- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
E hadi bakalım yarın görücez eksimi yoksa artıdamıyım ama bugünkü kilomdan hesaplıcam ona göreOo patatesle zayiflaniyosa oh ne güzel dunyaa aylarca yapabilirim :) ama bende sanmiyorum zayiflatacagini.Yinede deneyip goreceksin bakalm bizde ogrenmis oluruz
Gül sen gül yarın görüşürüzinşallah oyledir canim yarini bekleyip görelim :))
Kiz kilo almayasin....Kızlar bugün şok bir diyete başladım ilk gün patates yeniyor bütün gün istediğiniz kadar tuzsuz ama joleya bu kadar sıkıntıya gelemez :)) eklemeler yapıcam yanında 8 zeytin yedim 2 patates yanında bir avuç fındık fıstık. Devam etmeye çalışıcam bakalim. bu sabah 66.0 geldim.
Cok haklisin ne durumdasin peki suan tahminin var mi?Gunaydin canlar yarini bende iple cekiyorum bakalim durum ne bu hafta cok sessiz ilerleyenlr var gibi geliyor yarin ak.koyun kara koyun çıkacak3nity hakkindaki konuyu kaçırdım sanırım bi sıkıntısı mı var geri dönüp okuyayom Rabbim herkesin yardimcisi olsun herkesin kendine göre bir sıkıntısı var ama bütün bunlarn yüce mevlanin imtahani oldugubu unutmayip sabredelim kazananlardan olacaz insallah dunki sohbet konusu buydu tam da üstüne denk geldi soylemek istedim
Kiz patatesle zayiflanirmi Aalah iyiliğini versin benim muz süt detoksunu yapaydin baaari
Rabbim şifa versin canım inşallah gerek kalmaz o kadar ameliyatasağol canım doğumda kol sinirlerini koparttılar 4 veya 5 ameliyat gerekiyor ilkini olucaz bakalım inşallah
Evet kadın dediğin birazda etli olur ne öyle oklava çabut sarmış gibiEvet canım az kaldı 65 de Bırakcam korumaya geçicem. Aslında 60 kg ideal ama çok zayıf olmak da istemiyorum ondan 65 diyorum
aslında tuzsuz sadece patates yesem garanti bir kilo gidiyor daha önce denedim ama ben eklemeler yapıyorum biraz benimki şok dietten çıkıyo .Kiz kilo almayasin....
amin canım inşallahRabbim şifa versin canım inşallah gerek kalmaz o kadar ameliyata
sıkma canını canım elinden geleni yapıyorsun inşallah istediğin sonucu alırsın. ye iç yat derken aman dikkat yarın üzülme sonra.Slm kızlar sınavım vardı giremedim kkya ve sonuç hüsran yarınkiler iyi geçer dicem ama zor oda. Pazartesi itibariyle oturup adam gibi çalışacağım finallere karamelim sende çalış benimkinin telafisi var seninkinin zor canım. Keşkelerim başladı yani. Canım sıkkın ye iç yat modundayım iki gundur
amin tubicim sağolkaramellim06 hosgeldin canimmneler yaptin sinava hazirlanabiliyirmusun
Y yagmur7968 kuzucuga geçmiş olsun canim cok üzüldüm insallah rabbim şifa verir
Mislisse bu ara cok yoğun insallah diyete devamdir benim bu hafta pek umudum yk
F feyzax iyi gidiyor sanki nu hafta çaktirmiyor birincilik hoşuna gitti sanirim bu haftada birinci olacak gibi..
cicisko ağır ama emin adimlarla ilerliyorr 300 300 500 500 gidiyor masallah
3nity canim muz ve süt deneeyemedim nu hafta o kadar yoğun gecti ki anlatamam
Hahahha :) bu arada hedef kilomu değiştirmeye karar verdim bu mesajin üstüne saçma olacak amaaaaa 65 yerine 63 diyorum. Hamilelikten önceki yaz 63 kiloydum. Haydi yeni hedefim 63 oldu.Evet kadın dediğin birazda etli olur ne öyle oklava çabut sarmış gibi
Valla bende heycanla bekliyorum. Ben hayatta tek besin ile gün geçiremem. Ama patates yemeği yapmıştım bitmedi 2 gün devamlı onu yedik belki bende vermisim dir hahahahaaGül sen gül yarın görüşürüz
Benimde finalleré başlamam gerek bugün çalışacaktım yalan oldu. Mayıs'ın son haftası sınavlarım senin ne zaman finaller canım?Slm kızlar sınavım vardı giremedim kkya ve sonuç hüsran yarınkiler iyi geçer dicem ama zor oda. Pazartesi itibariyle oturup adam gibi çalışacağım finallere karamelim sende çalış benimkinin telafisi var seninkinin zor canım. Keşkelerim başladı yani. Canım sıkkın ye iç yat modundayım iki gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?