Canim biz seni birakmak istemiyoruz senin durumun ozel keyfi degil o yuzden sen istesen de ben silmicem seniMislisse canım beni tabloya yazma. Bildirim yaparım yorum yaparım yoklarım sizi ama tabloda olmak istemiyorum. Haksızlık oluyor sürekli paylaşım yapanlara. Benim için tabloda olmak önemli değil, siz önemlisiniz canım.
Cok hoz olmus gule gule kullab canimEki Görüntüle 1816758
İşte saçlarım
Aynı ben :)Şu kahve yanı keyiflerimde olmasa çok iyi kilo vericem yaabenim gibi güne kahvesiz başlayamayan varmı aranızda kahve şekersiz ama yanında tatlı bişiler ne anladım şekersiz çay kahveden bu arada kızlar pazar günü çok kaçırdım o yüzden pazartesi sabahı 66.2 geldim ama ipler elimde bu hafta en az 2 kilo gidicek.
Ellerine sağlık canımkızlar günaydın sabah sabah moralim bütün şablon tablolarım silinmiş hazırlık olsun diye mayıs haziranı bile yapmıştım sabah sabah oturdum yeniden hazırladım..
arkadaşlar turuncu bildirim yaptımı bilmiyorum tam bakamadım eğer göremediysem eklerim sonra yine.
Bu hafta herkes kg vermiş çok sevindim iki arkadaşımız kglarını muhafaza etmiş en azından almamışlar.Herkesi tebrik ederim.
Bu haftanın birincisi son kglarıyla mücadele eden Marlin18 arkadaşımızdır.Kendisini ve diğer tüm arkadaşlarımı tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.İnşallah bu haftada tablomuz hep yeşiller içerisinde olur.
Herşey gönlünüzce olsun ..
Arkadaşlar bu arada madalya falan da gitmiş şu an zamanım olmadığı için onu takdim edemiyorum kusura bakmayın.
İnşallah yeni hazırladığım tabloda bilgi yanlışlığı yoktur kontrol ederseniz sevinirim.
Eki Görüntüle 1816777
Güle güle kullan canim.güzel olmusEki Görüntüle 1816758
İşte saçlarım
Teşekkür ederim canım :)Güle güle kullan canim.güzel olmus
canım eline sağlıkkızlar günaydın sabah sabah moralim bütün şablon tablolarım silinmiş hazırlık olsun diye mayıs haziranı bile yapmıştım sabah sabah oturdum yeniden hazırladım..
arkadaşlar turuncu bildirim yaptımı bilmiyorum tam bakamadım eğer göremediysem eklerim sonra yine.
Bu hafta herkes kg vermiş çok sevindim iki arkadaşımız kglarını muhafaza etmiş en azından almamışlar.Herkesi tebrik ederim.
Bu haftanın birincisi son kglarıyla mücadele eden Marlin18 arkadaşımızdır.Kendisini ve diğer tüm arkadaşlarımı tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.İnşallah bu haftada tablomuz hep yeşiller içerisinde olur.
Arkadaşlar bu arada madalya falan da gitmiş şu an zamanım olmadığı için onu takdim edemiyorum kusura bakmayın.
İnşallah yeni hazırladığım tabloda bilgi yanlışlığı yoktur kontrol ederseniz sevinirim.
Eki Görüntüle 1816777
Evet grup durgun pek giremiyoruz bahar yorgunlugumu vurdu acepKızlar sanki eskisi kadar çok yazamıyoruz gibi noldu bizim gruba yav hadi canlanın biraz
Ben 2 gündğr resmen diyet yapamıyorum ama hafta sonuna kadar toparlarım diye düşünüyorum. Bu hafta motivasyonum biraz düşük. Düğünede az kaldı diyordum ya ayın 7 sinde o zamana kadar biraz daha versem çok iyi olurdu bari 65 olsam di mi :) şimdi geriye dönüp mesajları okucam. Gün içinde kızım durmadığından hep kısa kısa girebildim
ellerine sağlık kuzum cok guzel bi tablo hep yesil görmek istedigmiz bir tablo insallah hic kizarmazkızlar günaydın sabah sabah moralim bütün şablon tablolarım silinmiş hazırlık olsun diye mayıs haziranı bile yapmıştım sabah sabah oturdum yeniden hazırladım..
Eki Görüntüle 1816777
evet kuzum yaa bahardan olsa gerek cok bi yoğun herkesssKızlar sanki eskisi kadar çok yazamıyoruz gibi noldu bizim gruba yav hadi canlanın biraz
Ben 2 gündğr resmen diyet yapamıyorum ama hafta sonuna kadar toparlarım diye düşünüyorum. Bu hafta motivasyonum biraz düşük. Düğünede az kaldı diyordum ya ayın 7 sinde o zamana kadar biraz daha versem çok iyi olurdu bari 65 olsam di mi :) şimdi geriye dönüp mesajları okucam. Gün içinde kızım durmadığından hep kısa kısa girebildim
Ayyy o temizligi hic deme bugun ben gardrop cekmecekmece olayına girdim nerdeyse cikamiyordum :)))Ebet
Evet grup durgun pek giremiyoruz bahar yorgunlugumu vurdu acepgerçi ben temizlikten giremiyorum su isleri bi bitirsem hayrlisiyla.. Saçların guzel olmus canm benmkide aynen boyleydi krep balyaj dedi kuaförü m ilkkez yaptrdim bende ama iste suan daha açık sari istiyorum bakalimmm
Cok guzel canim bu haftada 1 kg gider kesin sakin moralini bozma nerden nereye geldik cok sukur bak 79 u gordum artik devami gelir bende salmadim gorenler nasil kilo verdin bayagi zayiflsmissin diyor artik bu laflara alistim ya buraya yazmak istemiyorumKizlarr bugün 2 saate yakin yürüyüş yaptım vee 200 tane ip atladimm gun içinde yaptığım küçücük kacamaklari aldi götürdü diye düşünüyorum bakalim yarın tartilicam eksi olarak mi.donecek.bana çünkü dün artidaydim
Kolay gelsin ben hepsini hallettimellerine sağlık kuzum cok guzel bi tablo hep yesil görmek istedigmiz bir tablo insallah hic kizarmaz
evet kuzum yaa bahardan olsa gerek cok bi yoğun herkesss
Ayyy o temizligi hic deme bugun ben gardrop cekmecekmece olayına girdim nerdeyse cikamiyordum :)))
Evet kizlar kimseye bisy diyemeyiz herkes bi telasta kiminin sunavi kiminin temizligi hepimiz coluklu cocukluyuz anlayisiniz icin tesekkur herkese burda olmak kg kaybettiriyor eskisi gibi giremesemde aklim burda kim ne kadar vermis merak ediyorum hep pazari iple cekiyorum ...sık giremesekte gunde bi defa girsekte birakmayalim burayiEbet
Evet grup durgun pek giremiyoruz bahar yorgunlugumu vurdu acepgerçi ben temizlikten giremiyorum su isleri bi bitirsem hayrlisiyla.. Saçların guzel olmus canm benmkide aynen boyleydi krep balyaj dedi kuaförü m ilkkez yaptrdim bende ama iste suan daha açık sari istiyorum bakalimmm
Sacin cok hos olmus guld gule kullan dogal duruyorKızlar sanki eskisi kadar çok yazamıyoruz gibi noldu bizim gruba yav hadi canlanın biraz
Hangi renkti ki?Canım güzel oldu galiba herkes begendi. Benim alışmam biraz zaman alacak gibiu :)
Zor olmazmi ya ;( senin ailn burdami ?Kazasız belasız gidip gelin inşallah canım. Annecigin ne çok sevinir sizi görünce. Gurbet çok zor kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?