- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
nereden almıştın çörekotu yağını canımEvet tabiki vitamin hem istah acar ayni zamnda da sisirir insani ödem yapar dogal yollarla almayibdenesen vitamini çörek otu yagi icsene binbir derde deva ben onun kapsulunu içiyorum bak sende görüyor sun bi kos geçti hastalik ne bilmedim rabbime cok şükür
ilaç kullanıyorum canım çok öksürüyorum nerdeyse 10 gündür hareketsizim kilo aldım çok morelim bozukGecmis olsun canim ya hala toparlanamadin mi ben de anca yeni kendime geldim insallah biranonce kendine gelirsin
Canım listeyi takım kaptanı yada yardımcısı yapıyor. Bizim alakamız yok o islerlekızlar diğer gruba girersem kesin kilo veririm dedim ama vazgeçtim kurallar gerçekten katı birde listeyi sırayla üyeler hazırlıyor Allah razı olsun bizim mislissemiz her hafta hazırlıyor gönüllü .benim gibi vakit sıkıntısı olanlar için bizim gurup harika birde oraya yazınca kendimi yabancı bir evde hissettim ne yalan söyliyimm
,3,
Spor yok bol hareket var simdilik ama basliycam leslie ye yine insaalh sen ?Aynen canim furmak yok yola devam sen neler yapıyorsun spor yapabiliyormusun
Iyilik valla zaman su gibi akip gidiyor tutamiyoruz zamani ...TÜNAYDIN KIZLAR, DURUŞMAM YENİ BİTTİ , NAPIYONUZ
Rabbim acil sifa versin insallahilaç kullanıyorum canım çok öksürüyorum nerdeyse 10 gündür hareketsizim kilo aldım çok morelim bozuk
canm benim ben bi ileri bi geri gecen hafta iyi verdm ya bu hafta ya alirim yada sabit:) iyi verince malesef bi rahatlk geliyo yiyorum ister istemezGunaydin benim guzel annelerim nasilsiniz nasil gidiyor hayat?
Turuncunun isi var sanirim bi yandan da dikkat ediyordur insallah...
Karamelin de sinavi var ona da basari dileklerimi iletiyorum insallah arti ile donmez bu hafta da...
Ipekzeynebin sinavi var onada basarilar dilerim.
Ciciskonun da vardi bitti yine basliycak sanirim basarilar yinede..
Feyzax mucadeleye devam ediyor zor sartlara ragmen kazanan feyzax olacak eminim.
Joleya rahatsizligindan dolayi motive olamiyor insallah duzelir..
Tubicim benim gibi devam etmekte.
Marlincim o da gitmemekte direnen son kglalariyla basi dertte insallahn kazanan marlin olur...
Unuttugum var mi bilmiyorum...
Ben yürüyüşe devam bugunde yaptim cok şükür birde 100 tane ip guzel hafif ve verimli bi gündü :)) ayrica da mutfaga bahar temizligi yaptim komple döktüm tekrar yerlestirdim hali cam perde duvar altindan girdim üstünden çıktım :)))Spor yok bol hareket var simdilik ama basliycam leslie ye yine insaalh sen ?
Hımm ben kurallarda okudum yanlşmı ankadımki neyse canım şimdilik girmiyim yakında amelyatımz var oda bugün belli olduCanım listeyi takım kaptanı yada yardımcısı yapıyor. Bizim alakamız yok o islerle
Canım bugün elbise bakmaya gittim bir kaç tane 38 denedim oldu. Ama biraz sıkı oluyoSimdi kac beden giyiyosun ?
Canım inşallah hayırlısı ile sağlıkla atlatırsiniz.Kızlar aranızda son iki haftam artk ne versem kâr Mayıs başında Allahın izniyle oğlum amelyat olucak bu arada düğün filanda iptal gibi gözüküyor herşeyin hayırlısı diyim artık
Gel beybi gellll seni bekliyoruz. :) tubicim bende senin kadar kararlıyım burada devam etmeyeKizlaaarrr siz ne alemdesiniz bakin bebisler yaz geliyorrrr o cok sicaklarda yürüyüş bile yapasi gelmez insanin su guzel bahar günlerinin tadini çıkarın ne kadr hareker o kadar iyi bol bol su icelim bundan sonra verimsiz gecirecegimiz hergun bize zarar verir guzelim 1 haftayi 1 kilo vererek geçirmek varken neden yerimizde sayarak yada daha kötüsü üstüne koyarak gecirelim ki ben cok kararli ve azimli bi sekilde devam ediyorum bakin 60 kilodaki bayanlaaaarrr bakmayin simdi 83 kilo olduguma yakinda sizinle aşık atacam oma göre tubi 83 kilodan bura geldi bizdaha yerimizde sayiyoz demeyin sonra üzülürsünüzzz
Geçmiş olsun canim. Allah şifa versin. Neyi var ufakliginKızlar aranızda son iki haftam artk ne versem kâr Mayıs başında Allahın izniyle oğlum amelyat olucak bu arada düğün filanda iptal gibi gözüküyor herşeyin hayırlısı diyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?