Boyum 157 canım.bardak kadarmarlin 18 senin boyun kaçtı daha önce sorduysam kusura bakma canım
Hepinize çok geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda şifaversinkızlar nasılsınız giremedim bugün büyük oğlan küçük oğlan hasta bende malum 10 gündür hasta iki poşet ilaçla döndük eve vitamin de aldım kilo yaparmı bilmiyorum artık yapsada sorun değil sağlık herşeyden önemli.tek merak ettiğim bir hafta dayansam zararlı yememeye ne kadar vericem yemin mi etsem ne yapsam tubi gibiişe yarar belki .marlin 18 2 saat çok iyi yürüyorsun inan kendimden utandım ne yürüyüş ne hareket iki haftadır tık yok bende oturmuş yağlar zor gider canım ondan az veriyorsundur ben dikkat etsem rahat veriyorum yeni alınan kilolar çünkü ama 60 tan aşağı zorlar benide 3 yıldır yerleşmiştir iyice.
Niye yoğun sun kizz ekstra durumlar mi varDurgun degilim canim yogunum inan .. teli elime alicak firsatim kalmiyor ki eskisi gibi bu dan sonrada boyle olucak gibi firsat bulup ta ilk sayfaya yukleyemedim bile tabloyu ;( kusura bakmayin lutfen
Sağol Can'ım aminHepinize çok geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda şifaversin
:))) kız güldürdün beni bende bardak kadarım o zaman:))boyumuza göre ideal 55 olmamız şart sen yaklaştın benim 10 kilom var dahaBoyum 157 canım.bardak kadar
Yaklastimda son kilolar gitmiyo bir türlü ayrilamiyoruz beni cok sevmis belli:))) kız güldürdün beni bende bardak kadarım o zaman:))boyumuza göre ideal 55 olmamız şart sen yaklaştın benim 10 kilom var daha
Amin canim hepimiz icinGünaydın güzel anneler huzurlu Mutlu boool hareketli az kalorili bir gün olsun inşallah
azcık daha keyif sürsünler bakalım yakında kapı dışarı edilceklerYaklastimda son kilolar gitmiyo bir türlü ayrilamiyoruz beni cok sevmis belli
Nerdeyse senle ayniyizBoyum 157 canım.bardak kadar
Kiz senin boyun da cok uzun değilmiş mislisse benim boy 167 biraz kurtarıyor azda osaaNerdeyse senle ayniyizama dua et senin kilon 58 ya ben napim bide beni dusun ;(
Aa cok iyiymis senin boyun benim ki kisa ya ;( napiyosun nasil gidiyo?Kiz senin boyun da cok uzun değilmiş mislisse benim boy 167 biraz kurtarıyor azda osaa
Gunler yogun geciyor bundan sonra da boyle olicam bunu daha once soyledim dugunumuz var misfairim gelicek yatili artik eskisi gibi zirt pirt giremeyecegim ama dikkat edecegim ve kilo tablonuzu hazirlayacagim insallah bi aksilik olmazsa...Kizlar naslsiniz nasil gidiyo valla benm pek iyi diyemicem reglim ve tatli krizim basima vurdu yaa
Canım inşallah çok guzel geçer sınavların benimde bir ay kaldı sınavlara. Allah yardımcımız olsun çocukla çok zor. Senin için dua etcem.Kızlar slm kusura bakmayın giremedim hafta sonu sınavlarım var ona çalışmaya çalışıyorum ama pek verimli olamıyorum kızımın düzeni alt üst oldu sabaha kadar oturuyoruz, akşama kadar uyumak istiyor onunla yattım bende gibi dua edin şu sınavları vereyim nolur hepinizi kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?