Iyiyim canim bebişi doyuruyorum şimdi. Kilo veremedikce moralim bozuluyor. Bir buçuk ay dır veremiyorum. Nerdeyse hergün 2 saat yürüyorum yinede tık yokGunaydin sekerim napiyosun bakalim naasil gidiyor
Canım bende 14. Takımda yarışıyorum.yazdığı gibi katı değil aslında. Mesela ben kaç haftadır gram veremedim ama gruptan atma diye bisey yok. Bizim grupta tabi diğerlerini bilmiyorum. Sporuda isteyen yapıyor mecbur değil.günlük menü bildirimi mecbur ama.vaktin oldukca da sohbetlere katılıyorsun hepsi bu kadar.istersen bizim takıma gel canım bir bak.iki hafta deneme süresi var sonra ana listede olursun.Kizlaarr kk da baktim da 3. Takim 5. 9. Takim vs takimlar var zayiflama gruplari millet zayiflayip mezun oluyormus ama kurallari kati biraz :)) 2 hafta kilo veremeyeni şutluyolar filan he gün menu paylasimi yapmak zorunlu spor yapmsk zorunlu acaba bizde onlar kadar olmasada kati kurallar mi uygulasak diycem ama zaten 1 avuç insinz bide kilo veremeyeni elersek ki biz bide üstüne kilo alan bi grubuz:))) neyse vazgectim.biz böyle iyiyizz
Marlin acaba sen ideal kilondamisin ondan veremiyor olabilir misin acaba?Kizlar hergün yürüyorum ama yinede artidayim offfffffff
Benim acimdan da bi problem yok canim islerini yoluna koymaya bakHerkese iyi geceler kızlar. Bugün buralarda olamadım malesef. Bana 1 hafta kadar müsade etmenizi isteyecektim, is ve özel sebeplerden ötürü.
Pazar tartı bildirimi tabiki yapacağım, ama biraz yoluna koymam gereken şeyler var. Aklım çok burada kalıyor, yazamadım giremedim diye de dert oluyor.
İnşallah sizin içinde problem olmaz. Hepinizi çok öpüyorum
Bu zamanin hastaligi ilacsiz gecmiyor malesef ben de anti kullaniyorm hala donup donup geliyor hastalik yoksa *Benim için zor da siz verirsiniz inşallah 2kilo iyice tembelleştim hastalıktan öksürükte başladı yarın inadı bırakıp doktora gidiyorum inşallah ilaçları kullanınca toparlarım artık adetimede tam bir hafta var yani iştahın tavan yaptığı haftadayım adetten sonraki iki haftayı değerlenfiremedimya ona yanarımama bahane etmicem ne hastalık ne adet bu hafta 2 olmasada eksi görücem inşallah
Insallah gorucez canim sabir istiyor bu is sabir...aslinda kilo vermek kolay ama bi o kadar da zor malesef...Evet istediğim sey tam olarak bu şu 80 rakamini görmek cok yordu artik beni bıktım yani bide 82 yi gormusken 83 olmasi bi gun sonra da 84 olmasi yildirdi resmen ama toparliycam cok sıkı bir hafta geciricn sözz destegin icin cok tesekkur ederim tatlim
Yalnız değilsin canımKizlar hergün yürüyorum ama yinede artidayim offfffffff
Evet tatlim bizde sendeniz bence senin vercek kilon kalmadi gibi geliyorbanaaKizlar hergün yürüyorum ama yinede artidayim offfffffff
Yok canım ya ideal kilom dan fazlayım. Ama uzun zamandır bu kiloyu görmüyordum. Bu bile benim için çok iyi bir gelişme aslındaMarlin acaba sen ideal kilondamisin ondan veremiyor olabilir misin acaba?
Ahh canım nerde 59 u gördüm artidayim.bir 55olaydim offffffEvet tatlim bizde sendeniz bence senin vercek kilon kalmadi gibi geliyorbanaa
Spora ısrarla devam et tatlım ard arda yaptığın için oluyor sen israrla devam et bu konuda tecrubelerim.varAhh canım nerde 59 u gördüm artidayim.bir 55olaydim offffff
Iate5o yuzden yavas gidiyor yerlesmis yag kütlesi kolay erimez bide ne zamandir gormemissin daha fazlasini hemen görmeyi isteme vücudundan dedigim gibi spora devammYok canım ya ideal kilom dan fazlayım. Ama uzun zamandır bu kiloyu görmüyordum. Bu bile benim için çok iyi bir gelişme aslında
Ne zamandn beri yuruyorsunIyiyim canim bebişi doyuruyorum şimdi. Kilo veremedikce moralim bozuluyor. Bir buçuk ay dır veremiyorum. Nerdeyse hergün 2 saat yürüyorum yinede tık yok
Nerdeyse 5 aydır yürüyorum 1 buçuk saat ten 5 saate kadar yürümüslügüm var.ilk zaman da yavaş verdim ben gram gram gitti.en çok verdigim haftada 1 kilo 200 gr olmuştu. Bebiş hastayken yürüyemedim onun dışında yağmur kar demeden yürüdüm. Vücudumu şaşırtsammi acaba.ne yapsam bilmiyorumNe zamandn beri yuruyorsun
marlin 18 senin boyun kaçtı daha önce sorduysam kusura bakma canımAhh canım nerde 59 u gördüm artidayim.bir 55olaydim offffff
Durgun degilim canim yogunum inan .. teli elime alicak firsatim kalmiyor ki eskisi gibi bu dan sonrada boyle olucak gibi firsat bulup ta ilk sayfaya yukleyemedim bile tabloyu ;( kusura bakmayin lutfenMislisse canim seni durgyb görüyorum bu aralar bana mi öyle geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?