Valla cok cok.iyi 80 kiloyu koruman da süperKizlar gunaydin kilolariniza yorum yapacagim biraz isim var
Gecen hafta :80.7
Bu hafta: 80.8
Fark:+100 gr
Eki Görüntüle 1811476
Vaaayy bu haftanin birincisi belli sanırım cok güzel bir sonuç canim tebrik ederimmmArkadaslar noldu size boylee nazarmi değdi gruba gecen hafta 69.1 bu hafta 67.8 fark -1300
Hic sormayaaa ben kac haftadır tıkır tıkır veriyordim ama bu hafta tökezledikk napalim sende sıkma canını yeter ki sabırla devam et gerçekten sonra duzene girecekVeren arkadaşları tebrik ederim biz napcaz bilmiyorum hiç iki ileri bir geri valla bende moral kalmadı tubi ama sende almışsın beni anlarsın farklı bir şey yapmak gerekecek ama ne gulucik her hafta tıkır tıkır veriyodu biz niye böyleyiz yaaa almasak bari bide alıyoruz üstelik
Seninle aynı durumdayım canım gelde şimdi diyet ve Spor yap bir hafta herşeyden fedakarlık yap ve ortada bişey yokKilom;59.2
Geçen hafta; 58.8
Fark;+400gr
Kızlar kilo veremiyorum artık moralim bozuldu. Nasıl gidecek ya pofffff
Y yagmur7968 kız sen ne durumdasin
İnşallah canım ama ben kendi adıma pek hırslı değilim iki gündur herşey sanki inat etmiş, daha Şubat hedefimde değilim Mayıs geldi işte bu ne yaa böyleKızlar bahar yaramadimi sizee ben gecen haftanin mahcubiyetyle bu hafta böyle kilo verdim hadi silkelenin bu hafta sira size ayrica moralinizi bozmayin böyle durumlar insanin hirsini arttiriyo
Kaptancığım yoksa bize nazar mı değdi sayfamıza kurşun mu döktürsek yarından itibaren vira bismillah diye başlayalım bari
Tamam silkelenin bahar geldi hava mis koşun yürüyün bol.bol temzlk yapin :)İnşallah canım ama ben kendi adıma pek hırslı değilim iki gündur herşey sanki inat etmiş, daha Şubat hedefimde değilim Mayıs geldi işte bu ne yaa böyle
Hiç bakma derim al birini vur ötekine hepimiz almışız nazar var bizde nazarGeçen hafta 64.7
Bu hafta65.4
Fark+700
Bu hafta fazla kalorili yedim özellikle akşam ları kaçırdım malesef dün iki kilo ya yakın fazlaydım son gün dikkat ettim neyseki fazlası gitti ama 700deazdeğil tabi söz kızlar bu hafta fazlasıyla telafi edicem birde yarışa girmesem ne olacaktım bilmiyorum:))marlin ne durumda merak içindeyim fırsat bulunca bakıcam hepinize kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?