- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Allah kabul etsin ne güzel hep hayırla geçmiş günün ben gidemedim sohbete benim miniği tekrar dra götürdüm kulakları iltihaplanmışSabahtan oglene kadar kuran kursundaki kermese yardm ettik ogleden sonra cuma toplantimiz varfi oraya gittik aksamdan geceue kadarda kv min orda misafir agarladik hasta oldugu için gelen giden cok oluyor hareketlo oldugum kadar da kacamak da oldu insallah yarin telfi ederim
Sağol canim ARO
Ödemdir canım bozma moraliniKızlar ya bana bi haller oluyo kaçamak yapsamda bu kadar şişmezdim adet önü ama ilaçlarmı yapıyo anlamadım vitaminde kullanıyorum göbeğim kocaman oldu
Banada oluyor bazen. Öyle bir iştahım açılıyor ki bütün gün yesem yinede doymam o derece yani.yedikçe yiyesim geliyorMalesef hep yiyesim var ama dikkat etmeye çalışıyorum ekmek sıfır zaten e tatlı olarakta yemedim kahvaltıda yetişti m az
Karnin tam toksa iki kg farkeder çünkü midenin hacmi iki kilo canimTartıldım sabah 66.1 dim şimdi 68 im noluyo anlamadım(
Suan bende oyleyim regl çok tetikliyor maleseff canim neler cekiyor neler bi bittse su regl bende saglam adimlarla devam etsemBanada oluyor bazen. Öyle bir iştahım açılıyor ki bütün gün yesem yinede doymam o derece yani.yedikçe yiyesim geliyor
İyi geceler canımİyi geceler kızlar. Ben yarın yoğunum. Bir tanıdığın düğünü var. Nasipse oraya gidecez.ugramayabilirim buraya
Yaa bizim işimiz ne kadar zor hormonlar değişir canın tatlı ister istediğin kadar yiyemezsin erkekler ne rahat ne adet ne kilo derdi :)Suan bende oyleyim regl çok tetikliyor maleseff canim neler cekiyor neler bi bittse su regl bende saglam adimlarla devam etsem
64 ü görmüşken 66 ya çıkmak sinirlerimi bozdu yarın açmı gezsemKarnin tam toksa iki kg farkeder çünkü midenin hacmi iki kilo canim
Evet zor bir durum. Geçmiş olsun canım. Aslında bazen kişiyi degistiremiyorsak ondan etkilenme derecemizı değiştirmek gerekiyo. Benim de annemle ilgili sıkıntılarım var. Aslında sizinki gibi değil ama annemle ilişkimde fevri olan hep ben oluyorum. Çünkü hergün söylediğim şeyleri hiç soylememiş gibiyim. Kendi dünyasında yasiyo ne dersen de hiç bir faydası yok. Ne düşünüyorsa doğru olan o. Sakin bir kadın ama bazen diyorum ki kavga etsekdé bari beni biraz anladığını anlasam o derece sakin. Sankı ben hiç konuşmuyor gibiyim. Bazen diyorum ki ben Yokmuyum acaba :) ben en sonunda kendim gittim psikoloğa. Çünkü anneme göre psikoloğa gitmek deliler için ve boşa masraf. Psikolog bana annemi degistiremiyorsam ondan etkilenme derecemi kontrol altına almamı söyledi ve bunun üzerine tavsiyelerde bulundu
Canim ya insallah en yakin surede duzelir bu ister istemez senin de psikolojini etkilyecek ama bence bunun altinda annenin kendisiyle cozemedigi seyler olabilir ne bilim cocuklugunda falan atlattigi bi olay falan.. alllah yardimciniz olsun gercekten ...Amin. Allah razı olsun.
Bu hafta bir psikolog tanıdığımla görüşmeye gitmistim. Nasıl yardımcı olalım, nasıl söyleyelim diye. Dediklerini harfiyen yaptım, o şekilde konuşmaya çalıştım ama kovulmaktan beter oldum diyebilirim.
Tek zararı kendine olsa kendi haline bırakasım var. Erkek kardeşim yeni evli, geline sarıyor.. yapma etme demekten anlamiyor. Biraz sessiz bizimki, anne bizim evimiz dese, o evi sana biz almadik mı diyor. Çok çirkinhiç bize uygun laflar sözler değil.
11 aydır çocuğuma toplamda 10 saat bakmamistir o da hasta olmuştum o zaman.. doğum yapali bir hafta olmuştu arkadaşlarıyla tatile gitti, geçenlerde çocuğa bir meyve yedirdi, hep ben mi yediricem diyor :) güler misin Ağlar mısın. . Neyse ki çok emeği yok, yüzüme vuramiyor.
Ama ele güne karşı problem yok. Nedense bir tek bize böyle. Ne bitmez bunalımsataraflı miyim diye çok ölçüp tarttım. Ama yansıtmamaya çalışsam da eşim soruyor artık, siz bu kadına ne yaptınız diye. Ki onun yanında pek söylenmez çekinir.
Uzun bir süre görmeyi gerçekten düşünmüyorum. Eşimi atlatabildigim kadar bakalım ne kadar sürer.
Haklısın canım insanın olayları bilmeden uzaktan fikir yürütmesi öneride bılunmasıda zor ben sadece kendi tecrübemden yola çıkarak söyledim.Haklı olabilirsin ama bu durumdan etkilenen tek ben değilim.
Kardeşime çok üzülüyorum, çocuk yeni evli, gereksiz bir baskı altında. Gelin desen kız evliliğe mi alissin, anneme mi, ailesi de uzakta bir yandan. Ona da üzülüyorum. Evdeki kardeşlerim zaten İsyanda... Bakalım. Geçer inşallah zamanla. Tek atimlık kurşunlardır bu konuyu açmak için, onda da aldım ağzımın payını :)
Kiz patatesle zayiflanirmi Aalah iyiliğini versin benim muz süt detoksunu yapaydin baaariKızlar bugün şok bir diyete başladım ilk gün patates yeniyor bütün gün istediğiniz kadar tuzsuz ama joleya bu kadar sıkıntıya gelemez :)) eklemeler yapıcam yanında 8 zeytin yedim 2 patates yanında bir avuç fındık fıstık. Devam etmeye çalışıcam bakalim. bu sabah 66.0 geldim.
zayıflıyom ben ne bilim nasıl bünyem varKiz patatesle zayiflanirmi Aalah iyiliğini versin benim muz süt detoksunu yapaydin baaari
zayıflıyom ben ne bilim nasıl bünyem varhem muz süt detoksu sayılı yeniyo açlıktan bayılırım ben kız patates istediğin kadar yiyosun
Oo patatesle zayiflaniyosa oh ne güzel dunyaa aylarca yapabilirim :) ama bende sanmiyorum zayiflatacagini.zayıflıyom ben ne bilim nasıl bünyem varhem muz süt detoksu sayılı yeniyo açlıktan bayılırım ben kız patates istediğin kadar yiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?