Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Veren arkadaşları tebrik ederim biz napcaz bilmiyorum hiç iki ileri bir geri valla bende moral kalmadı tubi ama sende almışsın beni anlarsın farklı bir şey yapmak gerekecek ama ne gulucik her hafta tıkır tıkır veriyodu biz niye böyleyiz yaaa almasak bari bide alıyoruz üstelik

kızlar resmi o anda yukleyemedim bu hafta eksi beklemesemde arti beklemiyordum suyu 4 litre falan içtim vucudum sumu tuttu acaba anlamadim ama orucda kötü etkiledi gece sahur yaptım akşam açlıkla kaçırdım sanırım bi de bu hafta hep.hamurisi ve pirinç denk geldi menulerdr gerek evde gerek.gittigim yerde ama olsun napalim canimizi sikmiyoruz buda nazar boncuğu olsun

Hic sormayaaa ben kac haftadır tıkır tıkır veriyordim ama bu hafta tökezledikk napalim sende sıkma canını yeter ki sabırla devam et gerçekten sonra duzene girecek

Geçen hafta :64.2
Bu hafta: 64.7
Fark +500

Bu ne herkes almış bu hafta.
cicisko ve F feyzax Tebrikler kızlar. Sanırım tek eksi sizsiniz :)
Ben bu hafta bekliyordum açıkçası. Hele de son 3 gunde 4 misafir normaldir bana yarım kilo... şimdi pazar ce güzel havada kendimizi dışarı atalım dedik
Bol hareketli, güzel güneşli ve neşeli pazarlar herkese :)
Moral bozmayın ve + ları takmayın. Toplayın coluk çocuğu hadi hareket vakti

Geçen hafta 64.7
Bu hafta65.4
Fark+700
Bu hafta fazla kalorili yedim özellikle akşam ları kaçırdım malesef dün iki kilo ya yakın fazlaydım son gün dikkat ettim neyseki fazlası gitti ama 700deazdeğil tabi söz kızlar bu hafta fazlasıyla telafi edicem birde yarışa girmesem ne olacaktım bilmiyorum:))marlin ne durumda merak içindeyim fırsat bulunca bakıcam hepinize kızlar

Kızlar bahar yaramadimi sizee ben gecen haftanin mahcubiyetyle bu hafta böyle kilo verdim hadi silkelenin bu hafta sira size ayrica moralinizi bozmayin böyle durumlar insanin hirsini arttiriyo

Kızlar bahar yaramadimi sizee ben gecen haftanin mahcubiyetyle bu hafta böyle kilo verdim hadi silkelenin bu hafta sira size ayrica moralinizi bozmayin böyle durumlar insanin hirsini arttiriyo
İnşallah canım ama ben kendi adıma pek hırslı değilim iki gündur herşey sanki inat etmiş, daha Şubat hedefimde değilim Mayıs geldi işte bu ne yaa böyle

Allah allaahhh ne olmus kizlar böyle bize:)) neyse sıkıntı yok durmak yok yola devam bide ben sabah ac karnima ciktim 1 saat yürüyüş yapip tartildim oyle de yapmasam 85 filan gelirdim sanırım :))

Hiç bakma derim al birini vur ötekine hepimiz almışız nazar var bizde nazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…