Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Canım ne duruşması hayırdır? Yoksa avukatmıydın?

Bence de canım. Dönmek yok biz şu kiloları verip kurtulalım bir an önce

I
yok yok merak etme burayi dagitmaya niyetimiz yok sadecebiraz daha gaza gelmeye ihtiyacımız varr bu arada ayni problem bende de var ya kalin kollarimdan nefret ediyorum bu ara ip atlamaya basladim bilmem faydasi olur mu sende dene istersen
Gel beybi gellll seni bekliyoruz. :) tubicim bende senin kadar kararlıyım burada devam etmeye
Gelicem canimmn artik gozum 60 lardaaa 69 da olsa o tartida 6 yi gorecemm hayatima inceceik bi insan olarak devam etmeye kararliym

Oo kolay gelsin gule gule kirlensin insallah agiz tadiyla ...

Sen buralarin tadi kslmadi diyince gidiceksin sandiydim ;(

Helal olsun kim tutar seni canim benim..

Kızlar aranızda son iki haftam artk ne versem kâr Mayıs başında Allahın izniyle oğlum amelyat olucak bu arada düğün filanda iptal gibi gözüküyor herşeyin hayırlısı diyim artık
Hadi ya insallah guzel gecer de iyi haberlerle gelirsin rabbim acil sifalarversin simdiden...

Vee tubiden mukrmmel bir atak geliyor ayagimizi ona gore denk almamiz lazim tubicim benimde birakmaya niyetim yok merak etme hala yarisiyoruz sayilir

tubi sen bayaa gaza geldin kız harikasın .bence sen75 e geldiğinde tamam diceksin boyun kurtarıyor çünkü şu an benim kilomda gibi olursun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…