Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Korktum senden yap canm yap bende deli gibi temzlik yapiyorm umarim bu hafta bol eksiki olur benim için:)

Rabbim yardımcınız olsun canım. Dediğin gibi imtihan dünyası işte. Rabbim öbür tarafta sabrınızın mükafatını versin inşallah .yasadiklariniz kolay değil elbet.Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah bu günlerde tez zaman da gelip gecsin.

Kazasız belasız gidip gelin inşallah canım. Annecigin ne çok sevinir sizi görünce. Gurbet çok zor kizlarr

Amin canım inşallah

Canim ya allah yardimcin olsun insallah tek seferde kurtulur da baska ameliyata gerek kalmaz...

Sacin nasil oldu merak ediyorum..

canım merak ediyorum saçların nasıl olacak sarı saç hep bakım istiyor senelerdir kullandım şimdiki düşüncem kadın dediğin saçların ne renkse o renk olur.
Bende öyle düşünüyorum ama değişiklik iyi oluyor bazen. Güzel oldu sanirım yarın belki foto paylasirim

Canım yakıştı galiba ama gözümün alışması gereken seninde dediğin gibi bakalım birazda böyle kullanalım ne olacak :)

Canım güzel oldu galiba herkes begendi. Benim alışmam biraz zaman alacak gibi :)
Tam olarak sarinin hangi tonu beni de bu aralar sari meraki aldi ve esim bakır rengi seviyo turuncu kafa olayim istiyo yani bundan önce bakir kziildi gercekten bana en yakisan renk o oldu diyebilirim simdide sariyi tutturmaya calisiyorum hamilelikten önce kuafore gittm istediğimi beceremedi simdide küçük emdigi icin o kadar saat kuafore ayircak vakit bulamiyorum evde ugrascam bakalim nasil olcak :)) esra erolun sarisi hosuma gidiyo

İşte saçlarım

Canım evde bende denedim ama açılmadan olmuyo bu arada fotodakinden biraz daha sarı aslında orda ışıktan öyle çıkmış. İlk kez kk ya foto koymuş oldum :)

Şu kahve yanı keyiflerimde olmasa çok iyi kilo vericem yaa benim gibi güne kahvesiz başlayamayan varmı aranızda kahve şekersiz ama yanında tatlı bişiler ne anladım şekersiz çay kahvedenbu arada kızlar pazar günü çok kaçırdım o yüzden pazartesi sabahı 66.2 geldim ama ipler elimde bu hafta en az 2 kilo gidicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…