- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 45
canım eline sağlık inşallah haftaya yeşilleneceğiz fındık dalları gibigünaydın benim güzel annelerim bu haftada yeni bir tablo ile karşınızdayım gönül böyle bir tablo ile karşınıza çıkmak istemezdi ama malum:)
öncelikle bu haftanın birincisi olan feyzax arkadaşımızı ve 2.olarak da cicişko arkadaşımızı tebrik eder başarılarının devamını diler,bende dahil olmak üzere kg alan arkadaşlarımızında üzülmemesini haftaya enerjik olarak ve kendilerini fabrika ayarlarına alarak başlamasını temenni ederim...
bi dahaki hafta tabloda bol yeşil görmemiz dileğiyle..
Eki Görüntüle 1811897 Eki Görüntüle 1811896
hadi bakalım inşallah canımKilo veren arkadaslari tebrik ederim.kizlar insallah bu hafta hepimiz bollll eksiler görürüz.kilolar yapisti resmen gitmiyo.@ JoleYa cim bu hafta yarisa tam gaz verelim ikimizde rakibem
bu foto niye karanlık çıkıyo anlamadım flaştanmı acaba sanki gece çekilmiş
Olabilir aslinda mantikli ama ben sok diyete karsiyim ya..Olur bide at nalı olsun tam garantiye alalım şaka bir yana napcaz biz böyle ya
Ben kendi adıma daha fazla bişey yapamam çünkü vakit yok açlıktan ölsem miki
Aklıma bişey geldi bu hafta onu deneyim sonuç alırsam söylerim sizede. Bu hafta herkes bişey demesin bence vucut bu tempoya alışıp kilo vermemiz durmuş olabilir kızlar. En çok kilo verenin yöntemini deneriz bi daha ki hafta ne dersiniz
Cok haklisin sende bunu herkes zamn zamn yasiyor insan ve gercekten sinir olmuyor degil ama tam bu noktada is makarayi basa sarmakta yatiyor bence ve biz bu yuzden burdayiz gectigimiz hafta cok su ictim dikkat ediyoorum hareket ediyorum dedin bence verdin ama su oranin fazla cikti bence ki gun gun farkli cikmiyomuyuz zaten... bugun tartildin mi hic ?moralini bozma lutfen yepyeni bi ay bizi bekliyor bu ay ne kadar kg vericegine odaklan olur muYa bana belki kizabilirsiniz ama ben sanırım tukenmislik sendromi yaşıyorum sanki artık kilo veremoycekmisim gibi geliyor dikkat ettigim halde kilo almak beni cok demoralize etti ve bugün suursuzz bir şekilde kahvaltı yaptım ne deseniz haklisiniz şimariklik yapma gibi bi luksum de yok ama böyle devam edersem veridgim bütün kilolari 1 haftada alirmisim gibi geliyor cok sinirlerimbozuk
Evet bu hafta ilginc bi sekilde herkes almis sayilir yapicak tek sey yaptigimiz seye devam etmemek benceBen bu hafta çok yürümedim makarna kek ekmek yedim hooop hemen 1 kilo aldım. Size nasıl söylerim diye düşünüyordum ama bu hafta herkes almış bana kızacakk kimse kalmamış. Ne olacak böyle
Evet tartildim 84.0 çıktı sinirlerim daha da bozuldu ama dün hep hamur isi yedim o kadar normaldiCok haklisin sende insan gercekten sinir olmuyor degil ama cok su ictim dikkat ediyoorum hareket ediyorum dedin bence verdin ama su oranin fazla cikti bence ki gun gun farkli cikmiyomuyuz zaten... bugun tartildin mi hic ?
Sen tedavine devm ediyomusun ?İnşallah canım ama ben kendi adıma pek hırslı değilim iki gündur herşey sanki inat etmiş, daha Şubat hedefimde değilim Mayıs geldi işte bu ne yaa böyle
Ya ne yapmayi dusunuyosun peki?Evet tartildim 84.0 çıktı sinirlerim daha da bozuldu ama dün hep hamur isi yedim o kadar normaldi
Olabilir nasil dokturcez kursunu?Kaptancığım yoksa bize nazar mı değdi sayfamıza kurşun mu döktürsek yarından itibaren vira bismillah diye başlayalım bari
Düşünmeye düşünüyorum da cabalarima karşılık bulamıyorum o yüzden yapasim gelmiyor sorunda buYa ne yapmayi dusunuyosun peki?
Düşünmeye düşünüyorum da cabalarima karşılık bulamıyorum o yüzden yapasim gelmiyor sorunda bu
canım ben seni anlıyorum ya bende aynı durumdayım ama biz bu kilolardan daha inatçı olalım tamam yemişsin geçti akşama yeme tatlımYa bana belki kizabilirsiniz ama ben sanırım tukenmislik sendromi yaşıyorum sanki artık kilo veremoycekmisim gibi geliyor dikkat ettigim halde kilo almak beni cok demoralize etti ve bugün suursuzz bir şekilde kahvaltı yaptım ne deseniz haklisiniz şimariklik yapma gibi bi luksum de yok ama böyle devam edersem veridgim bütün kilolari 1 haftada alirmisim gibi geliyor cok sinirlerimbozuk
canım ilk sayfamıza kocaman bir nazar boncuğu koy gözü olanların gözü çıksın grubumuzaOlabilir nasil dokturcez kursunu?
ayyyy evet canım ya, birkaç kilo versek iki haftada tekrar moralimiz iyi olacak motive olacağızKahretmesin vermek ne kadar zor almak ne kadar kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?