Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

kızlar benimki çok hareketli sürekli başını biyerlere vuruyor düşüyor ediyor.. az öncede kulağının üstüne düştü dr.a götürsem mi acaba işitme testi için yoksa çok mu pimpirikliyim şu an? başına kask alıcam ...

Evet sen cok guzel verdin bu hafta masallah diyelim. insallah bende vercem pes etmek yok
inan hiç beklemiyodum geçen hafta bekliyodum ama tartılmaya bile korktum sabah çünkü bu hafta hiç tartılmamıştım bu sonuç beni yine kendime getirdi....çok şükür inşallah darısı sizlere.... nasıl memnun musun aramızda olmaktan sonuçlar memnun ediyor mu?

Tabiki cok memnunum, birlikten guc dogar dimi, bugun tartiyi gorunce moralim bozuldu actim sayfayi okudum kendime geldim

Tebrikler senide cok guzel

seslen bir iki sana bakiyomu, sanmiyorum allahin izniyle bisey olmaz cunku benim oglum okadar cok darbe aldiki anlatamam

Bir şey olmaz Allahın izniyle annesi düşe kalka büyüyorlar

Bi an benimki geldi aklima profil resminden ne mal olduğu belli
Şimdi 21 aylık.
Bir tutunurdu üniteye, ayağa kalkardi sonra bir küt sesi sırt üstü kafayı yere carpardi. Bir iki üç alıştım. Sen de alisirsin canim

Tablo ne zaman yayinlanacak telefondan mesajları takip etmek cok zor oluyor kim ne kadar vermis cok merak ediyorum

Cok tesekkur ederim cok sevindim:)

C
Canim masallah tebrik ederim anca aldim teli elime kusura bakma

HATIRLATMA

ARKADAŞLAR KİLO TABLOMUZ VE GÜNCEL BİLGİLERİMİZ HERZAMAN 1.SAYFAMIZDA OLACAKTIR.

BİLGİLERİNİZE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…