Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Canım ben gecen hafta kac kilo oldugumu karıstırdım galiba . Tam hatırlayamamıstım ve 66,8 demiştim.sende ki daha doğrudur ama eğer 66,9 sa bu hafta -400 deyim demek :)

Kızlar bi şey dicem hani sabah tuvalet sonrası yok uyandıktan yarım saat sonra falan diyosunuz ya ben de emzirdikten sonra tartılıyorum. Çok degil ama 100-200 gr fark ediyo :) saçma gelebilir ama bana öyle gibi geliyo. Hiç böyle bir şey fark edeniniz oldu mu?

Karın egzersizi yaptım ama bacak ve kalça çalışmadım kızım biraz daha uyursa hemen yapcam kızlar, daha akşam yemeği pişircem sonra ütü yapcam anam ya bacak egzersizi benim neyime ....

Emzirmek sizin için hem avantaj hem dezavantaj bebisleriniz emdikce acikiyorsunuz eltimden biliyorum ama eğer sabırlı olursanızda emzirdiviniz için daha cok kalori harciyorsunuz

Kizlar nerelerdesiniz bakalim bu hafta ne yapsak ne etsek de 2 ser kilo versekk ac gezmemiz lazim sanırım ama oda azıcık yiyince geri geliyor direk yağlardan vermemiz lazim oda anca sporla olur degil mi kızlar neyse ya can sıkmak yok.biraz dikkkat ve yürüyüşe devam edeyim elbet dusecek bu rakam 70 lereee

Yanimda olduğunu zu bilmek cok güç veriyor bu sabah saçma bi beyinle yaptığım kahvaltiyi telafi ettim kizlar ve Mislisse gibi bende size söz veriyorum bu hafta 1 kilodan fazla vericem Allah yüzümü kara çıkar masin bana dua edin

Emzirmek sizin için hem avantaj hem dezavantaj bebisleriniz emdikce acikiyorsunuz eltimden biliyorum ama eğer sabırlı olursanızda emzirdiviniz için daha cok kalori harciyorsunuz
Evet canım emzirmek günde ekstra 500-600 kalori arası yakıtırıyor bana diyetisyenim demişti. Düşünsene 500 kalori yakmak için ne kadar süre spor yapmak gerek. Bence büyük avantaj. Yediklerine dikkat edersen kilo vermek cok kolay oluyo özellikle ilk 6 ay.

Herkese iyi geceler kızlar. Bugün buralarda olamadım malesef. Bana 1 hafta kadar müsade etmenizi isteyecektim, is ve özel sebeplerden ötürü.
Pazar tartı bildirimi tabiki yapacağım, ama biraz yoluna koymam gereken şeyler var. Aklım çok burada kalıyor, yazamadım giremedim diye de dert oluyor.
İnşallah sizin içinde problem olmaz. Hepinizi çok öpüyorum

İyi geceler canım benim adıma sıkıntı olmazz işlerini hallet geri don aramıza hepten boslama bizi:))

İnşallah vereceksin bu hafta tubicim aramzda en iradeli sensin nazara geldin bence mislisse ve sen 70leri ucundandanda olsa görünce inanılmaz motive olucaksınız eminim ve hızla gerisi gelicek

Benim için zor da siz verirsiniz inşallah 2kilo iyice tembelleştim hastalıktan öksürükte başladı yarın inadı bırakıp doktora gidiyorum inşallah ilaçları kullanınca toparlarım artık adetimede tam bir hafta var yani iştahın tavan yaptığı haftadayım adetten sonraki iki haftayı değerlenfiremedimya ona yanarım ama bahane etmicem ne hastalık ne adet bu hafta 2 olmasada eksi görücem inşallah

Allah yardım etsin canım. Biran önce işlerini halledip aramıza tekrar katılmanızı bekliyor olacağız.

İnşallah vereceksin bu hafta tubicim aramzda en iradeli sensin nazara geldin bence mislisse ve sen 70leri ucundandanda olsa görünce inanılmaz motive olucaksınız eminim ve hızla gerisi gelicek
Evet istediğim sey tam olarak bu şu 80 rakamini görmek cok yordu artik beni bıktım yani bide 82 yi gormusken 83 olmasi bi gun sonra da 84 olmasi yildirdi resmen ama toparliycam cok sıkı bir hafta geciricn sözz destegin icin cok tesekkur ederim tatlim

Kizlaarr kk da baktim da 3. Takim 5. 9. Takim vs takimlar var zayiflama gruplari millet zayiflayip mezun oluyormus ama kurallari kati biraz :)) 2 hafta kilo veremeyeni şutluyolar filan he gün menu paylasimi yapmak zorunlu spor yapmsk zorunlu acaba bizde onlar kadar olmasada kati kurallar mi uygulasak diycem ama zaten 1 avuç insinz bide kilo veremeyeni elersek ki biz bide üstüne kilo alan bi grubuz:))) neyse vazgectim.biz böyle iyiyizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…