Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Hepinize çok geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda şifaversin

Yaklastimda son kilolar gitmiyo bir türlü ayrilamiyoruz beni cok sevmis belli
azcık daha keyif sürsünler bakalım yakında kapı dışarı edilcekler marlin ben 75.9 olmuştum enson ozaman kendimden miğdem bulandı tamam dedim orda dur bakalım hemen bir yarış arkadaşı buldum hemen her gün kaçamak yapıyoduk ama akşamları çok dikkat ederek bir kısmını verdim şimdi ne oluyo anlamadım al ver al ver yrimde sayıyom valla sıkıldım artk ben bu kiloyu vericemde illa amaçladığım tariheçok yaklaşçam motor takçam biliyorum ben kendimi nefret ediyorum bu huyumdan

Kizlar kusura bakmayin yogunum sizinle ilgilenemedim kilo tablosunu sabah ekleyeyim dedim ama yine olmadi anlamadim bakanlar 606.sayfaya baksin simdilik olur mu kusra bakmayin yani ;(

Kizlar naslsiniz nasil gidiyo valla benm pek iyi diyemicem reglim ve tatli krizim basima vurdu yaa
Gunler yogun geciyor bundan sonra da boyle olicam bunu daha once soyledim dugunumuz var misfairim gelicek yatili artik eskisi gibi zirt pirt giremeyecegim ama dikkat edecegim ve kilo tablonuzu hazirlayacagim insallah bi aksilik olmazsa...

Kızlar slm kusura bakmayın giremedim hafta sonu sınavlarım var ona çalışmaya çalışıyorum ama pek verimli olamıyorum kızımın düzeni alt üst oldu sabaha kadar oturuyoruz, akşama kadar uyumak istiyor onunla yattım bende gibi dua edin şu sınavları vereyim nolur hepinizi kocaman öpüyorum

Kızlar ben yazamadim size eşim şehir dışına gitti kızla mücadele halindeyim. Arada girerim aksam 9 da kızım uyuyunca girerim rahat rahat.
Bende haberler fena değil dikkat etmeye çalışıyorum. Eşime kek yapmıştım ve eşim iş için ani bi şekilde şehir dışına gidince ben kekle başbaşa kaldım
Akşam kızımı anneme bırakıp spora gitcem. Keki telafi etmem gerek.
Bu arada mayıs ın ilk haftası eşimin arkadaşı evleniyo düğün var. Ben herkes masalla ne güzel kilo vermişsin desin istiyorum bir de kendime yeni bir elbise alcam düğün için ama fiyatlar el yakıyor. Hele abiye bakarsan bittin. Yeni elbisem kaç beden olacak acaba?

Canım inşallah çok guzel geçer sınavların benimde bir ay kaldı sınavlara. Allah yardımcımız olsun çocukla çok zor. Senin için dua etcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…