Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Canım sorma hiç bir şey almadım kızım üzerime kustu ilk girdiğim ilk mağazadan erkek tişörtü aldım sadece yine mutsuz bir sekilde eve dönüyorum

Kızlar en azından altından sonra bişey yemeyin yarın ak koyun kara koyun belli olacak inşallah almayız vermemişsek

Evet başladım simdiye kadar çok iyi geldim daha 2 muz hakkim var birini 4 gibi birinide 7 de yerim inşallah bakalim sonuc ne olacak ama öncesinde tartilmadimm

Sen de benim gibi yogunmussun ya o yuzden ismini gormeyince kusura bakma yoksa seni unutmak mumkun mu ? Cok kotuyum ben ya kendimi hic iyi hissetmiyorum uyumak istiyorum benim ufaklik izin vermiyor halsizm basilm agriyor cok pis bi hastalik ya tam virus yani ;(

Canım vermediysen inşallah almamışsındır insan kötü oluyor iki ileri bir geri gidince yarın olsun hayrolsun
Hic sorma ama hastayim ya yine siskinlik var ilaclar olumsuz etkiliyo duzenimi bakalim nolcak umutlu degilim hayatttan bezmis durumdayim suan bise dusunmuyorum...

Açsan ve yemeden yatarsan sabaha mutlaka ekside kalkarsin bide bu muz süt detoksu yaninda 3 litrede su icilecek 2 kilonun 1i gelse biri kalsa yine yeter bana
birazdaha iyiyim canım ilaçsız süründüm bu hafta resmen ama iştahım maşallah yerinde bugün tam iki kiloya yakın artıdaydım

turuncu en son yarışa devam demiştim ama pek yarışlık halde değilim maleseff sen ne durumdasın yarın eksi görebilicekmisin

Kizlar günler haftalae ne cabuk geçiyor bir tarti günü daha geldi
Hic sorma ben kendimi hic iyi hissetmiyorum ya tartilma havasinda bile degilim tartolmadimda hic yarin buyuk ihtimal artiyla donucem sis hissediyorum kendimi ilaclar odem yapti galiba ;( ama suan once iyilesmeyi dusunuyorum saglik gibisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…