Hadi bakalim insallah senin kizlar kv demi kalicak peki kac gun kalican ?Merhaba canim arkadaşlarım kizllaaarrr bugün biletimi aldim bu ayin 28 inde uçuyorum annecigime o tarihe kadar 79 kiloya düşecem insallah aht ettimm bugunden itibarek o kadar sıkı bir diyet başladı ki benim için korkun bendennn :))))
Boyle durumlarda cocuga birinin bakmasi ne kadar iyi oluyor dimi..bende işlere başlıyorum kızlar kışlıkları hala kaldıramadım hastalıktan başımız kalkmadı ameliyat önü temizlik olcak çocukla nasıl yapcam bilmiyorum annecim yanımda olsaydı şöyle 4 saat bırakırdım dünya iş yapardım
Evet onlar türkiye de. Senede 1 defa görüyorum onlarıZor olmazmi ya ;( senin ailn burdami ?
Yok tatlim onlarida goturucem 1 hafta falan kalırım ilk yazililar bitince gitmis olucam ogretmenler idare edecek insallhHadi bakalim insallah senin kizlar kv demi kalicak peki kac gun kalican ?
Canım benim teşekkür ederim:) zaten ben senin karektetine hayranım :)Canim biz seni birakmak istemiyoruz senin durumun ozel keyfi degil o yuzden sen istesen de ben silmicem seni) ben seni yerinde olsaydim sen cikartirmiydin beni ;(
Evet senn boyun uzun kurtariyor benim 65 olmam lazimGunaydin canlarim evetMislisse saba katiliyorum canum gunde bir defa girsekde birakmayalimmm senin gibi bende 79 u bir gorsem diyorum bi oluyor nasil azim.geliyor bi oluyor yilmis hissediyorum kendimi ama dedigin gibi nerelerden nerelere geldil birakmak yok ben.simdilik 60 in lafini bile etmeyimm 75 e dusersem oynarım benn:))
Canim sen cok guzel kilo verdin hic oyle dusunme biraz ara ver dusunme kilonu simdi sinav stresi de var sende biraz kafani dagit....Mislisse hiç diyet yapamıyorum ya ne oldu bana böyle göbeğim kaldı öyle, diyetisyen bile %22 yağın var nerde olduğu belli dedi motivasyonum sıfır
Bende sana azmine hayranim hadi silkelen kendine gel kafani dagit biraz dusunme bi kac gun tamm mi kiloyu allah baska dert vermesin yeterki canim benim sukredelim halimize...Canım benim teşekkür ederim:) zaten ben senin karektetine hayranım :)
Iyi bakalim hayirlisi degisiklik olur ama annen icin bayagi bi sok olur eminim ....Yok tatlim onlarida goturucem 1 hafta falan kalırım ilk yazililar bitince gitmis olucam ogretmenler idare edecek insallh
Sağol canım çok mutlu oldum beğendiğin için :) ben beyaz tenliyim yani çok bembeyaz değilim ama buğdaydan açığım kendi saçlarımda kumral o yüzden yakıştı sanırım renk ama saçlar yipraniyor baya iyi bir bakım maskesi almam gerek. İyi olanlarda 100 tl civarı. almayım dedim ama alcam sanırım. Malesef sarı saçın bu dertleri var. Sana da yakışır bence ama iyi bir yere yaptırmak şart yoksa hem begenmeyebilirsin hemde yanar saçlar. Gerçekten açılan saç çok yipraniyor mutlaka ıslakken hafif lastik gibi oluyocicisko harika olmuşsun canım valla bi özendim bi özendim sana. Ama benim herif istemez onu aşsam da bana yakışır mı diye korkarım:) tenine yakıştı mı diye merak ettim. Sarı herkese gitmiyor ama harika görünüyor rengi
Boyadan öncesini soruyorsan kumraldıHangi renkti ki?
Çok teşekkürler canım beni çok mutlu ettiniz.Sacin cok hos olmus guld gule kullan dogal duruyor
Sarının sonu yok galiba :) valla insan çok istiyosa yapmalı hayat kısa :)Ebet
Evet grup durgun pek giremiyoruz bahar yorgunlugumu vurdu acepgerçi ben temizlikten giremiyorum su isleri bi bitirsem hayrlisiyla.. Saçların guzel olmus canm benmkide aynen boyleydi krep balyaj dedi kuaförü m ilkkez yaptrdim bende ama iste suan daha açık sari istiyorum bakalimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?