kız güldürdün beni napim burda motive olamadım gözüm dışarlara kaydı
Hayirdir ya gruptan kacis soz konusu galiba ;( arkadaslar eskisi yazmayabiliriz ama zayiflama fikrimde bi degisiklik yok ama artik motive olamiyosaniz herkes istedigi gruba katilabilir secim sizin isterseniz kapatalim grubu en azindan helalleselim bari ...Alırız kizzzz sen de gel
Tubi ben de sormustum sana napiyosun diye zaten cok msj yazilmamis gormedin sanirim ;(Yapıyorum canim 1 saat yürüdüm bugun bide biraz önce 70 tane ip atladim 10 tane mekik cektim bi program varmis onu bi kağıda yazdim duvara astim 1 ay uygulayim diyorum eger belim yine agrimazsaa sana da gondermeyim Eki Görüntüle 1814006
Sayilir misafir gelecek hazirlik var bi telaseyle geciyor zamn muhakkak sizde yogunsunuzdur diycek lafim yok sadece 1 ay kadar eskisi gibi giremiycem o kadarNiye yoğun sun kizz ekstra durumlar mi var
Kızlar slm kusura bakmayın giremedim hafta sonu sınavlarım var ona çalışmaya çalışıyorum ama pek verimli olamıyorum kızımın düzeni alt üst oldu sabaha kadar oturuyoruz, akşama kadar uyumak istiyor onunla yattım bende gibi dua edin şu sınavları vereyim nolur hepinizi kocaman öpüyorum
Aaa neden acaba bi rahatsizligimi var yavrunun hem calisip hem anne olmak zor degilmi ?Kızlar slm kusura bakmayın giremedim hafta sonu sınavlarım var ona çalışmaya çalışıyorum ama pek verimli olamıyorum kızımın düzeni alt üst oldu sabaha kadar oturuyoruz, akşama kadar uyumak istiyor onunla yattım bende gibi dua edin şu sınavları vereyim nolur hepinizi kocaman öpüyorum
Simdi kac beden giyiyosun ?Kızlar ben yazamadim size eşim şehir dışına gitti kızla mücadele halindeyim. Arada girerim aksam 9 da kızım uyuyunca girerim rahat rahat.
Bende haberler fena değil dikkat etmeye çalışıyorum. Eşime kek yapmıştım ve eşim iş için ani bi şekilde şehir dışına gidince ben kekle başbaşa kaldım
Akşam kızımı anneme bırakıp spora gitcem. Keki telafi etmem gerek.
Bu arada mayıs ın ilk haftası eşimin arkadaşı evleniyo düğün var. Ben herkes masalla ne güzel kilo vermişsin desin istiyorumbir de kendime yeni bir elbise alcam düğün için ama fiyatlar el yakıyor. Hele abiye bakarsan bittin. Yeni elbisem kaç beden olacak acaba?
Canım yanlış anlama ama hepimiz kilo vermek için uğraşıyoruz. hedefe biran önce ulaşmak hepimizin arzusu. Bu uğurda da başka gruplardan destek almak çok normal. Ben takımda yarışırken geldim aranıza. Grupta cuma tarti günüydü .èBurda pazar günleri tartılıyorsunuz bende hafta sonu mu kurtarmak istedim. Haftada iki gün tartilmak zorunda olunca insan daha dikkatli oluyo.böylelikle motıve olmak daha kolay .ben kilo veremiyorum orası ayrı tabi.bunda darilacak , gönül koyacak birşey yok .hem biz hala burdayız.Hayirdir ya gruptan kacis soz konusu galiba ;( arkadaslar eskisi yazmayabiliriz ama zayiflama fikrimde bi degisiklik yok ama artik motive olamiyosaniz herkes istedigi gruba katilabilir secim sizin isterseniz kapatalim grubu en azindan helalleselim bari ...
Moralini bozma canım. Bende hergün yürüyorum spor yapıyorum yinede tık yok.benim tartı kendini bir sabitledi gram oynamiyorGünaydın kızlarrr hareketli bir gün olur inşallah hepimiz içinbenim için pek iyi sayılmaz bu haftada dedimya adet önü iştah tavan yaptı bugün başlıyorum diyorum her gün bakalım nolucam pazara kadar oğlumda farketmiş anne sen kilomu aldın diyo
aa olurmu hic öyle seyy bu aralar grubun motivasyonu düşük tatlim eger bu doger grup ise yararve kilo verirsekk nu bizim grup içinde motivasyon olur benim 70 lere düstugumu görünce sende nasil hirslanirsin tahmin ediyorum bu gruo benim ilk göz agrim kapnnamasin canım biz ayni yine devam biz orda gaza geldikçe sizide gaza getiricez 2 hafta bi deneyelim bakalimHayirdir ya gruptan kacis soz konusu galiba ;( arkadaslar eskisi yazmayabiliriz ama zayiflama fikrimde bi degisiklik yok ama artik motive olamiyosaniz herkes istedigi gruba katilabilir secim sizin isterseniz kapatalim grubu en azindan helalleselim bari ...
Ayy görmedim bebegim.yaa hafta başındaki umutsuzlugu attim ustumden yuruyusmu yapıyorum dün ekstradan ip atladm hatta programi da gönderdim artık 70 lerin degil 60 larin hayalini kurmata başladım söylemedi deme senden daha zayif olucaamm kararliyimmTubi ben de sormustum sana napiyosun diye zaten cok msj yazilmamis gormedin sanirim ;(
hayirrr canim kilo almak yoookk ne yap ne ett artidaysan ver pazara kadar kahvaltida corn fleks ye öğlen bi kutu tonbaligi aksama da bi tabak sebze yemegi ye sabaha nerdeyse yarim kilo gitmis olacak denesene bende ise yaradıGünaydın kızlarrr hareketli bir gün olur inşallah hepimiz içinbenim için pek iyi sayılmaz bu haftada dedimya adet önü iştah tavan yaptı bugün başlıyorum diyorum her gün bakalım
Günaydın kızlarrr hareketli bir gün olur inşallah hepimiz içinbenim için pek iyi sayılmaz bu haftada dedimya adet önü iştah tavan yaptı bugün başlıyorum diyorum her gün bakalım nolucam pazara kadar oğlumda farketmiş anne sen kilomu aldın diyo
nolucam pazara kadar oğlumda farketmiş anne sen kilomu aldın diyo
tamam canım bakalım denerim belki aslında be son iki gün şok diyet düşünüyordum ama onu da yapasım yok çok kötüyüm çok şu vitaminler iştah açarmı veye kilo yaparmı kullandınmı hiçhayirrr canim kilo almak yoookk ne yap ne ett artidaysan ver pazara kadar kahvaltida corn fleks ye öğlen bi kutu tonbaligi aksama da bi tabak sebze yemegi ye sabaha nerdeyse yarim kilo gitmis olacak denesene bende ise yaradı
Yoo canim benim kesinlikle gonul koymuyorum alindigim da yok hic olur mu oyle sey ben eger burasi gercekten sıkıcı geldiyse herkes istedigi gruba gidebilir bundan dogal daha bisey olamaz zaten benim icin sorun yokCanım yanlış anlama ama hepimiz kilo vermek için uğraşıyoruz. hedefe biran önce ulaşmak hepimizin arzusu. Bu uğurda da başka gruplardan destek almak çok normal. Ben takımda yarışırken geldim aranıza. Grupta cuma tarti günüydü .èBurda pazar günleri tartılıyorsunuz bende hafta sonu mu kurtarmak istedim. Haftada iki gün tartilmak zorunda olunca insan daha dikkatli oluyo.böylelikle motıve olmak daha kolay .ben kilo veremiyorum orası ayrı tabi.bunda darilacak , gönül koyacak birşey yok .hem biz hala burdayız.
Gecmis olsun canim ya hala toparlanamadin mi ben de anca yeni kendime geldim insallah biranonce kendine gelirsintamam canım bakalım denerim belki aslında be son iki gün şok diyet düşünüyordum ama onu da yapasım yok çok kötüyüm çok şu vitaminler iştah açarmı veye kilo yaparmı kullandınmı hiç
Insallah ben motive dusuk degil aslinda cogu kisi yogun kiminin sinavi var kiminin isi var ben dikkat ediyorum etmeye calisiyorum hic bi zaman pes etmedim etmeyi de dusunmuyorum insallah devam yani eskisi gibi girmiyoruz ama hedefe devam insallahaa olurmu hic öyle seyy bu aralar grubun motivasyonu düşük tatlim eger bu doger grup ise yararve kilo verirsekk nu bizim grup içinde motivasyon olur benim 70 lere düstugumu görünce sende nasil hirslanirsin tahmin ediyorum bu gruo benim ilk göz agrim kapnnamasin canım biz ayni yine devam biz orda gaza geldikçe sizide gaza getiricez 2 hafta bi deneyelim bakalim
Ayy görmedim bebegim.yaa hafta başındaki umutsuzlugu attim ustumden yuruyusmu yapıyorum dün ekstradan ip atladm hatta programi da gönderdim artık 70 lerin degil 60 larin hayalini kurmata başladım söylemedi deme senden daha zayif olucaamm kararliyimm
Evet tabiki vitamin hem istah acar ayni zamnda da sisirir insani ödem yapar dogal yollarla almayibdenesen vitamini çörek otu yagi icsene binbir derde deva ben onun kapsulunu içiyorum bak sende görüyor sun bi kos geçti hastalik ne bilmedim rabbime cok şükürtamam canım bakalım denerim belki aslında be son iki gün şok diyet düşünüyordum ama onu da yapasım yok çok kötüyüm çok şu vitaminler iştah açarmı veye kilo yaparmı kullandınmı hiç
Aynen canim furmak yok yola devam sen neler yapıyorsun spor yapabiliyormusunGunaydin benim guzel annelerim nasilsiniz nasil gidiyor hayat?
Turuncunun isi var sanirim bi yandan da dikkat ediyordur insallah...
Karamelin de sinavi var ona da basari dileklerimi iletiyorum insallah arti ile donmez bu hafta da...
Ipekzeynebin sinavi var onada basarilar dilerim.
Ciciskonun da vardi bitti yine basliycak sanirim basarilar yinede..
Feyzax mucadeleye devam ediyor zor sartlara ragmen kazanan feyzax olacak eminim.
Joleya rahatsizligindan dolayi motive olamiyor insallah duzelir..
Tubicim benim gibi devam etmekte.
Marlincim o da gitmemekte direnen son kglalariyla basi dertte insallahn kazanan marlin olur...
Unuttugum var mi bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?