Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Hic sorma ben kendimi hic iyi hissetmiyorum ya tartilma havasinda bile degilim tartolmadimda hic yarin buyuk ihtimal artiyla donucem sis hissediyorum kendimi ilaclar odem yapti galiba ;( ama suan once iyilesmeyi dusunuyorum saglik gibisi yok
Sagligin bi düzelsin sen telafi edersin hic supemiz yok 2 ser 2 ser verirsin insaallah

Insallah ya beynim uyusuk bedenim uyusuk tadim tuzum yok anliycan bugunimuze hamd olsun yinede
Tabiki öyle canimm hepsi geçer sabaha enerjik.bi şekilde uyanirsin insallah gecen haftada tartilmak istemiyorum demiştin ama sonucu gördük bakalm bu hafta yinebi ters köşe mi yasatacaksinn

Evet bir hafta bitti ve ben hergün sporumu yaptım sayılır kaçamak desem yok ve sonuç ortada + 100 gram ben bu işten bişey anlamadım ve çok sıkıldım bunaldım valla şimdi ailemle guzel bir kahvaltı yapacağım öyle de olmuyo böylede

Geçen hafta 73,100
Bu hafta :73,200
Fark +100
İnşallah sizler vermiştirsiniz kızlar

Kızlar fotoğraf yukleyemiyorum gun içinde atarım iyi haberlerinizi bekliyorum inşallah tek ben böyledirim
Şimdi guzelce kahvaltini yao
neydi bizm prensibimiz artida görsek pes etmekk yokttuu simdi ailenle guzelce kahvaltini yap ama yarin bomba gibi tekrar başla spor yapiyorsan mutlaka aynada bi fark gormussundur tartida görmemiş olabilirsin biz hep ne diyoruz biz kilolardAn daha inatciyiz mecbur giiideeeceekkkleeerrrr

Çok güzel canım güzel bi rutin tutturdun böyle devAm eksi olsun da çamurdan olsunn
Sağol canım evet valla öyle oldu gram gram gidiyo. Olsun acelemiz yok bu hayat bizim yaza daha var. Gerçi hava o kadar ısındı ki dün tshirt le gezdim kalın kıyafetlerin dolaba kalkma zamanı gelmiş. Benim şu kollarımı halletmem gerek kollTım kalın yaa :)

Kizlar hepinize günaydın, hayırlı, mutlu ve sağlıklı pazar lar
Valla tartıya çıkmaya korkuyorum ne yalan söyleyeyim bu hafta hic istediğim gibi gitmedi .
Oldun canım tartıl artı varsa bir en azından bu hafta için seni motive eder. Biz ne artılar gördük ama devam ediyoruz hepberaber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…