- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Canım aynen bende geçiremedim öğlen farklı yemek yedim akşam patates salata yedim ama inan bir tek haşlanmış patates yense hemde istediğin kadar en az bir kilo veriliyor günde ikinci gün sırf yumurta yeniyor haşlanmış ama dedimya ben tam uygulayamıyorum yanında ilave bişeyler yiyorum .bu arada patates yemeğiyle kilo veremezsin haşlanmış olcakValla bende heycanla bekliyorum. Ben hayatta tek besin ile gün geçiremem. Ama patates yemeği yapmıştım bitmedi 2 gün devamlı onu yedik belki bende vermisim dir hahahahaa
Biliyorum şekerim şaka yaptım zaten patates yemeği ile olmaz tabi ki :)) ben zaten çok gevşek bir diyet yapıyorum ondan evde ne yemek pisecekse ondan yiyorum sadece arada atıştırma vs yapmamaya gayret gösteriyorum. Bir de spor yapıyorum. Yoksa patates yemeği diyet için uygun degilCanım aynen bende geçiremedim öğlen farklı yemek yedim akşam patates salata yedim ama inan bir tek haşlanmış patates yense hemde istediğin kadar en az bir kilo veriliyor günde ikinci gün sırf yumurta yeniyor haşlanmış ama dedimya ben tam uygulayamıyorum yanında ilave bişeyler yiyorum .bu arada patates yemeğiyle kilo veremezsin haşlanmış olcak
Karnin tam toksa iki kg farkeder çünkü midenin hacmi iki kilo
Kac gündür iyiydi de bugün olmadı hiç. Düğün deydim akşam yemeği çok geç oldumarlin 18 rakibem ne durumdasın ben şiştim diye sende salıvermemişsindir umarım
Şaka yaptığını biliyodum canım benim.bende hiç diyet yapamadım aynen senin gibi evde ne pişerse işte .mesela bugün patates günü öğlen pilav tavuk yedim dayanamayıp bakalım bende merak ediyorum tam uymasamda eksi görücekmiyimBiliyorum şekerim şaka yaptım zaten patates yemeği ile olmaz tabi ki :)) ben zaten çok gevşek bir diyet yapıyorum ondan evde ne yemek pisecekse ondan yiyorum sadece arada atıştırma vs yapmamaya gayret gösteriyorum. Bir de spor yapıyorum. Yoksa patates yemeği diyet için uygun degil
Kocaman ev sanki günlerdir temizlik yapıyorum altı üstü 1+1 :) canım yürüyüşe çıkarsan beni de çağır salıdan sonra.Muz-süt denedin mi? Ben kacirmisim da :)
Canım geldim sonunda
karamellim06 hoşgeldin :)
Nasıl gidiyor çalışma? Bende seni merak ediyordum naptin diye :)
Canım sen memurdun ne sınavı bu? Ben çalışıyorum genel olarak canım ama işte zamanım yeterli değil bir de çocukla çok zor ya. Emekliyor her yere girip çıkıyor yetisemiyorum hiç bir şeyeSlm kızlar sınavım vardı giremedim kkya ve sonuç hüsran yarınkiler iyi geçer dicem ama zor oda. Pazartesi itibariyle oturup adam gibi çalışacağım finallere karamelim sende çalış benimkinin telafisi var seninkinin zor canım. Keşkelerim başladı yani. Canım sıkkın ye iç yat modundayım iki gundur
Günaydın güzel anneler
Geçen hafta 71.3
Bu hafta 70.2
Fark: -1100
Canim gunaydin sen gonderdin mi simdi resim ? Once gorur gibi oldum karameldi sanirim ...Kızlaaaar günaydınn....
Birazdan tartılcam. 6.45 de kızımı emzirdim sonrada uyuyamadım. İlk tartıyı ben göndercem heralde.... Haydi bismillah
Canım yükleyemiyorum birtürlü şimdi ipad den bi daha denicemCanim gunaydin sen gonderdin mi simdi resim ? Once gorur gibi oldum karameldi sanirim ...
vaayyy dönüşün muhtesem olmus cok tebrik ederim canim 60 lara ramak kaldiGünaydın güzel anneler
Geçen hafta 71.3
Bu hafta 70.2
Fark: -1100
Ayyyy coo sevindim canim yaaainsallah bende yasarim bu mutluluguu cok sıkıldım artık resmen tukendim gibi geliyor goremiycem gibu geliyorrKizlar gunaydi sonunda 7 li rakamlari gordum hamdolsun
Gecen hafta :80.8
Bu hafta:79.8
Fark:-1000 gr
Eki Görüntüle 1815770
Umarim herkes istedigi kiloyu vermistir herkese mutlu pazarlar...
Cok cok guzel bir sonuc yavas ama emin adimlarla ilerliyorsun tebrik ederimGeçen hafta: 66,5
Bu hafta: 65,9
Fark: -600 gr
Ben sonuçtan çok memnunum çok şükür.
Dediğim gibi hedefimi 63 e çektim kızlar. Dün instagramda bir kaç profil gördüm boyları benle aynı 1.70 kiloları 55-57 çok fit görünüyorlardı. Bende 65 fazla galiba diyip bir dönem 63 düm o kiloyu hedeflemeye karar verdim. Hadi bakalım. Benim 63 olmam haziran ı bulur.
Ya olur mu oyle ne guzel vermissin ne kaldi sunun surasinda 79 aEki Görüntüle 1815777 gecen hafta 83.5
Bu hafta 82.6
Fark -900 gramm
Idare eder arkadaslar ben bu 80 den kurtulmadikca sevinmiycem artikk
Demekki ise yaramis supersin canimGünaydın herkese bu hafta çok kaçırmıştım son gün dikkat ederek kurtardım haftayı çok şükür.eksi olmasada sevindim sonuca.patatesle zor kilo verirsin diyen arkadaşlar nerdesiniz bakimmm dün 66 idim tam 600gram oynamışgeçen hafta 65.4
Bu hafta 65.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?