bilrim o açlığı dayan sabah sıkı bi kahvaltı düşün ve süt iç ...Mislisse destek arıyordum bende. Genelde Y yagmur7968 uyanık oluyor diye ona bakınayım dedim, yardım bu saatlerde hep bi açlık, bu sefer daha istekli yim bakalım nolcak
Canım kalbimi okumuşsun daha şimdi fırsat buldum yeni girdim bildirimi mi şimdi yapıcam ama artı olucak sanırım hem adetim 4 gün gecikti hemde kabızlık çekiyorum halaArkadaşlar bu arada esmer 08 arkadaşımız bi bilgi verdimi kilo bildirimi yaptımı siz gördünüz mü?
Bu velet uyumadikça benim mideme vuruyorbilrim o açlığı dayan sabah sıkı bi kahvaltı düşün ve süt iç ...
Belki 10 gündür uykusuzdk bugün ınat ettik abileriyle uyutmadk 11 de uyuttm dua ediyorum uyanmasin diye hiç sorunu yok çünkü alışkanlık edindi yaramazY yagmur7968 uykusuz her gece devam mı? :)
Canım bende leblebi yedim az önce bir bardak ta tarcnli süt içtim iyi geldi uyumusken bende yataym yoksa yine mutfaktan cikamicam sende süt iç gerekirse iki bardak iç dayan canımMislisse destek arıyordum bende. Genelde Y yagmur7968 uyanık oluyor diye ona bakınayım dedim, yardım bu saatlerde hep bi açlık, bu sefer daha istekli yim bakalım nolcak
Olsun canım bu hafta telafi edersinEki Görüntüle 1747828 tam tahmin ettiğim gibi 300 gr fazla
İnşallah canımOlsun canım bu hafta telafi edersin
esmer 08; şartlarımızda ne zaman kilo bildirim yapıcağımız yazıyor kilo bildirimini bu saatten sonra tabloya eklemeyeceğm ve eğer gördüysen yazmadı olarak not aldım bilgine .Canım kalbimi okumuşsun daha şimdi fırsat buldum yeni girdim bildirimi mi şimdi yapıcam ama artı olucak sanırım hem adetim 4 gün gecikti hemde kabızlık çekiyorum hala
tamma canım biran önce yüklede yalnız bırakma biziKızlar benim internet paketim bitmek üzere aranızda olamazsam merak etmeyinen kisa zamanda yuklerim inşallah
inşallah....Herkese günaydın arkadaşlar birincimizi bende tebrik ediyorum bu hafta kıl payı kaçırdım aamaaa haftaya o kocaman kurdelenin ve alkış yapann ellerin altında benim ismim yazacak:))
teşekkür ederim ....inşallah...Mislisse canım çok tebrik ederim seni darısı bize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?