 3 günü oruçlu geçirdim sanırım bana iyi bi etkisi olmayacak:) çünkü yürüyüş yapamadim ama genel anlamda iyi bütün hafta ekmek hic yemedim bakalim yarin ne yapabilirsek işte pazari iple çekiyorum insallah eksideyizdir hepimizzz
Açsan ve yemeden yatarsan sabaha mutlaka ekside kalkarsin bide bu muz süt detoksu yaninda 3 litrede su icilecek 2 kilonun 1i gelse biri kalsa yine yeter banaİnsallah canım . Bende su an acım ama yemeden yatcam. Camasır yıkamıstım serip yatayım bari :)
Sen yarın bi dene sonuçları bizimle paylas. Bakalım ne kadar gitti.olmazsa bende hafta arası birgün denerimmarlin18 ben yarin eger misafirlige gelen olmazsa denemeyi düşünüyorum bi yere gitmeyi düşünmüyorum zaten aslında detoks yada şok diyetlere cok karşıyım ama deneyen kişinin 2 kilo vermesi beni cezbetti bakalom deniycem ne kadar dayanabilirsem :)zaten bir gün
Kizzzz bir günde 5 muz çok değilmi. Kilo almayalim sonraYok kizzzz5 ogün 5 muzz
Hic tartilmadim bu hafta yani bugunde tartilmiycam tamamen sonuc supriz olacak :))Sen yarın bi dene sonuçları bizimle paylas. Bakalım ne kadar gitti.olmazsa bende hafta arası birgün denerim
Valla bende ondan korkmuyo degilimKizzzz bir günde 5 muz çok değilmi. Kilo almayalim sonra
Canım bugün başlıyorsun di mi? Hadi bakalım sonucu çok merak ediyorum5 muz ama küçük muz bide baska bisey yemiycem.ya almam heralde yaa yani inşallah öyledir
Evet gün içinde bi aksilik olmazsa başladım bakalim ne olacak :))Ca
Canım bugün başlıyorsun di mi? Hadi bakalım sonucu çok merak ediyorum
Ay canim benim ya nasil simdi peki?Sogan ve sarimsak kaynat suyunu ic ve cocuklarada içir. Kizlar ben cok kotuyum hic keyfim yok bebegim yüzünü fena çizmiş bende tirnaklarini kesecektm elini oyantti tırnak makasi derine gitti baya kanadi cokk üzgünüm simdi o mışıl mışıl uyuyo ama ben de hiç keyif kalmadi ve parmağı yara yüzü yara k.valdemlerin gormesini de istemiyorum
Şimdilik sıkıntı yok bakalım Sen nasil bi sonuc bekliyorsun bu haftaKizlar merhaba.nasilsiniz?
Ciciskom hayirli olsun insallah iyi sonuclar alirsin darisi finallere artik..
Tubicim nasil gidiyor muz diyetin basladin herhalde ?
Feyzax cim insallah bebeginin durumu iyidir ....
Joleyacim sen nasil oldun?
Marlincim senin durumun nasil ne durumdasin suan?
Karamel napiyor acaba?
Ipekcim demek yeni cicisler alicaksin darisi bize insallah gobegin icinde mekik cekmen en yararlisi onun diisnda hepsi hava civa bence kaslarin yandikca devam et cekmeye ..
Unuttugum biri varmi bilmiyorum beni sorarsnaniz ben hastayim malesef sifayi kapmisiz yine bi kac gune gecicek insallah ...
Hic bilmiyorum kilo verdigimi dusunmuyorum almis bile olabilirim istemeden de olsa ;(Şimdilik sıkıntı yok bakalım Sen nasil bi sonuc bekliyorsun bu hafta
Canım yapmadım daha benimde öyle cıvık böyle elim kolum kalkmıyor sürekli erteliyorum bugün alışveriş e gittim ve hiç bir şey almadan dönüyorum herşey zapzayıflar için ama eve gidince mekik çekeceğim inşallahBiraz ara verdim kızlar iki gündür 3 misafir ağırladım. Bugün de yemek yaptım, gorumceme gideceğim inşallah.
Yoğun geçti, buraya bakamadım. Bile, simd okudum aklımda kalanlara bir bakalım
Mislisse geçmiş olsun canım, beni unutmuşsun yazdım bir kenara :)
tubi_klc muz detoksuna başlamadan önce tartildin mi? Sonucu çok merak ediyorum da :) sanırım. Yapabileceğim yegane detoks muzu da sütü de severim :)
cicisko geçmiş olsun, inşallah hepsinin sonucu çok güzel gelir :)
F feyzax hiç üzülme, ben daha minicikken ilk tırnak kesisimde kesmistim azıcık elini :) bilerek olmuyor sonuçta. Ve ciltleri çok taze hemen iyileşiyor. Geçmiş olsun :)
@JoleYamarlin18 noldu bu hafta sizin yaris? İptal mi nolur sa olsun devam mı :)
ipek zeynep göbek için hiç bölgesel egzersiz yaptın mi? Benim de göbeğim var diyemem ama çok yumuşak ve biraz sarkma kaldı. Bilmiyorum toparlar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?