Canım tarçın la atlatmaya ćalıs. Bitince şişkinlik gidecek amaKizlar naslsiniz nasil gidiyo valla benm pek iyi diyemicem reglim ve tatli krizim basima vurdu yaa
Aaaaa noluyo yaaa 1 gün girmedik diyeBuralarin hic tadi kalmadi valla kimse yazmiyorrr benimde giresim.gelmiyor eskisi gibi
canım çoğu kişi de benim giibymiBuralarin hic tadi kalmadi valla kimse yazmiyorrr benimde giresim.gelmiyor eskisi gibi
canım şu aralar herkes yoğun sanırım olabilir böyle..Buralarin hic tadi kalmadi valla kimse yazmiyorrr benimde giresim.gelmiyor eskisi gibi
Canım çok teşekkür ederim, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahCanım inşallah çok guzel geçer sınavların benimde bir ay kaldı sınavlara. Allah yardımcımız olsun çocukla çok zor. Senin için dua etcem.
Şimdi galiba bahar geldi herkes dışarda bide ev işleri kimsenin hali kalmıyor galiba işte olunca benim bilgisayar surekli açık ama bazen yeni msj göremiyorumBuralarin hic tadi kalmadi valla kimse yazmiyorrr benimde giresim.gelmiyor eskisi gibi
Ayy bu regli olsa bi dert olmasa başka bir dert biraz tuz ye canım belki geçerKizlar naslsiniz nasil gidiyo valla benm pek iyi diyemicem reglim ve tatli krizim basima vurdu yaa
Olabilir ne diyim....canım çoğu kişi de benim giibymi
canım şu aralar herkes yoğun sanırım olabilir böyle..
Kızlar tubiy katılıyorum pek tadı kalmadı buraların ben dün gece başka diyet sayfalarına girdim okudum biraz motive olurum diye
Bende dun cok uzun süre baktım o sayfalara en sonundaKızlar tubiy katılıyorum pek tadı kalmadı buraların ben dün gece başka diyet sayfalarına girdim okudum biraz motive olurum diye
bizi aldatiyormus gibi hissettin mi:))
Aa bende oraya gireyim diyordum tevaffuk oldu beni alırlar mı dersinBende dun cok uzun süre baktım o sayfalara en sonundamarlin18 in tavsiyesi uzerine 14.takıma bi katilayim dedim bakalim nasil etki edecekkk
Çok iyi aslında hergün düzenli sporla mutlak sonuç alınır Sağol canım kaydediyim bende başlıyimYapıyorum canim 1 saat yürüdüm bugun bide biraz önce 70 tane ip atladim 10 tane mekik cektim bi program varmis onu bi kağıda yazdim duvara astim 1 ay uygulayim diyorum eger belim yine agrimazsaa sana da gondermeyim Eki Görüntüle 1814006
Ben siz birakmadikca burayi bırakmam ama au zamanlarda bi disipline ihtiyacim var orda mecburi spor ve günlük menu bildirimi var biraz o yönden motive olmak amaçlı denemek istiyorum ama burası benim icin ilk sıradaAa bende oraya gireyim diyordum tevaffuk oldu beni alırlar mı dersin
Aynen canm diyetimi mahvettm resmen evet kizlar bsnde giremiyorum pek ama sayfamizi boslamayalim bebegmz gibi bakalim onadaAyy bu regli olsa bi dert olmasa başka bir dert biraz tuz ye canım belki geçer
Alırız kizzzz sen de gelAa bende oraya gireyim diyordum tevaffuk oldu beni alırlar mı dersin
Kızlar ben ip atlayamıyorum yaa.çişim kaçıyoYapıyorum canim 1 saat yürüdüm bugun bide biraz önce 70 tane ip atladim 10 tane mekik cektim bi program varmis onu bi kağıda yazdim duvara astim 1 ay uygulayim diyorum eger belim yine agrimazsaa sana da gondermeyim Eki Görüntüle 1814006
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?