- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 45
Olur bide at nalı olsun tam garantiye alalım şaka bir yana napcaz biz böyle yanazar boncuğu taksak olur mu
Kurşun dokturmek iyi fikirmis. :))Olur bide at nalı olsun tam garantiye alalım şaka bir yana napcaz biz böyle ya
Ben kendi adıma daha fazla bişey yapamam çünkü vakit yok açlıktan ölsem miki
Aklıma bişey geldi bu hafta onu deneyim sonuç alırsam söylerim sizede. Bu hafta herkes bişey demesin bence vucut bu tempoya alışıp kilo vermemiz durmuş olabilir kızlar. En çok kilo verenin yöntemini deneriz bi daha ki hafta ne dersiniz
Deniycem.mutlaka denemeden once tartilip durumu bildiririm inşallah şöyle sakin kendi kendime kaldığım bir günde :)))
Cok iyi fikir de nasil bir yöntem olabilir sen biraz yöntemin hakkinda fikir versene
Tamam canım yarın yeniden başlamak en iyisi. Bu hafta tartıda eksi görmek istiyorum artıkKızlar tartı fotomu atmayı unutmuşum eşim gelsin atarım onun teliyle çekmiştim .Bu hafta ne oldu böyle beni hastalık çok etkiledi çoğumuz artdayız cicişko ve Feyzax verdi sanırım tebrik ederim.marlin18 bu hafta sıkı bir rekabet başlasın canım morel bozmayalım olurmu
Evet canım önce tartıl bencede.işe yarıyormu anlayalım. Ben pek umutlu değilim doğrusu. Birgün de 5 muzla kilo alırım ki bennnnDeniycem.mutlaka denemeden once tartilip durumu bildiririm inşallah şöyle sakin kendi kendime kaldığım bir günde :)))
Teşekkürler canım evet artıda görsek devam yaza bizi yepyeni bir beden bekliyoGeçen hafta :64.2
Bu hafta: 64.7
Fark +500
Eki Görüntüle 1811523
Bu ne herkes almış bu hafta.
cicisko ve F feyzax Tebrikler kızlar. Sanırım tek eksi sizsiniz :)
Ben bu hafta bekliyordum açıkçası. Hele de son 3 gunde 4 misafir normaldir bana yarım kilo... şimdi pazar ce güzel havada kendimizi dışarı atalım dedik
Bol hareketli, güzel güneşli ve neşeli pazarlar herkese :)
Moral bozmayın ve + ları takmayın. Toplayın coluk çocuğu hadi hareket vakti
Valla wc falan ödem gitsin bilmem ben uyanınca gözümü tartıda açıyorumDaha yataktayim kiz dur bi kalkim wc işini goruyum bi yarim saat geçsin ödem gitsini
Canım tebrik ederim harika vermişsin maşallahArkadaslar noldu size boylee nazarmi değdi gruba gecen hafta 69.1 bu hafta 67.8 fark -1300
Oyle deme bak sen bide benim dedigimi deneValla wc falan ödem gitsin bilmem ben uyanınca gözümü tartıda açıyorum
Aynen bende niye bunu yapıyorum bilmiyorum ama stok yaptım şu saatte sanki yarın oruç tutucam şu yediklerim bir haftada ancak telafi olurSevgili anneler, hepinize iyi geceler. 12 den one yediğimi yedim, yarın yeni bir gün başlıyor :)
Sağol canim :)Canım tebrik ederim harika vermişsin maşallah
Teşekkürler inşallah haftaya hep yeşil olur tablomuzgünaydın benim güzel annelerim bu haftada yeni bir tablo ile karşınızdayım gönül böyle bir tablo ile karşınıza çıkmak istemezdi ama malum:)
öncelikle bu haftanın birincisi olan feyzax arkadaşımızı ve 2.olarak da cicişko arkadaşımızı tebrik eder başarılarının devamını diler,bende dahil olmak üzere kg alan arkadaşlarımızında üzülmemesini haftaya enerjik olarak ve kendilerini fabrika ayarlarına alarak başlamasını temenni ederim...
bi dahaki hafta tabloda bol yeşil görmemiz dileğiyle..
Eki Görüntüle 1811897 Eki Görüntüle 1811896
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?