Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Canım bende 14. Takımda yarışıyorum.yazdığı gibi katı değil aslında. Mesela ben kaç haftadır gram veremedim ama gruptan atma diye bisey yok. Bizim grupta tabi diğerlerini bilmiyorum. Sporuda isteyen yapıyor mecbur değil.günlük menü bildirimi mecbur ama.vaktin oldukca da sohbetlere katılıyorsun hepsi bu kadar.istersen bizim takıma gel canım bir bak.iki hafta deneme süresi var sonra ana listede olursun.

Benim acimdan da bi problem yok canim islerini yoluna koymaya bak

Bu zamanin hastaligi ilacsiz gecmiyor malesef ben de anti kullaniyorm hala donup donup geliyor hastalik yoksa *

Insallah gorucez canim sabir istiyor bu is sabir...aslinda kilo vermek kolay ama bi o kadar da zor malesef...

Yok canım ya ideal kilom dan fazlayım. Ama uzun zamandır bu kiloyu görmüyordum. Bu bile benim için çok iyi bir gelişme aslında
Iate5o yuzden yavas gidiyor yerlesmis yag kütlesi kolay erimez bide ne zamandir gormemissin daha fazlasini hemen görmeyi isteme vücudundan dedigim gibi spora devamm

Ne zamandn beri yuruyorsun
Nerdeyse 5 aydır yürüyorum 1 buçuk saat ten 5 saate kadar yürümüslügüm var.ilk zaman da yavaş verdim ben gram gram gitti.en çok verdigim haftada 1 kilo 200 gr olmuştu. Bebiş hastayken yürüyemedim onun dışında yağmur kar demeden yürüdüm. Vücudumu şaşırtsammi acaba.ne yapsam bilmiyorum

kızlar nasılsınız giremedim bugün büyük oğlan küçük oğlan hasta bende malum 10 gündür hasta iki poşet ilaçla döndük eve vitamin de aldım kilo yaparmı bilmiyorum artık yapsada sorun değil sağlık herşeyden önemli.tek merak ettiğim bir hafta dayansam zararlı yememeye ne kadar vericem yemin mi etsem ne yapsam tubi gibiişe yarar belki .marlin 18 2 saat çok iyi yürüyorsun inan kendimden utandım ne yürüyüş ne hareket iki haftadır tık yok bendeoturmuş yağlar zor gider canım ondan az veriyorsundur ben dikkat etsem rahat veriyorum yeni alınan kilolar çünkü ama 60 tan aşağı zorlar benide 3 yıldır yerleşmiştir iyice.

mislisse sesin çıkmıyor fazla bir öceki hafta senin hızından ben müthiş motive olmuştum artıyı verip eksiye geçmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…