Ayynen oyle canim yaaane icin devam edemedin canim misafir mi geldi?
ErkencisinnKızlar bol kaçamaklı bir cumartesi yi geride bırakırken herkese yarın daha hafif uyanmayı diliyorum
Ben yatar iyi geceler
Sagligin bi düzelsin sen telafi edersin hic supemiz yok 2 ser 2 ser verirsin insaallahHic sorma ben kendimi hic iyi hissetmiyorum ya tartilma havasinda bile degilim tartolmadimda hic yarin buyuk ihtimal artiyla donucem sis hissediyorum kendimi ilaclar odem yapti galiba ;( ama suan once iyilesmeyi dusunuyorum saglik gibisi yok
Insallah ya beynim uyusuk bedenim uyusuk tadim tuzum yok anliycan bugunimuze hamd olsun yinedeSagligin bi düzelsin sen telafi edersin hic supemiz yok 2 ser 2 ser verirsin insaallah
Tabiki öyle canimm hepsi geçer sabaha enerjik.bi şekilde uyanirsin insallah gecen haftada tartilmak istemiyorum demiştin ama sonucu gördük bakalm bu hafta yinebi ters köşe mi yasatacaksinnInsallah ya beynim uyusuk bedenim uyusuk tadim tuzum yok anliycan bugunimuze hamd olsun yinede
Evet canım guzel ne varsa zayıflar için valla yok eskisi gibi değilim ama yinede bulamadım hiçbirşeyCanim ya bulamadin mi bise kafana gore ?
Şimdi guzelce kahvaltini yaoKızlar fotoğraf yukleyemiyorum gun içinde atarım iyi haberlerinizi bekliyorum inşallah tek ben böyledirim
neydi bizm prensibimiz artida görsek pes etmekk yokttuuEvet bir hafta bitti ve ben hergün sporumu yaptım sayılır kaçamak desem yok ve sonuç ortada + 100 gram ben bu işten bişey anlamadım ve çok sıkıldım bunaldım valla şimdi ailemle guzel bir kahvaltı yapacağım öyle de olmuyo böylede
Geçen hafta 73,100
Bu hafta :73,200
Fark +100
İnşallah sizler vermiştirsiniz kızlar
Çok güzel canım güzel bi rutin tutturdun böyle devAm eksi olsun da çamurdan olsunn
Sağol canım evet valla öyle oldu gram gram gidiyo. Olsun acelemiz yok bu hayat bizim yaza daha var. Gerçi hava o kadar ısındı ki dün tshirt le gezdim kalın kıyafetlerin dolaba kalkma zamanı gelmiş. Benim şu kollarımı halletmem gerek kollTım kalın yaa :)Çok güzel canım güzel bi rutin tutturdun böyle devAm eksi olsun da çamurdan olsunn
Oldun canım tartıl artı varsa bir en azından bu hafta için seni motive eder. Biz ne artılar gördük ama devam ediyoruz hepberaberKizlar hepinize günaydın, hayırlı, mutlu ve sağlıklı pazar lar
Valla tartıya çıkmaya korkuyorum ne yalan söyleyeyim bu hafta hic istediğim gibi gitmedi .
Daha yataktayim kiz dur bi kalkim wc işini goruyum bi yarim saat geçsin ödem gitsintubi_klc canım sen naptın tartılsana hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?