Canım ben yurt dışında yaşıyorum. Dil sorunum var yoksa bende düşünmüştüm bir ara ama çok zorYine yapabilirsin canım benim kuzenim 40 yaşına yakın yeni mezun oldu üniversiteden yaşın 25 ti sanırım bence dene
Bozulmasin ama hirslandirayim seni azcik:)Kız geçme dur iyice psikolojim bozulcak
Ayy cok zor yaa Cok şükür bizimkiler cok iyi masallah. Sende takma canm k.valdeni ne olursa olsun eşinin annesi eşin hatrina katlanmaya çalışBenim kvlidem de sorunlu birisi.çok kırıcı özellikle başkalarının yanında insanı rencide ediyor bilerek yapiyo yani.sonrada ben öyle söylemedim deyip çıkıyor işin içinden. Eltimler le iyi olunca kıskanır. Sana şöyle dedi böyle dedi deyip ara bozar.onlarıda aynısını yapıyor. Hiç bişey beğenmez herşeye bir kulp takar.bizimle yarışır resmen. Oğluna bile benim yemeğim daha güzel karilariniz benim gibi yapamaz der durur.her lafı söyler sonrada hiç birşey yok gibi onunla ilgilenmemızı ister.çok zor birisi.sırf eşimin hatrina katlanıyorum kizlar yoksa çekilecek gibi degil
Hayırlısı olsun o zaman vardır bir hayır canım. Aslında erkeğin kazancı yeterli ise kadının evde olması daha güzel çocuklar açısından.çalışan anneler işemi baksın eve gelince dinlensinmi çocuk mu baksın koca gönlümü yapsın çok zor çokCanım ben yurt dışında yaşıyorum. Dil sorunum var yoksa bende düşünmüştüm bir ara ama çok zor
Vucudun su tutuyor olabilir cnmmKızlar ya bana bi haller oluyo kaçamak yapsamda bu kadar şişmezdim adet önü ama ilaçlarmı yapıyo anlamadım vitaminde kullanıyorum göbeğim kocaman oldu
Hayırdır canm ne yogunlugu bu böyle benle kışlık yazlik camasir islerine girdim ama cocuklar pek firsat vermedi suan ortada bi yigin camasir var ve ben küçüğünu uyutmaya calisiyorum halaaaKizlar nerdesinizz bugun benim icin o kadar yoğun geçti ki anlatamam saat 8 de başladı ve 11 e kadar devaam etti tempo yatsi namazini biraz once kıldım ve kendimi yatağa attim neler yaptınız bakalim
Allah kabul etsin canım bende kılıcam az sonra yada eşim uyuyunca çay demledik çerez merez adama hizmet işteKizlar nerdesinizz bugun benim icin o kadar yoğun geçti ki anlatamam saat 8 de başladı ve 11 e kadar devaam etti tempo yatsi namazini biraz once kıldım ve kendimi yatağa attim neler yaptınız bakalim
Oohh valla en sevdiğim fasıl aman tut kendini surda tartiya iki gün kaldi benm gibi kaçırmaAllah kabul etsin canım bende kılıcam az sonra yada eşim uyuyunca çay demledik çerez merez adama hizmet işte
Sabahtan oglene kadar kuran kursundaki kermese yardm ettik ogleden sonra cuma toplantimiz varfi oraya gittik aksamdan geceue kadarda kv min orda misafir agarladik hasta oldugu için gelen giden cok oluyor hareketlo oldugum kadar da kacamak da oldu insallah yarin telfi ederimHayırdır canm ne yogunlugu bu böyle benle kışlık yazlik camasir islerine girdim ama cocuklar pek firsat vermedi suan ortada bi yigin camasir var ve ben küçüğünu uyutmaya calisiyorum halaaa
Sağol canim AROAllah kabul etsin canım bende kılıcam az sonra yada eşim uyuyunca çay demledik çerez merez adama hizmet işte
Olabilir belirgin kilo aldım sankiVucudun su tutuyor olabilir cnmm
Istahin nasillOlabilir belirgin kilo aldım sanki( vitamini bıraksammı ama çok emiyor bizim bıdık halsiz kalıyorum (
Keske bi tartilsan bi fikrin olurdu en azindanOlabilir belirgin kilo aldım sanki( vitamini bıraksammı ama çok emiyor bizim bıdık halsiz kalıyorum (
Bir avuç aldım bende bu saatte bıktım bu düzensixlkten beni de ayartıyolar:))Oohh valla en sevdiğim fasıl aman tut kendini surda tartiya iki gün kaldi benm gibi kaçırma
Tartıldım sabah 66.1 dim şimdi 68 im noluyo anlamadımKeske bi tartils
Keske bi tartilsan bi fikrin olurdu en azindan
O kışlık yazlıkları birde ben halledebilsem üzerimden yük kalkacakHayırdır canm ne yogunlugu bu böyle benle kışlık yazlik camasir islerine girdim ama cocuklar pek firsat vermedi suan ortada bi yigin camasir var ve ben küçüğünu uyutmaya calisiyorum halaaa
Malesef hep yiyesim var ama dikkat etmeye çalışıyorum ekmek sıfır zaten e tatlı olarakta yemedim kahvaltıda yetişti m azIstahin nasill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?