Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

bende işlere başlıyorum kızlar kışlıkları hala kaldıramadım hastalıktan başımız kalkmadı ameliyat önü temizlik olcak çocukla nasıl yapcam bilmiyorum annecim yanımda olsaydı şöyle 4 saat bırakırdım dünya iş yapardım

hadi bakalım hedefe çok az kaldı
Evet canım inşallah. Asıl yarın saçlarımı sarıya boyatcam. Acayip heycanlı yım. Kendi saçlarım kumral ama o kadar çok beyazı var ki saçlarımin yarısı beyaz. Mecbur her ay boyuyorum. İlk kez röfle attırmak üstüne inşallah yakışır yoksa saçlarımin yiprandiğina mı yanarım yoksa verdiğim paraya mı? Eşim yakışır diyip cesaretlendiriyo beni. İnşallah iğrenç olmaz.

Geçen hafta; 59.2
Bu hafta ; 58
Fark ;_1.200 gr.
Kaç hafta sonra seytanin bacağını kırdım kizlar.inşallah devamı gelir.
Hepinizi tebrik ederim kizlar.zayıflamak harika bisey

değişiklik iyidir yakışır niye yakışmasın ben bir kez röfle yaptırdım ki benim saçlar simsiyah bir dahada bu yaşıma kadar bir kez boyadım ama bende beyz yok senin erken başlamış

Kizlar gunaydi sonunda 7 li rakamlari gordum hamdolsun

Gecen hafta :80.8
Bu hafta:79.8
Fark:-1000 gr
Eki Görüntüle 1815770

Umarim herkes istedigi kiloyu vermistir herkese mutlu pazarlar...
Canım tebrik bak umutsuzluğa kapıldığında 7 li rakamlar ne kadar uzak geliyordu. Şimdi tıkır tıkır gidiyor maşallah

Guzel bi donus yaptin karamelcim hosgeldin istanbula kolay gelsin temizlik isindede ...
Teşekkür ederim canım :)
Tebrik ederim canım. Eşin çok zayıf istemiyordu seni sanki amaaaan sen nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun. Saçlarını da sarı yapıyormuşsun umarım güzel olur malum sarıyı herkes taşıyamıyor ama tahminimce sen zaten çok bakımlı bi hatunsun o yüzden yakışır

Eki Görüntüle 1815777 gecen hafta 83.5
Bu hafta 82.6
Fark -900 gramm
Idare eder arkadaslar ben bu 80 den kurtulmadikca sevinmiycem artikk
Canım 900 çok iyi rakam. Yakluşıyorsun 70 lere işte. Mutlu ol verdiğin kiloya. Doğru yoldasın canım

Kizlar ben ayniyim bu kadar dikkatsizlige ayni olmak bile beni cok mutlu etti ama tabi dikkat edip 66 olsam daha super olurdu neyse kismet haftaya insaallah gecen hafta 67.8 bu hafta 67.8Eki Görüntüle 1815780
Spor yapıyor musun? En azından almamışsın ama bence spor ve biraz dikkatle hızlı verirsin

Aynı sın yani. Her gün aynı şeyi yemekle kilo verenleri okumuştum. Verilebilir ama çok sağlıklı gibi gelmemişti bana. Ama bi hafta dene bakalım ne olacak

Tebrik ederim canım. Kilo verdikce göbek gidiyo mu yoksa hala gözünde mi büyüyor göbeğin.
geçen haftayı telafi etmişsin çok iyi karemellim
Teşekkür ederim canım. Aslında yürüyüş bile yapamadım çok sağlıklı da beslenmedim ama çok hareketliyim etkili oldu sanırım.

Bu beşte beş diyeti ikinci gün yumurtaydı sadece bugün pazar yapamadım tabi .bir hafta tam anlamıyla yapamam miğdem kaldırmıyor yanında bişiler yiyorum yinede işe yarıyor 5 kilo vermesemde iki rahat verilir

Slm kizlar ne yaptnz ne ettini evde yoktum giremedim yine maalesef karamellim06 . Canm leslie ye basladim ama 3 gun filan yapabildim bu hafta hiç firsatim olmadi bebeğim dis cikariyo gep kucagimda belkide o yetmstir spor olarak bilmiyorum almadigima göre:) toplu da bi bebek zaten bugün dinlenmek icin kv ye gittim o bakti aksam diyoki senin kollarin baya kaslanmistir bunu tasimaktan

Gecenin bu saatinde bir bakim dedim gece muhabbetide olmamış turuncu picama yazdımı kilosunu benmi göremedim acaba.oğlumun ameliyat yaklaştı sıkıntıdan uyku tutmaz artık damar açmaya çalışırken çok ağlatıyorlar defalarca emara girdi emg çekildi o iğneler battkça hisseden yerlerine çok ağladı çok üzgünüm 5 kiloya yakın bir bebeği zorla doğurtturan o şerefsi z şimdi rahat uyuyor Allah'a havale ettim .imtihan dünyası işte kimi evladıyla kimi anasıyla kimi kocasıyla bişekilde olucak önemli olan kazanabilmek.sizler bana iyi geldiniz kilo bir yana kendimi iyi hissettim burada aslında normal hayatımda gururlu biriyim burada kilo veremediğim halde aylarca ayrılmadım aranızdan dedimya bana iyi geldi bu sayfa .ayy gece gece amma doluymuşum sustum artık:)

Evet canım dün bile eşimle bu zayıflama konusunda tartıştık valla anlamıyorum yani bi deri bir kemik kalsam tamamda kilom gayet normal. Saça gelince çok bakımlı olmasamda pek paspal değilim ama sarı saç daha çok makyaj falan ister nasıl olcak görcez bakalım. Neyse en kötü ihtimalle denedim olmadı derim di mi ucunda ölüm yok ya :) bugün saat 1 de gidicem bakalım.

değişiklik iyidir yakışır niye yakışmasın ben bir kez röfle yaptırdım ki benim saçlar simsiyah bir dahada bu yaşıma kadar bir kez boyadım ama bende beyz yok senin erken başlamış
Evet canım benim babamın hastalığında 20 yaşında başladı sonra arka arkaya kayıplar falan derken çok beyazladı. Allah başka dert vermesin inşallah. Bende röfle yaptircam. Hayatımda hiç denemedim kızıl bile oldu saçlarım ama nedense sarıya cesaret edememistim. Yaş geldi 32 ye artık ufaktan bi degisiklik yapayım zaten yıllardır belime kadar olan saçlarım şu an kısa :) , yıldır böyle çok alıştım artık uzatmam. İnşallah sarı saçta öyle olur.
Bu arada dün kaçamaklar yaptım bolca. Bugün devam diyete. Arkadaşımla kuaforden önce dışarda yemek yicez. Kendime göre bir şeyler bulurum artik

A
yaşanan olaylar mutlaka etkiler ama birazda ırsi saç beyazlaması .benim tenim açık oldukçada yakışmıştı röfle tabi o zaman açıktım saçlarımda uzundu . sanada yakışır merak etme baştan alışık olmadığın için tuhaf gelebilir alışırsın.bende dün çok kaçırdım bugün dikkat ediyorum bakalım.sonucu bekliyorum inşallah beğenirsin

A

yaşanan olaylar mutlaka etkiler ama birazda ırsi saç beyazlaması .benim tenim açık oldukçada yakışmıştı röfle tabi o zaman açıktım saçlarımda uzundu . sanada
canım inşallah düşersin bu azim varken düşersin dahi az kaldı sıkı bir diyet ve bol hareket tubi

canım merak ediyorum saçların nasıl olacak sarı saç hep bakım istiyor senelerdir kullandım şimdiki düşüncem kadın dediğin saçların ne renkse o renk olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…