- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 45
Canım sorma hiç bir şey almadım kızım üzerime kustu ilk girdiğim ilk mağazadan erkek tişörtü aldım sadece yine mutsuz bir sekilde eve dönüyorumKizlar merhaba.nasilsiniz?
Ciciskom hayirli olsun insallah iyi sonuclar alirsin darisi finallere artik..
Tubicim nasil gidiyor muz diyetin basladin herhalde ?
Feyzax cim insallah bebeginin durumu iyidir ....
Joleyacim sen nasil oldun?
Marlincim senin durumun nasil ne durumdasin suan?
Karamel napiyor acaba?
Ipekcim demek yeni cicisler alicaksin darisi bize insallah gobegin icinde mekik cekmen en yararlisi onun diisnda hepsi hava civa bence kaslarin yandikca devam et cekmeye ..
Unuttugum biri varmi bilmiyorum beni sorarsnaniz ben hastayim malesef sifayi kapmisiz yine bi kac gune gecicek insallah ...
Canım vermediysen inşallah almamışsındır insan kötü oluyor iki ileri bir geri gidince yarın olsun hayrolsunHic bilmiyorum kilo verdigimi dusunmuyorum almis bile olabilirim istemeden de olsa ;(
Evet başladım simdiye kadar çok iyi geldim daha 2 muz hakkim var birini 4 gibi birinide 7 de yerim inşallah bakalim sonuc ne olacak ama öncesinde tartilmadimmBiraz ara verdim kızlar iki gündür 3 misafir ağırladım. Bugün de yemek yaptım, gorumceme gideceğim inşallah.
Yoğun geçti, buraya bakamadım. Bile, simd okudum aklımda kalanlara bir bakalım
Mislisse geçmiş olsun canım, beni unutmuşsun yazdım bir kenara :)
tubi_klc muz detoksuna başlamadan önce tartildin mi? Sonucu çok merak ediyorum da :) sanırım. Yapabileceğim yegane detoks muzu da sütü de severim :)
cicisko geçmiş olsun, inşallah hepsinin sonucu çok güzel gelir :)
F feyzax hiç üzülme, ben daha minicikken ilk tırnak kesisimde kesmistim azıcık elini :) bilerek olmuyor sonuçta. Ve ciltleri çok taze hemen iyileşiyor. Geçmiş olsun :)
Y yagmur7968 @marlin18 noldu bu hafta sizin yaris? İptal mi nolur sa olsun devam mı :)
ipek zeynep göbek için hiç bölgesel egzersiz yaptın mi? Benim de göbeğim var diyemem ama çok yumuşak ve biraz sarkma kaldı. Bilmiyorum toparlar mi
Sen de benim gibi yogunmussun ya o yuzden ismini gormeyince kusura bakma yoksa seni unutmak mumkun mu ? Cok kotuyum ben ya kendimi hic iyi hissetmiyorum uyumak istiyorum benim ufaklik izin vermiyor halsizm basilm agriyor cok pis bi hastalik ya tam virus yani ;(Biraz ara verdim kızlar iki gündür 3 misafir ağırladım. Bugün de yemek yaptım, gorumceme gideceğim inşallah.
tubi_klc muz detoksuna başlamadan önce tartildin mi? Sonucu çok merak ediyorum da :) sanırım. Yapabileceğim yegane detoks muzu da sütü de severim :)
F feyzax hiç üzülme, ben daha minicikken ilk tırnak kesisimde kesmistim azıcık elini :) bilerek olmuyor sonuçta. Ve ciltleri çok taze hemen iyileşiyor. Geçmiş olsun :)
Y yagmur7968 @marlin18 noldu bu hafta sizin yaris? İptal mi nolur sa olsun devam mı :)
ipek zeynep göbek için hiç bölgesel egzersiz yaptın mi? Benim de göbeğim var diyemem ama çok yumuşak ve biraz sarkma kaldı. Bilmiyorum toparlar mi
Canim ya bulamadin mi bise kafana gore ?Canım sorma hiç bir şey almadım kızım üzerime kustu ilk girdiğim ilk mağazadan erkek tişörtü aldım sadece yine mutsuz bir sekilde eve dönüyorum
Iyi sonuc alirsin insallah keske tartilsaydin ama ...Evet başladım simdiye kadar çok iyi geldim daha 2 muz hakkim var birini 4 gibi birinide 7 de yerim inşallah bakalim sonuc ne olacak ama öncesinde tartilmadimm
Hic sorma ama hastayim ya yine siskinlik var ilaclar olumsuz etkiliyo duzenimi bakalim nolcak umutlu degilim hayatttan bezmis durumdayim suan bise dusunmuyorum...Canım vermediysen inşallah almamışsındır insan kötü oluyor iki ileri bir geri gidince yarın olsun hayrolsun
Açsan ve yemeden yatarsan sabaha mutlaka ekside kalkarsin bide bu muz süt detoksu yaninda 3 litrede su icilecek 2 kilonun 1i gelse biri kalsa yine yeter bana
birazdaha iyiyim canım ilaçsız süründüm bu hafta resmen ama iştahım maşallah yerinde bugün tam iki kiloya yakın artıdaydımKizlar merhaba.nasilsiniz?
Ciciskom hayirli olsun insallah iyi sonuclar alirsin darisi finallere artik..
Tubicim nasil gidiyor muz diyetin basladin herhalde ?
Feyzax cim insallah bebeginin durumu iyidir ....
Joleyacim sen nasil oldun?
Marlincim senin durumun nasil ne durumdasin suan?
Karamel napiyor acaba?
Ipekcim demek yeni cicisler alicaksin darisi bize insallah gobegin icinde mekik cekmen en yararlisi onun diisnda hepsi hava civa bence kaslarin yandikca devam et cekmeye ..
Unuttugum biri varmi bilmiyorum beni sorarsnaniz ben hastayim malesef sifayi kapmisiz yine bi kac gune gecicek insallah ...
kendi gayet iyi minicik bi uara oldu parmağının ucunda oda geçecek insallahAy canim benim ya nasil simdi peki?
turuncu en son yarışa devam demiştim ama pek yarışlık halde değilim maleseff sen ne durumdasın yarın eksi görebilicekmisinBiraz ara verdim kızlar iki gündür 3 misafir ağırladım. Bugün de yemek yaptım, gorumceme gideceğim inşallah.
canım geçmiş olsun oluyor bazen istemeden aynını bizde yaşadık sıkma canınıkendi gayet iyi minicik bi uara oldu parmağının ucunda oda geçecek insallah
Canım naptın yapabildin mi?Evet gün içinde bi aksilik olmazsa başladım bakalim ne olacak :))
Yaa tam olarak yapamadim kizlar hafta sonu olmasi işi bozdu ama bafta ici bir gün bunu mutlaka sonuna kadar yapicam amaCanım naptın yapabildin mi?
Hafta içi bir gun önce tartilio deniycem bunu kafaya koydum aksam süpriz misafur isi bozdu@turuncupijama Sağol canm evet geçecek insallah insan üzülüyor iste.Mislisse cim cok gecmis olsun rabbim acil şifalar versin. tubi_klc canim keske tartilsaydin yaa bende merak içinde bekliyorum
ne icin devam edemedin canim misafir mi geldi?Yaa tam olarak yapamadim kizlar hafta sonu olmasi işi bozdu ama bafta ici bir gün bunu mutlaka sonuna kadar yapicam ama
Hic sorma ben kendimi hic iyi hissetmiyorum ya tartilma havasinda bile degilim tartolmadimda hic yarin buyuk ihtimal artiyla donucem sis hissediyorum kendimi ilaclar odem yapti galiba ;( ama suan once iyilesmeyi dusunuyorum saglik gibisi yokKizlar günler haftalae ne cabuk geçiyor bir tarti günü daha geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?