Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Canim biz seni birakmak istemiyoruz senin durumun ozel keyfi degil o yuzden sen istesen de ben silmicem seni ) ben seni yerinde olsaydim sen cikartirmiydin beni ;(

kızlar günaydın sabah sabah moralim bütün şablon tablolarım silinmiş hazırlık olsun diye mayıs haziranı bile yapmıştım sabah sabah oturdum yeniden hazırladım..

arkadaşlar turuncu bildirim yaptımı bilmiyorum tam bakamadım eğer göremediysem eklerim sonra yine.

Bu hafta herkes kg vermiş çok sevindim iki arkadaşımız kglarını muhafaza etmiş en azından almamışlar.Herkesi tebrik ederim.

Bu haftanın birincisi son kglarıyla mücadele eden Marlin18 arkadaşımızdır.Kendisini ve diğer tüm arkadaşlarımı tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.İnşallah bu haftada tablomuz hep yeşiller içerisinde olur.

Herşey gönlünüzce olsun ..

Arkadaşlar bu arada madalya falan da gitmiş şu an zamanım olmadığı için onu takdim edemiyorum kusura bakmayın.

İnşallah yeni hazırladığım tabloda bilgi yanlışlığı yoktur kontrol ederseniz sevinirim.

Aynı ben :)

Ellerine sağlık canım

canım eline sağlık

Kızlar sanki eskisi kadar çok yazamıyoruz gibi noldu bizim gruba yav hadi canlanın biraz
Ben 2 gündğr resmen diyet yapamıyorum ama hafta sonuna kadar toparlarım diye düşünüyorum. Bu hafta motivasyonum biraz düşük. Düğünede az kaldı diyordum ya ayın 7 sinde o zamana kadar biraz daha versem çok iyi olurdu bari 65 olsam di mi :) şimdi geriye dönüp mesajları okucam. Gün içinde kızım durmadığından hep kısa kısa girebildim

Ebet
Evet grup durgun pek giremiyoruz bahar yorgunlugumu vurdu acep gerçi ben temizlikten giremiyorum su isleri bi bitirsem hayrlisiyla.. Saçların guzel olmus canm benmkide aynen boyleydi krep balyaj dedi kuaförü m ilkkez yaptrdim bende ama iste suan daha açık sari istiyorum bakalimmm

ellerine sağlık kuzum cok guzel bi tablo hep yesil görmek istedigmiz bir tablo insallah hic kizarmaz
evet kuzum yaa bahardan olsa gerek cok bi yoğun herkesss
Ayyy o temizligi hic deme bugun ben gardrop cekmecekmece olayına girdim nerdeyse cikamiyordum :)))

Cok guzel canim bu haftada 1 kg gider kesin sakin moralini bozma nerden nereye geldik cok sukur bak 79 u gordum artik devami gelir bende salmadim gorenler nasil kilo verdin bayagi zayiflsmissin diyor artik bu laflara alistim ya buraya yazmak istemiyorum 70 kg bile yeter bana ama 65 olsam da fena olmazben 2.yi dusunuyorum o yuzden bu kgla hamile kalmak istemiyorum cok zor oluyor ...

Kolay gelsin ben hepsini hallettim )

Evet kizlar kimseye bisy diyemeyiz herkes bi telasta kiminin sunavi kiminin temizligi hepimiz coluklu cocukluyuz anlayisiniz icin tesekkur herkese burda olmak kg kaybettiriyor eskisi gibi giremesemde aklim burda kim ne kadar vermis merak ediyorum hep pazari iple cekiyorum ...sık giremesekte gunde bi defa girsekte birakmayalim burayi

Sacin cok hos olmus guld gule kullan dogal duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…