Arti gormemekten iyidir dimi ?Kizlar ben ayniyim bu kadar dikkatsizlige ayni olmak bile beni cok mutlu etti ama tabi dikkat edip 66 olsam daha super olurdu neyse kismet haftaya insaallah gecen hafta 67.8 bu hafta 67.8Eki Görüntüle 1815780
Supersin canim masallahGeçen hafta: 66,5
Bu hafta: 65,9
Fark: -600 gr
Ben sonuçtan çok memnunum çok şükür.
Dediğim gibi hedefimi 63 e çektim kızlar. Dün instagramda bir kaç profil gördüm boyları benle aynı 1.70 kiloları 55-57 çok fit görünüyorlardı. Bende 65 fazla galiba diyip bir dönem 63 düm o kiloyu hedeflemeye karar verdim. Hadi bakalım. Benim 63 olmam haziran ı bulur.
Cok iyi valla aynen devam bu arada tartilarimiz aynii
:))) tartı ayni ama benim tartida o rakam dan yazmasi cok zor gibiHerkes vermiş tebrikler. Bn kaçar yapılacak dunya kadar işim var benim yaaaa. Tubi nin geçen ki duasını istiyorum Allahım bide enerji istiyorum
Öyle mi dersin bilmiyorum yaa takıldım kaldimmYa olur mu oyle ne guzel vermissin ne kaldi sunun surasinda 79 asukredelim canim
Teşekkür ederim :)Supersin canim masallah
Canım bende senin kilondaydım zor oluyo ama oluyo sadece sabretmek lazım ve bırakmamak. O kadar çok işim var ki elim kolum kalkmıyor şimdi kahve yaptım içip yatacağım heryer kalsın öyle akşam yaparız artık.:))) tartı ayni ama benim tartida o rakam dan yazmasi cok zor gibi( duvardan destek.alirsamm olabilir anca
geçen haftayı telafi etmişsin çok iyi karemellimGünaydın güzel anneler
Geçen hafta 71.3
Bu hafta 70.2
Fark: -1100
mislisse çook sevindim 7 leri görmene . tamam artık korkma gerisi çok kolay gelicekKizlar gunaydi sonunda 7 li rakamlari gordum hamdolsun
Gecen hafta :80.8
Bu hafta:79.8
Fark:-1000 gr
Eki Görüntüle 1815770
Umarim herkes istedigi kiloyu vermistir herkese mutlu pazarlar...
hadi bakalım hedefe çok az kaldıGeçen hafta: 66,5
Bu hafta: 65,9
Fark: -600 gr
Ben sonuçtan çok memnunum çok şükür.
Dediğim gibi hedefimi 63 e çektim kızlar. Dün instagramda bir kaç profil gördüm boyları benle aynı 1.70 kiloları 55-57 çok fit görünüyorlardı. Bende 65 fazla galiba diyip bir dönem 63 düm o kiloyu hedeflemeye karar verdim. Hadi bakalım. Benim 63 olmam haziran ı bulur.
ooo harikasın yarışı da kazandın tebrik ederim marlin 18Eki Görüntüle 1815793 sonunda bende resim yükleyebildim kizlar
Kilom ;58
ipek zeynep azar azarda olsa gidiyor kiloların hem daha sağlıklı değilmiGünaydın kızlar yeni geldim sınavdan. Memurum ama yinede okuyorum canım okumak daha avantajlı İstanbulda ulaşım için keyfi biraz benimki aslında
Kilomu söyleyim hemen
Geçen hafta 73,300
Bu hafta 72,700
Fark 600 gram sadece hiç yoktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?