Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

canım eline sağlık inşallah haftaya yeşilleneceğiz fındık dalları gibi

Kilo veren arkadaslari tebrik ederim.kizlar insallah bu hafta hepimiz bollll eksiler görürüz.kilolar yapisti resmen gitmiyo.@ JoleYa cim bu hafta yarisa tam gaz verelim ikimizde rakibem

Ya bana belki kizabilirsiniz ama ben sanırım tukenmislik sendromi yaşıyorum sanki artık kilo veremoycekmisim gibi geliyor dikkat ettigim halde kilo almak beni cok demoralize etti ve bugün suursuzz bir şekilde kahvaltı yaptım ne deseniz haklisiniz şimariklik yapma gibi bi luksum de yok ama böyle devam edersem veridgim bütün kilolari 1 haftada alirmisim gibi geliyor cok sinirlerim bozuk

Olabilir aslinda mantikli ama ben sok diyete karsiyim ya..

Cok haklisin sende bunu herkes zamn zamn yasiyor insan ve gercekten sinir olmuyor degil ama tam bu noktada is makarayi basa sarmakta yatiyor bence ve biz bu yuzden burdayiz gectigimiz hafta cok su ictim dikkat ediyoorum hareket ediyorum dedin bence verdin ama su oranin fazla cikti bence ki gun gun farkli cikmiyomuyuz zaten... bugun tartildin mi hic ?moralini bozma lutfen yepyeni bi ay bizi bekliyor bu ay ne kadar kg vericegine odaklan olur mu

Ben bu hafta çok yürümedim makarna kek ekmek yedim hooop hemen 1 kilo aldım. Size nasıl söylerim diye düşünüyordum ama bu hafta herkes almış bana kızacakk kimse kalmamış. Ne olacak böyle
Evet bu hafta ilginc bi sekilde herkes almis sayilir yapicak tek sey yaptigimiz seye devam etmemek bence

Cok haklisin sende insan gercekten sinir olmuyor degil ama cok su ictim dikkat ediyoorum hareket ediyorum dedin bence verdin ama su oranin fazla cikti bence ki gun gun farkli cikmiyomuyuz zaten... bugun tartildin mi hic ?
Evet tartildim 84.0 çıktı sinirlerim daha da bozuldu ama dün hep hamur isi yedim o kadar normaldi

canım ben seni anlıyorum ya bende aynı durumdayım ama biz bu kilolardan daha inatçı olalım tamam yemişsin geçti akşama yeme tatlım

Arkadaslar. Msjlari okuyamadim ama tubi_klc Canm dikkat ettim leslie yaptm ama bide şöyle bisey soyliyim bana diyetisyenim demsitiki onceden her sabah ac karna tartil tartida fazla gorursen bi düşün onceki gun aksammi fazla kaçırdın suyumu az ictin tuvaletemi cikmadin vs ben bunu uyguluyorum ve gerçekten hafta ortasi benmde +1 filan gördüğüm oluyo ama ciddiye almiyorum genelde wc sorunundan kaynaklaniyo benmki bi arkadasima onerdim oda suyu az içtiğini fark etti moralini bozma bide boyle dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…