Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Hadi bakalim insallah senin kizlar kv demi kalicak peki kac gun kalican ?

Boyle durumlarda cocuga birinin bakmasi ne kadar iyi oluyor dimi..

Gunaydin canlarim evet Mislisse saba katiliyorum canum gunde bir defa girsekde birakmayalimmm senin gibi bende 79 u bir gorsem diyorum bi oluyor nasil azim.geliyor bi oluyor yilmis hissediyorum kendimi ama dedigin gibi nerelerden nerelere geldil birakmak yok ben.simdilik 60 in lafini bile etmeyimm 75 e dusersem oynarım benn:))

cicisko harika olmuşsun canım valla bi özendim bi özendim sana. Ama benim herif istemez onu aşsam da bana yakışır mı diye korkarım:) tenine yakıştı mı diye merak ettim. Sarı herkese gitmiyor ama harika görünüyor rengi

Evet senn boyun uzun kurtariyor benim 65 olmam lazim

Mislisse hiç diyet yapamıyorum ya ne oldu bana böyle göbeğim kaldı öyle, diyetisyen bile %22 yağın var nerde olduğu belli dedi motivasyonum sıfır
Canim sen cok guzel kilo verdin hic oyle dusunme biraz ara ver dusunme kilonu simdi sinav stresi de var sende biraz kafani dagit....

kızlar sabahtan elektrik kesikti yazamadım dün çok dikkatli giderken arkadaşta hazırladığı mamalardan yedim ama bugün dikkatliyim markete çıkmşken yarım saatte yürümüş 0ldum turuncu dan haber varmı

Sağol canım çok mutlu oldum beğendiğin için :) ben beyaz tenliyim yani çok bembeyaz değilim ama buğdaydan açığım kendi saçlarımda kumral o yüzden yakıştı sanırım renk ama saçlar yipraniyor baya iyi bir bakım maskesi almam gerek. İyi olanlarda 100 tl civarı. almayım dedim ama alcam sanırım. Malesef sarı saçın bu dertleri var. Sana da yakışır bence ama iyi bir yere yaptırmak şart yoksa hem begenmeyebilirsin hemde yanar saçlar. Gerçekten açılan saç çok yipraniyor mutlaka ıslakken hafif lastik gibi oluyo

Sarının sonu yok galiba :) valla insan çok istiyosa yapmalı hayat kısa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…