Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

nazar boncuğu taksak olur mu
Olur bide at nalı olsun tam garantiye alalım şaka bir yana napcaz biz böyle ya
Ben kendi adıma daha fazla bişey yapamam çünkü vakit yok açlıktan ölsem miki
Aklıma bişey geldi bu hafta onu deneyim sonuç alırsam söylerim sizede. Bu hafta herkes bişey demesin bence vucut bu tempoya alışıp kilo vermemiz durmuş olabilir kızlar. En çok kilo verenin yöntemini deneriz bi daha ki hafta ne dersiniz

Kurşun dokturmek iyi fikirmis. :))
tubi_klc muz detoksunu yapsa da bende onu denesem :)

Kızlar tartı fotomu atmayı unutmuşum eşim gelsin atarım onun teliyle çekmiştim .Bu hafta ne oldu böyle beni hastalık çok etkiledi çoğumuz artdayız cicişko ve Feyzax verdi sanırım tebrik ederim.marlin18 bu hafta sıkı bir rekabet başlasın canım morel bozmayalım olurmu

tubi
Tamam canım yarın yeniden başlamak en iyisi. Bu hafta tartıda eksi görmek istiyorum artık

Deniycem.mutlaka denemeden once tartilip durumu bildiririm inşallah şöyle sakin kendi kendime kaldığım bir günde :)))
Evet canım önce tartıl bencede.işe yarıyormu anlayalım. Ben pek umutlu değilim doğrusu. Birgün de 5 muzla kilo alırım ki bennnn

Teşekkürler canım evet artıda görsek devam yaza bizi yepyeni bir beden bekliyo

günaydın benim güzel annelerim bu haftada yeni bir tablo ile karşınızdayım gönül böyle bir tablo ile karşınıza çıkmak istemezdi ama malum:)

öncelikle bu haftanın birincisi olan feyzax arkadaşımızı ve 2.olarak da cicişko arkadaşımızı tebrik eder başarılarının devamını diler,bende dahil olmak üzere kg alan arkadaşlarımızında üzülmemesini haftaya enerjik olarak ve kendilerini fabrika ayarlarına alarak başlamasını temenni ederim...

bi dahaki hafta tabloda bol yeşil görmemiz dileğiyle..

Teşekkürler inşallah haftaya hep yeşil olur tablomuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…