Canım ne duruşması hayırdır? Yoksa avukatmıydın?mislisse teşekkür ederim canım kızlar üç gün kaldı sıkı diyet yapın lütfen yine pazar günü gibi üzülmeyelim şu anlık iyi gidiyorum hafta sonunuda atlatırsam çok güzel olacak öpüyorum görüşürüz yarın sabah
Bence de canım. Dönmek yok biz şu kiloları verip kurtulalım bir an önceKızlar baktımda yok kapatalım yok gidelim yok tadı yok falan noluyo yaaa valla kimse yazmasà bana 1 kişi kalsada yeter. Bugün elbise denerken tüm fazlalaiklarimi gördüm. Nerede ne var biliyorum ve şunu fark ettim kollarımı acil olarak eritmem gerek. Diyet yanında kol için egzersiz gerek bana. Önerisi olanları bekliyorum.
Ben gündüz pek giremiyorum ama akşamları mutlaka uğruyorum. Valla ayda 1 kilo versem bile dönmek yok ben burdayım
yok yok merak etme burayi dagitmaya niyetimiz yok sadecebiraz daha gaza gelmeye ihtiyacımız varr bu arada ayni problem bende de var ya kalin kollarimdan nefret ediyorum bu ara ip atlamaya basladim bilmem faydasi olur mu sende dene istersenKızlar baktımda yok kapatalım yok gidelim yok tadı yok falan noluyo yaaa valla kimse yazmasà bana 1 kişi kalsada yeter. Bugün elbise denerken tüm fazlalaiklarimi gördüm. Nerede ne var biliyorum ve şunu fark ettim kollarımı acil olarak eritmem gerek. Diyet yanında kol için egzersiz gerek bana. Önerisi olanları bekliyorum.
Ben gündüz pek giremiyorum ama akşamları mutlaka uğruyorum. Valla ayda 1 kilo versem bile dönmek yok ben burdayım
Gelicem canimmn artik gozum 60 lardaaa 69 da olsa o tartida 6 yi gorecemm hayatima inceceik bi insan olarak devam etmeye kararliymGel beybi gellll seni bekliyoruz. :) tubicim bende senin kadar kararlıyım burada devam etmeye
Oo kolay gelsin gule gule kirlensin insallah agiz tadiyla ...Ben yürüyüşe devam bugunde yaptim cok şükür birde 100 tane ip guzel hafif ve verimli bi gündü :)) ayrica da mutfaga bahar temizligi yaptim komple döktüm tekrar yerlestirdim hali cam perde duvar altindan girdim üstünden çıktım :)))
Iyi geceler canim benim cok uykum var..;(Herkese iyi geceler canlarim
Sen buralarin tadi kslmadi diyince gidiceksin sandiydim ;(I
yok yok merak etme burayi dagitmaya niyetimiz yok sadecebiraz daha gaza gelmeye ihtiyacımız varr bu arada ayni problem bende de var ya kalin kollarimdan nefret ediyorum bu ara ip atlamaya basladim bilmem faydasi olur mu sende dene istersen
Gelicem canimmn artik gozum 60 lardaaa 69 da olsa o tartida 6 yi gorecemm hayatima inceceik bi insan olarak devam etmeye kararliym
Helal olsun kim tutar seni canim benim..Kızlar baktımda yok kapatalım yok gidelim yok tadı yok falan noluyo yaaa valla kimse yazmasà bana 1 kişi kalsada yeter. Bugün elbise denerken tüm fazlalaiklarimi gördüm. Nerede ne var biliyorum ve şunu fark ettim kollarımı acil olarak eritmem gerek. Diyet yanında kol için egzersiz gerek bana. Önerisi olanları bekliyorum.
Hadi ya insallah guzel gecer de iyi haberlerle gelirsin rabbim acil sifalarversin simdiden...Kızlar aranızda son iki haftam artk ne versem kâr Mayıs başında Allahın izniyle oğlum amelyat olucak bu arada düğün filanda iptal gibi gözüküyor herşeyin hayırlısı diyim artık
Vee tubiden mukrmmel bir atak geliyor ayagimizi ona gore denk almamiz lazim tubicim benimde birakmaya niyetim yok merak etme hala yarisiyoruz sayilirKizlaaarrr siz ne alemdesiniz bakin bebisler yaz geliyorrrr o cok sicaklarda yürüyüş bile yapasi gelmez insanin su guzel bahar günlerinin tadini çıkarın ne kadr hareker o kadar iyi bol bol su icelim bundan sonra verimsiz gecirecegimiz hergun bize zarar verir guzelim 1 haftayi 1 kilo vererek geçirmek varken neden yerimizde sayarak yada daha kötüsü üstüne koyarak gecirelim ki ben cok kararli ve azimli bi sekilde devam ediyorum bakin 60 kilodaki bayanlaaaarrr bakmayin simdi 83 kilo olduguma yakinda sizinle aşık atacam oma göre tubi 83 kilodan bura geldi bizdaha yerimizde sayiyoz demeyin sonra üzülürsünüzzz
Amin inşallah canımHadi ya insallah guzel gecer de iyi haberlerle gelirsin rabbim acil sifalarversin simdiden...
Hayır ben adliyede memurum canımCanım ne duruşması hayırdır? Yoksa avukatmıydın?
tubi sen bayaa gaza geldin kız harikasın .bence sen75 e geldiğinde tamam diceksin boyun kurtarıyor çünkü şu an benim kilomda gibi olursun canım.Kizlaaarrr siz ne alemdesiniz bakin bebisler yaz geliyorrrr o cok sicaklarda yürüyüş bile yapasi gelmez insanin su guzel bahar günlerinin tadini çıkarın ne kadr hareker o kadar iyi bol bol su icelim bundan sonra verimsiz gecirecegimiz hergun bize zarar verir guzelim 1 haftayi 1 kilo vererek geçirmek varken neden yerimizde sayarak yada daha kötüsü üstüne koyarak gecirelim ki ben cok kararli ve azimli bi sekilde devam ediyorum bakin 60 kilodaki bayanlaaaarrr bakmayin simdi 83 kilo olduguma yakinda sizinle aşık atacam oma göre tubi 83 kilodan bura geldi bizdaha yerimizde sayiyoz demeyin sonra üzülürsünüzzz
ne güzel bir bayanın ayaklarının üzerinde durması ben hep hayal ettim ama açıktan liseyi bile bitiremedimHayır ben adliyede memurum canım
sağol canım doğumda kol sinirlerini koparttılar 4 veya 5 ameliyat gerekiyor ilkini olucaz bakalım inşallahGeçmiş olsun canim. Allah şifa versin. Neyi var ufakligin
amin canım çok sağolCanım inşallah hayırlısı ile sağlıkla atlatırsiniz.
cicisko senin bir veya iki kilonmu kalmıştı maşallah boyun uzun baya incelmişsinCanım bugün elbise bakmaya gittim bir kaç tane 38 denedim oldu. Ama biraz sıkı oluyo
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda şifasını versin. Allahım size kolaylık versinsağol canım doğumda kol sinirlerini koparttılar 4 veya 5 ameliyat gerekiyor ilkini olucaz bakalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?