Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Yine yapabilirsin canım benim kuzenim 40 yaşına yakın yeni mezun oldu üniversiteden yaşın 25 ti sanırım bence dene
Canım ben yurt dışında yaşıyorum. Dil sorunum var yoksa bende düşünmüştüm bir ara ama çok zor

Ayy cok zor yaa Cok şükür bizimkiler cok iyi masallah. Sende takma canm k.valdeni ne olursa olsun eşinin annesi eşin hatrina katlanmaya çalış

Canım ben yurt dışında yaşıyorum. Dil sorunum var yoksa bende düşünmüştüm bir ara ama çok zor
Hayırlısı olsun o zaman vardır bir hayır canım. Aslında erkeğin kazancı yeterli ise kadının evde olması daha güzel çocuklar açısından.çalışan anneler işemi baksın eve gelince dinlensinmi çocuk mu baksın koca gönlümü yapsın çok zor çok

Kizlar nerdesinizz bugun benim icin o kadar yoğun geçti ki anlatamam saat 8 de başladı ve 11 e kadar devaam etti tempo yatsi namazini biraz once kıldım ve kendimi yatağa attim neler yaptınız bakalim

Kızlar ya bana bi haller oluyo kaçamak yapsamda bu kadar şişmezdim adet önü ama ilaçlarmı yapıyo anlamadım vitaminde kullanıyorum göbeğim kocaman oldu

Kizlar nerdesinizz bugun benim icin o kadar yoğun geçti ki anlatamam saat 8 de başladı ve 11 e kadar devaam etti tempo yatsi namazini biraz once kıldım ve kendimi yatağa attim neler yaptınız bakalim
Hayırdır canm ne yogunlugu bu böyle benle kışlık yazlik camasir islerine girdim ama cocuklar pek firsat vermedi suan ortada bi yigin camasir var ve ben küçüğünu uyutmaya calisiyorum halaaa

Allah kabul etsin canım bende kılıcam az sonra yada eşim uyuyunca çay demledik çerez merez adama hizmet işte

Hayırdır canm ne yogunlugu bu böyle benle kışlık yazlik camasir islerine girdim ama cocuklar pek firsat vermedi suan ortada bi yigin camasir var ve ben küçüğünu uyutmaya calisiyorum halaaa
Sabahtan oglene kadar kuran kursundaki kermese yardm ettik ogleden sonra cuma toplantimiz varfi oraya gittik aksamdan geceue kadarda kv min orda misafir agarladik hasta oldugu için gelen giden cok oluyor hareketlo oldugum kadar da kacamak da oldu insallah yarin telfi ederim
Allah kabul etsin canım bende kılıcam az sonra yada eşim uyuyunca çay demledik çerez merez adama hizmet işte
Sağol canim ARO

O kışlık yazlıkları birde ben halledebilsem üzerimden yük kalkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…