- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
olsun canım inşallah haftaya verirsin bende hızlanayım benide geçmeKizlar ben ayniyim bu kadar dikkatsizlige ayni olmak bile beni cok mutlu etti ama tabi dikkat edip 66 olsam daha super olurdu neyse kismet haftaya insaallah gecen hafta 67.8 bu hafta 67.8Eki Görüntüle 1815780
tubicim tam çıkıyodum seni unutmuşum bende diyorum bir eksiklik var .yine çok iyi vermişsin az kaldı mislisseye yetişeceksinEki Görüntüle 1815777 gecen hafta 83.5
Bu hafta 82.6
Fark -900 gramm
Idare eder arkadaslar ben bu 80 den kurtulmadikca sevinmiycem artikk
Evet canım inşallah. Asıl yarın saçlarımı sarıya boyatcam. Acayip heycanlı yım. Kendi saçlarım kumral ama o kadar çok beyazı var ki saçlarımin yarısı beyaz. Mecbur her ay boyuyorum. İlk kez röfle attırmak üstüne inşallah yakışır yoksa saçlarımin yiprandiğina mı yanarım yoksa verdiğim paraya mı? Eşim yakışır diyip cesaretlendiriyo beni. İnşallah iğrenç olmaz.hadi bakalım hedefe çok az kaldı
değişiklik iyidir yakışır niye yakışmasın ben bir kez röfle yaptırdım ki benim saçlar simsiyah bir dahada bu yaşıma kadar bir kez boyadım ama bende beyz yok senin erken başlamışEvet canım inşallah. Asıl yarın saçlarımı sarıya boyatcam. Acayip heycanlı yım. Kendi saçlarım kumral ama o kadar çok beyazı var ki saçlarımin yarısı beyaz. Mecbur her ay boyuyorum. İlk kez röfle attırmak üstüne inşallah yakışır yoksa saçlarımin yiprandiğina mı yanarım yoksa verdiğim paraya mı? Eşim yakışır diyip cesaretlendiriyo beni. İnşallah iğrenç olmaz.
Canım tebrik bak umutsuzluğa kapıldığında 7 li rakamlar ne kadar uzak geliyordu. Şimdi tıkır tıkır gidiyor maşallahKizlar gunaydi sonunda 7 li rakamlari gordum hamdolsun
Gecen hafta :80.8
Bu hafta:79.8
Fark:-1000 gr
Eki Görüntüle 1815770
Umarim herkes istedigi kiloyu vermistir herkese mutlu pazarlar...
Teşekkür ederim canım :)Guzel bi donus yaptin karamelcim hosgeldin istanbulakolay gelsin temizlik isindede ...
Tebrik ederim canım. Eşin çok zayıf istemiyordu seni sanki amaaaan sen nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun. Saçlarını da sarı yapıyormuşsun umarım güzel olur malum sarıyı herkes taşıyamıyor ama tahminimce sen zaten çok bakımlı bi hatunsun o yüzden yakışırGeçen hafta: 66,5
Bu hafta: 65,9
Fark: -600 gr
Ben sonuçtan çok memnunum çok şükür.
Dediğim gibi hedefimi 63 e çektim kızlar. Dün instagramda bir kaç profil gördüm boyları benle aynı 1.70 kiloları 55-57 çok fit görünüyorlardı. Bende 65 fazla galiba diyip bir dönem 63 düm o kiloyu hedeflemeye karar verdim. Hadi bakalım. Benim 63 olmam haziran ı bulur.
Canım 900 çok iyi rakam. Yakluşıyorsun 70 lere işte. Mutlu ol verdiğin kiloya. Doğru yoldasın canımEki Görüntüle 1815777 gecen hafta 83.5
Bu hafta 82.6
Fark -900 gramm
Idare eder arkadaslar ben bu 80 den kurtulmadikca sevinmiycem artikk
Spor yapıyor musun? En azından almamışsın ama bence spor ve biraz dikkatle hızlı verirsinKizlar ben ayniyim bu kadar dikkatsizlige ayni olmak bile beni cok mutlu etti ama tabi dikkat edip 66 olsam daha super olurdu neyse kismet haftaya insaallah gecen hafta 67.8 bu hafta 67.8Eki Görüntüle 1815780
Aynı sın yani. Her gün aynı şeyi yemekle kilo verenleri okumuştum. Verilebilir ama çok sağlıklı gibi gelmemişti bana. Ama bi hafta dene bakalım ne olacakGünaydın herkese bu hafta çok kaçırmıştım son gün dikkat ederek kurtardım haftayı çok şükür.eksi olmasada sevindim sonuca.patatesle zor kilo verirsin diyen arkadaşlar nerdesiniz bakimmm dün 66 idim tam 600gram oynamışgeçen hafta 65.4
Bu hafta 65.4
Tebrik ederim canım. Kilo verdikce göbek gidiyo mu yoksa hala gözünde mi büyüyor göbeğin.Günaydın kızlar yeni geldim sınavdan. Memurum ama yinede okuyorum canım okumak daha avantajlı İstanbulda ulaşım için keyfi biraz benimki aslında
Kilomu söyleyim hemen
Geçen hafta 73,300
Bu hafta 72,700
Fark 600 gram sadece hiç yoktan iyidir
Teşekkür ederim canım. Aslında yürüyüş bile yapamadım çok sağlıklı da beslenmedim ama çok hareketliyim etkili oldu sanırım.geçen haftayı telafi etmişsin çok iyi karemellim
Bu beşte beş diyeti ikinci gün yumurtaydı sadece bugün pazar yapamadım tabi .bir hafta tam anlamıyla yapamam miğdem kaldırmıyor yanında bişiler yiyorum yinede işe yarıyor 5 kilo vermesemde iki rahat verilirCanım tebrik bak umutsuzluğa kapıldığında 7 li rakamlar ne kadar uzak geliyordu. Şimdi tıkır tıkır gidiyor maşallah
Teşekkür ederim canım :)
Tebrik ederim canım. Eşin çok zayıf istemiyordu seni sanki amaaaan sen nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun. Saçlarını da sarı yapıyormuşsun umarım güzel olur malum sarıyı herkes taşıyamıyor ama tahminimce sen zaten çok bakımlı bi hatunsun o yüzden yakışır
Canım 900 çok iyi rakam. Yakluşıyorsun 70 lere işte. Mutlu ol verdiğin kiloya. Doğru yoldasın canım
Spor yapıyor musun? En azından almamışsın ama bence spor ve biraz dikkatle hızlı verirsin
Aynı sın yani. Her gün aynı şeyi yemekle kilo verenleri okumuştum. Verilebilir ama çok sağlıklı gibi gelmemişti bana. Ama bi hafta dene bakalım ne olacak
Tebrik ederim canım. Kilo verdikce göbek gidiyo mu yoksa hala gözünde mi büyüyor göbeğin.
Teşekkür ederim canım. Aslında yürüyüş bile yapamadım çok sağlıklı da beslenmedim ama çok hareketliyim etkili oldu sanırım.
Evet canım dün bile eşimle bu zayıflama konusunda tartıştık valla anlamıyorum yani bi deri bir kemik kalsam tamamda kilom gayet normal. Saça gelince çok bakımlı olmasamda pek paspal değilim ama sarı saç daha çok makyaj falan ister nasıl olcak görcez bakalım. Neyse en kötü ihtimalle denedim olmadı derim di mi ucunda ölüm yok ya :) bugün saat 1 de gidicem bakalım.Canım tebrik bak umutsuzluğa kapıldığında 7 li rakamlar ne kadar uzak geliyordu. Şimdi tıkır tıkır gidiyor maşallah
Teşekkür ederim canım :)
Tebrik ederim canım. Eşin çok zayıf istemiyordu seni sanki amaaaan sen nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun. Saçlarını da sarı yapıyormuşsun umarım güzel olur malum sarıyı herkes taşıyamıyor ama tahminimce sen zaten çok bakımlı bi hatunsun o yüzden yakışır
Canım 900 çok iyi rakam. Yakluşıyorsun 70 lere işte. Mutlu ol verdiğin kiloya. Doğru yoldasın canım
Spor yapıyor musun? En azından almamışsın ama bence spor ve biraz dikkatle hızlı verirsin
Aynı sın yani. Her gün aynı şeyi yemekle kilo verenleri okumuştum. Verilebilir ama çok sağlıklı gibi gelmemişti bana. Ama bi hafta dene bakalım ne olacak
Tebrik ederim canım. Kilo verdikce göbek gidiyo mu yoksa hala gözünde mi büyüyor göbeğin.
Teşekkür ederim canım. Aslında yürüyüş bile yapamadım çok sağlıklı da beslenmedim ama çok hareketliyim etkili oldu sanırım.
Evet canım benim babamın hastalığında 20 yaşında başladı sonra arka arkaya kayıplar falan derken çok beyazladı. Allah başka dert vermesin inşallah. Bende röfle yaptircam. Hayatımda hiç denemedim kızıl bile oldu saçlarım ama nedense sarıya cesaret edememistim. Yaş geldi 32 ye artık ufaktan bi degisiklik yapayım zaten yıllardır belime kadar olan saçlarım şu an kısa :) , yıldır böyle çok alıştım artık uzatmam. İnşallah sarı saçta öyle olur.değişiklik iyidir yakışır niye yakışmasın ben bir kez röfle yaptırdım ki benim saçlar simsiyah bir dahada bu yaşıma kadar bir kez boyadım ama bende beyz yok senin erken başlamış
öyle canım ya ama valla ben kendimi parçalıyorum resmenipek zeynep azar azarda olsa gidiyor kiloların hem daha sağlıklı değilmi
AEvet canım benim babamın hastalığında 20 yaşında başladı sonra arka arkaya kayıplar falan derken çok beyazladı. Allah başka dert vermesin inşallah. Bende röfle yaptircam. Hayatımda hiç denemedim kızıl bile oldu saçlarım ama nedense sarıya cesaret edememistim. Yaş geldi 32 ye artık ufaktan bi degisiklik yapayım zaten yıllardır belime kadar olan saçlarım şu an kısa :) , yıldır böyle çok alıştım artık uzatmam. İnşallah sarı saçta öyle olur.
Bu arada dün kaçamaklar yaptım bolca. Bugün devam diyete. Arkadaşımla kuaforden önce dışarda yemek yicez. Kendime göre bir şeyler bulurum artik
yaşanan olaylar mutlaka etkiler ama birazda ırsi saç beyazlaması .benim tenim açık oldukçada yakışmıştı röfle tabi o zaman açıktım saçlarımda uzundu . sanada yakışır merak etme baştan alışık olmadığın için tuhaf gelebilir alışırsın.bende dün çok kaçırdım bugün dikkat ediyorum bakalım.sonucu bekliyorum inşallah beğenirsinEvet canım benim babamın hastalığında 20 yaşında başladı sonra arka arkaya kayıplar falan derken çok beyazladı. Allah başka dert vermesin inşallah. Bende röfle yaptircam. Hayatımda hiç denemedim kızıl bile oldu saçlarım ama nedense sarıya cesaret edememistim. Yaş geldi 32 ye artık ufaktan bi degisiklik yapayım zaten yıllardır belime kadar olan saçlarım şu an kısa :) , yıldır böyle çok alıştım artık uzatmam. İnşallah sarı saçta öyle olur.
Bu arada dün kaçamaklar yaptım bolca. Bugün devam diyete. Arkadaşımla kuaforden önce dışarda yemek yicez. Kendime göre bir şeyler bulurum artik
emeğinin karşılığını alıyorsun ama çok iyi kilo verdin benim az kilom kaldığı için biraz rahat davrandım bu hafta dikkatliyim bakalım inşallah eksi görürüm bendeöyle canım ya ama valla ben kendimi parçalıyorum resmen
A
yaşanan olaylar mutlaka etkiler ama birazda ırsi saç beyazlaması .benim tenim açık oldukçada yakışmıştı röfle tabi o zaman açıktım saçlarımda uzundu . sanada
canım inşallah düşersin bu azim varken düşersin dahi az kaldı sıkı bir diyet ve bol hareket tubiMerhaba canim arkadaşlarım kizllaaarrr bugün biletimi aldim bu ayin 28 inde uçuyorum annecigime o tarihe kadar 79 kiloya düşecem insallah aht ettimm bugunden itibarek o kadar sıkı bir diyet başladı ki benim için korkun bendennn :))))
canım merak ediyorum saçların nasıl olacak sarı saç hep bakım istiyor senelerdir kullandım şimdiki düşüncem kadın dediğin saçların ne renkse o renk olur.Evet canım dün bile eşimle bu zayıflama konusunda tartıştık valla anlamıyorum yani bi deri bir kemik kalsam tamamda kilom gayet normal. Saça gelince çok bakımlı olmasamda pek paspal değilim ama sarı saç daha çok makyaj falan ister nasıl olcak görcez bakalım. Neyse en kötü ihtimalle denedim olmadı derim di mi ucunda ölüm yok ya :) bugün saat 1 de gidicem bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?