Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Allah kabul etsin ne güzel hep hayırla geçmiş günün ben gidemedim sohbete benim miniği tekrar dra götürdüm kulakları iltihaplanmış

Malesef hep yiyesim var ama dikkat etmeye çalışıyorum ekmek sıfır zaten e tatlı olarakta yemedim kahvaltıda yetişti m az
Banada oluyor bazen. Öyle bir iştahım açılıyor ki bütün gün yesem yinede doymam o derece yani.yedikçe yiyesim geliyor

Herkese iyi geceler :)
Şimdi ütü bitti... Artık ses çıkarmayan işler geceye kalıyor
Gündüz uykusu olmayan oğlum artık gün boyu dışarıda olmak istiyor. 2 kap yemek zor yetişiyor, geri kalan her şey geceye :) bakalım nasıl geçecek bu yaz..

Haklı olabilirsin ama bu durumdan etkilenen tek ben değilim.
Kardeşime çok üzülüyorum, çocuk yeni evli, gereksiz bir baskı altında. Gelin desen kız evliliğe mi alissin, anneme mi, ailesi de uzakta bir yandan. Ona da üzülüyorum. Evdeki kardeşlerim zaten İsyanda... Bakalım. Geçer inşallah zamanla. Tek atimlık kurşunlardır bu konuyu açmak için, onda da aldım ağzımın payını :)

Canim ya insallah en yakin surede duzelir bu ister istemez senin de psikolojini etkilyecek ama bence bunun altinda annenin kendisiyle cozemedigi seyler olabilir ne bilim cocuklugunda falan atlattigi bi olay falan.. alllah yardimciniz olsun gercekten ...

Haklısın canım insanın olayları bilmeden uzaktan fikir yürütmesi öneride bılunmasıda zor ben sadece kendi tecrübemden yola çıkarak söyledim.

Kızlar günaydın.... Yarın tartı gün..... Ne alemdesiniz? Ben yine her haftaki 300-400 gr eksi görsem bana yeter...

Gunaydin canlar yarini bende iple cekiyorum bakalim durum ne bu hafta cok sessiz ilerleyenlr var gibi geliyor yarin ak.koyun kara koyun çıkacak 3nity hakkindaki konuyu kaçırdım sanırım bi sıkıntısı mı var geri dönüp okuyayom Rabbim herkesin yardimcisi olsun herkesin kendine göre bir sıkıntısı var ama bütün bunlarn yüce mevlanin imtahani oldugubu unutmayip sabredelim kazananlardan olacaz insallah dunki sohbet konusu buydu tam da üstüne denk geldi soylemek istedim

Kızlar bugün şok bir diyete başladım ilk gün patates yeniyor bütün gün istediğiniz kadar tuzsuz ama joleya bu kadar sıkıntıya gelemez :)) eklemeler yapıcam yanında 8 zeytin yedim 2 patates yanında bir avuç fındık fıstık. Devam etmeye çalışıcam bakalim. bu sabah 66.0 geldim.

Kiz patatesle zayiflanirmi Aalah iyiliğini versin benim muz süt detoksunu yapaydin baaari

zayıflıyom ben ne bilim nasıl bünyem varhem muz süt detoksu sayılı yeniyo açlıktan bayılırım ben kız patates istediğin kadar yiyosun
Oo patatesle zayiflaniyosa oh ne güzel dunyaa aylarca yapabilirim :) ama bende sanmiyorum zayiflatacagini. Yinede deneyip goreceksin bakalm bizde ogrenmis oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…