Korktum sendenMerhaba canim arkadaşlarım kizllaaarrr bugün biletimi aldim bu ayin 28 inde uçuyorum annecigime o tarihe kadar 79 kiloya düşecem insallah aht ettimm bugunden itibarek o kadar sıkı bir diyet başladı ki benim için korkun bendennn :))))
Rabbim yardımcınız olsun canım. Dediğin gibi imtihan dünyası işte. Rabbim öbür tarafta sabrınızın mükafatını versin inşallah .yasadiklariniz kolay değil elbet.Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah bu günlerde tez zaman da gelip gecsin.Gecenin bu saatinde bir bakim dedim gece muhabbetide olmamış turuncu picama yazdımı kilosunu benmi göremedim acaba.oğlumun ameliyat yaklaştı sıkıntıdan uyku tutmaz artık damar açmaya çalışırken çok ağlatıyorlar defalarca emara girdi emg çekildi o iğneler battkça hisseden yerlerine çok ağladı çok üzgünüm 5 kiloya yakın bir bebeği zorla doğurtturan o şerefsi z şimdi rahat uyuyor Allah'a havale ettim .imtihan dünyası işte kimi evladıyla kimi anasıyla kimi kocasıyla bişekilde olucak önemli olan kazanabilmek.sizler bana iyi geldiniz kilo bir yana kendimi iyi hissettim burada aslında normal hayatımda gururlu biriyim burada kilo veremediğim halde aylarca ayrılmadım aranızdan dedimya bana iyi geldi bu sayfa .ayy gece gece amma doluymuşum sustum artık:)
Kazasız belasız gidip gelin inşallah canım. Annecigin ne çok sevinir sizi görünce. Gurbet çok zor kizlarrMerhaba canim arkadaşlarım kizllaaarrr bugün biletimi aldim bu ayin 28 inde uçuyorum annecigime o tarihe kadar 79 kiloya düşecem insallah aht ettimm bugunden itibarek o kadar sıkı bir diyet başladı ki benim için korkun bendennn :))))
Amin canım inşallahRabbim yardımcınız olsun canım. Dediğin gibi imtihan dünyası işte. Rabbim öbür tarafta sabrınızın mükafatını versin inşallah .yasadiklariniz kolay değil elbet.Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah bu günlerde tez zaman da gelip gecsin.
Sanada marlincim bende bebişimi uyutma ya çalışıyorumKizlar hepinize hayırlı geceler iyi uykular
Herkesin işi var galiba
Canim ya allah yardimcin olsun insallah tek seferde kurtulur da baska ameliyata gerek kalmaz...Gecenin bu saatinde bir bakim dedim gece muhabbetide olmamış turuncu picama yazdımı kilosunu benmi göremedim acaba.oğlumun ameliyat yaklaştı sıkıntıdan uyku tutmaz artık damar açmaya çalışırken çok ağlatıyorlar defalarca emara girdi emg çekildi o iğneler battkça hisseden yerlerine çok ağladı çok üzgünüm 5 kiloya yakın bir bebeği zorla doğurtturan o şerefsi z şimdi rahat uyuyor Allah'a havale ettim .imtihan dünyası işte kimi evladıyla kimi anasıyla kimi kocasıyla bişekilde olucak önemli olan kazanabilmek.sizler bana iyi geldiniz kilo bir yana kendimi iyi hissettim burada aslında normal hayatımda gururlu biriyim burada kilo veremediğim halde aylarca ayrılmadım aranızdan dedimya bana iyi geldi bu sayfa .ayy gece gece amma doluymuşum sustum artık:)
Kolay gelsin sizede..Korktum sendenyap canm yap bende deli gibi temzlik yapiyorm umarim bu hafta bol eksiki olur benim için:)
Sacin nasil oldu merak ediyorum..Evet canım dün bile eşimle bu zayıflama konusunda tartıştık valla anlamıyorum yani bi deri bir kemik kalsam tamamda kilom gayet normal. Saça gelince çok bakımlı olmasamda pek paspal değilim ama sarı saç daha çok makyaj falan ister nasıl olcak görcez bakalım. Neyse en kötü ihtimalle denedim olmadı derim di mi ucunda ölüm yok ya :) bugün saat 1 de gidicem bakalım.
Canım güzel oldu galiba herkes begendi. Benim alışmam biraz zaman alacak gibi :)Sacin nasil oldu merak ediyorum..
Bende öyle düşünüyorum ama değişiklik iyi oluyor bazen. Güzel oldu sanirım yarın belki foto paylasirimcanım merak ediyorum saçların nasıl olacak sarı saç hep bakım istiyor senelerdir kullandım şimdiki düşüncem kadın dediğin saçların ne renkse o renk olur.
Canım yakıştı galiba ama gözümün alışması gereken seninde dediğin gibi bakalım birazda böyle kullanalım ne olacak :)A
yaşanan olaylar mutlaka etkiler ama birazda ırsi saç beyazlaması .benim tenim açık oldukçada yakışmıştı röfle tabi o zaman açıktım saçlarımda uzundu . sanada yakışır merak etme baştan alışık olmadığın için tuhaf gelebilir alışırsın.bende dün çok kaçırdım bugün dikkat ediyorum bakalım.sonucu bekliyorum inşallah beğenirsin
Tam olarak sarinin hangi tonu beni de bu aralar sari meraki aldi ve esim bakır rengi seviyo turuncu kafa olayim istiyo yaniCanım güzel oldu galiba herkes begendi. Benim alışmam biraz zaman alacak gibi :)
İnşallah canım doktorlara kalsa en ağır şekilde yaralanmış pek olumlu konuşmuyorlar ama rabbim çok büyük şifasını verir inşallahCanim ya allah yardimcin olsun insallah tek seferde kurtulur da baska ameliyata gerek kalmaz...
Tam olarak sarinin hangi tonu beni de bu aralar sari meraki aldi ve esim bakır rengi seviyo turuncu kafa olayim istiyo yanibundan önce bakir kziildi gercekten bana en yakisan renk o oldu diyebilirim simdide sariyi tutturmaya calisiyorum hamilelikten önce kuafore gittm istediğimi beceremedi simdide küçük emdigi icin o kadar saat kuafore ayircak vakit bulamiyorum evde ugrascam bakalim nasil olcak :)) esra erolun sarisi hosuma gidiyo
Canım evde bende denedim ama açılmadan olmuyo bu arada fotodakinden biraz daha sarı aslında orda ışıktan öyle çıkmış. İlk kez kk ya foto koymuş oldum :)Tam olarak sarinin hangi tonu beni de bu aralar sari meraki aldi ve esim bakır rengi seviyo turuncu kafa olayim istiyo yanibundan önce bakir kziildi gercekten bana en yakisan renk o oldu diyebilirim simdide sariyi tutturmaya calisiyorum hamilelikten önce kuafore gittm istediğimi beceremedi simdide küçük emdigi icin o kadar saat kuafore ayircak vakit bulamiyorum evde ugrascam bakalim nasil olcak :)) esra erolun sarisi hosuma gidiyo
Ooo çok güzel olmuş yıkadıkçada açılır rengi yüxünüde çekseydinya merak ettim şimdiEki Görüntüle 1816758
İşte saçlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?