Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

nereden almıştın çörekotu yağını canım

kızlar diğer gruba girersem kesin kilo veririm dedim ama vazgeçtim kurallar gerçekten katı birde listeyi sırayla üyeler hazırlıyor Allah razı olsun bizim mislissemiz her hafta hazırlıyor gönüllü .benim gibi vakit sıkıntısı olanlar için bizim gurup harika birde oraya yazınca kendimi yabancı bir evde hissettim ne yalan söyliyimm

,3,

Canım listeyi takım kaptanı yada yardımcısı yapıyor. Bizim alakamız yok o islerle

Ah yokk
canm benim ben bi ileri bi geri gecen hafta iyi verdm ya bu hafta ya alirim yada sabit:) iyi verince malesef bi rahatlk geliyo yiyorum ister istemez

mislisse teşekkür ederim canım kızlar üç gün kaldı sıkı diyet yapın lütfen yine pazar günü gibi üzülmeyelim şu anlık iyi gidiyorum hafta sonunuda atlatırsam çok güzel olacak öpüyorum görüşürüz yarın sabah

Spor yok bol hareket var simdilik ama basliycam leslie ye yine insaalh sen ?
Ben yürüyüşe devam bugunde yaptim cok şükür birde 100 tane ip guzel hafif ve verimli bi gündü :)) ayrica da mutfaga bahar temizligi yaptim komple döktüm tekrar yerlestirdim hali cam perde duvar altindan girdim üstünden çıktım :)))

Bu hafta beklentin nasil mislisse hoc tartildinmi 80 i koruyabiliyorsun demi insallah 7 li rakam görürsün de bende sana bakarak gaza gelirim bıktım artıkbu 8 den biktiiimmmm

Kizlaaarrr siz ne alemdesiniz bakin bebisler yaz geliyorrrr o cok sicaklarda yürüyüş bile yapasi gelmez insanin su guzel bahar günlerinin tadini çıkarın ne kadr hareker o kadar iyi bol bol su icelim bundan sonra verimsiz gecirecegimiz hergun bize zarar verir guzelim 1 haftayi 1 kilo vererek geçirmek varken neden yerimizde sayarak yada daha kötüsü üstüne koyarak gecirelim ki ben cok kararli ve azimli bi sekilde devam ediyorum bakin 60 kilodaki bayanlaaaarrr bakmayin simdi 83 kilo olduguma yakinda sizinle aşık atacam oma göre tubi 83 kilodan bura geldi bizdaha yerimizde sayiyoz demeyin sonra üzülürsünüzzz

Kızlar baktımda yok kapatalım yok gidelim yok tadı yok falan noluyo yaaa valla kimse yazmasà bana 1 kişi kalsada yeter. Bugün elbise denerken tüm fazlalaiklarimi gördüm. Nerede ne var biliyorum ve şunu fark ettim kollarımı acil olarak eritmem gerek. Diyet yanında kol için egzersiz gerek bana. Önerisi olanları bekliyorum.
Ben gündüz pek giremiyorum ama akşamları mutlaka uğruyorum. Valla ayda 1 kilo versem bile dönmek yok ben burdayım

Kızlar aranızda son iki haftam artk ne versem kâr Mayıs başında Allahın izniyle oğlum amelyat olucak bu arada düğün filanda iptal gibi gözüküyor herşeyin hayırlısı diyim artık
Canım inşallah hayırlısı ile sağlıkla atlatırsiniz.

Gel beybi gellll seni bekliyoruz. :) tubicim bende senin kadar kararlıyım burada devam etmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…