Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Hepinize iyi geceler iyi uykular kızlar. Rüyanızda kendinizi zayıflamış görün.motıve oluruz kız iyimi

Alırız kizzzz sen de gel
Hayirdir ya gruptan kacis soz konusu galiba ;( arkadaslar eskisi yazmayabiliriz ama zayiflama fikrimde bi degisiklik yok ama artik motive olamiyosaniz herkes istedigi gruba katilabilir secim sizin isterseniz kapatalim grubu en azindan helalleselim bari ...

Tubi ben de sormustum sana napiyosun diye zaten cok msj yazilmamis gormedin sanirim ;(

Aaa neden acaba bi rahatsizligimi var yavrunun hem calisip hem anne olmak zor degilmi ?

Simdi kac beden giyiyosun ?

Günaydın kızlarrr hareketli bir gün olur inşallah hepimiz için benim için pek iyi sayılmaz bu haftada dedimya adet önü iştah tavan yaptı bugün başlıyorum diyorum her gün bakalım nolucam pazara kadar oğlumda farketmiş anne sen kilomu aldın diyo

Canım yanlış anlama ama hepimiz kilo vermek için uğraşıyoruz. hedefe biran önce ulaşmak hepimizin arzusu. Bu uğurda da başka gruplardan destek almak çok normal. Ben takımda yarışırken geldim aranıza. Grupta cuma tarti günüydü .èBurda pazar günleri tartılıyorsunuz bende hafta sonu mu kurtarmak istedim. Haftada iki gün tartilmak zorunda olunca insan daha dikkatli oluyo.böylelikle motıve olmak daha kolay .ben kilo veremiyorum orası ayrı tabi.bunda darilacak , gönül koyacak birşey yok .hem biz hala burdayız.

Moralini bozma canım. Bende hergün yürüyorum spor yapıyorum yinede tık yok.benim tartı kendini bir sabitledi gram oynamiyor.bakalım Hangimiz daha inatçı

aa olurmu hic öyle seyy bu aralar grubun motivasyonu düşük tatlim eger bu doger grup ise yararve kilo verirsekk nu bizim grup içinde motivasyon olur benim 70 lere düstugumu görünce sende nasil hirslanirsin tahmin ediyorum bu gruo benim ilk göz agrim kapnnamasin canım biz ayni yine devam biz orda gaza geldikçe sizide gaza getiricez 2 hafta bi deneyelim bakalim
Tubi ben de sormustum sana napiyosun diye zaten cok msj yazilmamis gormedin sanirim ;(
Ayy görmedim bebegim.yaa hafta başındaki umutsuzlugu attim ustumden yuruyusmu yapıyorum dün ekstradan ip atladm hatta programi da gönderdim artık 70 lerin degil 60 larin hayalini kurmata başladım söylemedi deme senden daha zayif olucaamm kararliyimm

hayirrr canim kilo almak yoookk ne yap ne ett artidaysan ver pazara kadar kahvaltida corn fleks ye öğlen bi kutu tonbaligi aksama da bi tabak sebze yemegi ye sabaha nerdeyse yarim kilo gitmis olacak denesene bende ise yaradı

hayirrr canim kilo almak yoookk ne yap ne ett artidaysan ver pazara kadar kahvaltida corn fleks ye öğlen bi kutu tonbaligi aksama da bi tabak sebze yemegi ye sabaha nerdeyse yarim kilo gitmis olacak denesene bende ise yaradı
tamam canım bakalım denerim belki aslında be son iki gün şok diyet düşünüyordum ama onu da yapasım yok çok kötüyüm çok şu vitaminler iştah açarmı veye kilo yaparmı kullandınmı hiç

Yoo canim benim kesinlikle gonul koymuyorum alindigim da yok hic olur mu oyle sey ben eger burasi gercekten sıkıcı geldiyse herkes istedigi gruba gidebilir bundan dogal daha bisey olamaz zaten benim icin sorun yok

tamam canım bakalım denerim belki aslında be son iki gün şok diyet düşünüyordum ama onu da yapasım yok çok kötüyüm çok şu vitaminler iştah açarmı veye kilo yaparmı kullandınmı hiç
Gecmis olsun canim ya hala toparlanamadin mi ben de anca yeni kendime geldim insallah biranonce kendine gelirsin

Insallah ben motive dusuk degil aslinda cogu kisi yogun kiminin sinavi var kiminin isi var ben dikkat ediyorum etmeye calisiyorum hic bi zaman pes etmedim etmeyi de dusunmuyorum insallah devam yani eskisi gibi girmiyoruz ama hedefe devam insallah

Gunaydin benim guzel annelerim nasilsiniz nasil gidiyor hayat?

Turuncunun isi var sanirim bi yandan da dikkat ediyordur insallah...

Karamelin de sinavi var ona da basari dileklerimi iletiyorum insallah arti ile donmez bu hafta da...

Ipekzeynebin sinavi var onada basarilar dilerim.

Ciciskonun da vardi bitti yine basliycak sanirim basarilar yinede..

Feyzax mucadeleye devam ediyor zor sartlara ragmen kazanan feyzax olacak eminim.

Joleya rahatsizligindan dolayi motive olamiyor insallah duzelir..

Tubicim benim gibi devam etmekte.

Marlincim o da gitmemekte direnen son kglalariyla basi dertte insallahn kazanan marlin olur...

Unuttugum var mi bilmiyorum...

Evet tabiki vitamin hem istah acar ayni zamnda da sisirir insani ödem yapar dogal yollarla almayibdenesen vitamini çörek otu yagi icsene binbir derde deva ben onun kapsulunu içiyorum bak sende görüyor sun bi kos geçti hastalik ne bilmedim rabbime cok şükür

Aynen canim furmak yok yola devam sen neler yapıyorsun spor yapabiliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…