Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Mislisse destek arıyordum bende. Genelde Y yagmur7968 uyanık oluyor diye ona bakınayım dedim, yardım bu saatlerde hep bi açlık, bu sefer daha istekli yim bakalım nolcak

Arkadaşlar bu arada esmer 08 arkadaşımız bi bilgi verdimi kilo bildirimi yaptımı siz gördünüz mü?

Arkadaşlar bu arada esmer 08 arkadaşımız bi bilgi verdimi kilo bildirimi yaptımı siz gördünüz mü?
Canım kalbimi okumuşsun daha şimdi fırsat buldum yeni girdim bildirimi mi şimdi yapıcam ama artı olucak sanırım hem adetim 4 gün gecikti hemde kabızlık çekiyorum hala

Mislisse destek arıyordum bende. Genelde Y yagmur7968 uyanık oluyor diye ona bakınayım dedim, yardım bu saatlerde hep bi açlık, bu sefer daha istekli yim bakalım nolcak
Canım bende leblebi yedim az önce bir bardak ta tarcnli süt içtim iyi geldi uyumusken bende yataym yoksa yine mutfaktan cikamicam sende süt iç gerekirse iki bardak iç dayan canım

Kızlar saat 2 de uyandı dahada uyku yok karnım zilcaldi artıkgüzel bir kahvalti yaptım minigimle oruca niyetlenicem inşaallah borcum var baya hamileligmden.

Yazılanları fırsat buldukça okuyacağım okul tatil oğlum kreşe gitmedi birinciyi şimdiden kutlarım darısı başımıza inşallah öpüyorum kızlar sizi

Kızlar benim internet paketim bitmek üzere aranızda olamazsam merak etmeyin en kisa zamanda yuklerim inşallah

Canım kalbimi okumuşsun daha şimdi fırsat buldum yeni girdim bildirimi mi şimdi yapıcam ama artı olucak sanırım hem adetim 4 gün gecikti hemde kabızlık çekiyorum hala
esmer 08; şartlarımızda ne zaman kilo bildirim yapıcağımız yazıyor kilo bildirimini bu saatten sonra tabloya eklemeyeceğm ve eğer gördüysen yazmadı olarak not aldım bilgine .

kızlar iyi akşamlar orucumu açtım birazda fazla kaçırdım galibaa telafi edicem artık. artık fazla kasmak istemiyorum kendimi vermek istediğim kilonn çoğunu verdim şu an 67 ama 60 gibi gösteriyorum dar bir yapım var altmışa inmem yeterli inşaallah inicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…