inşallah bakalım ...Haftada birer buçuk kilo hedef koyarsak. .. 4.5 kilo daha verip 71 olsa hiç fena olmaz. 10 subattaki hedefim 71 kg
inan hiç beklemiyodum geçen hafta bekliyodum ama tartılmaya bile korktum sabah çünkü bu hafta hiç tartılmamıştım bu sonuç beni yine kendime getirdi....çok şükür inşallah darısı sizlere.... nasıl memnun musun aramızda olmaktan sonuçlar memnun ediyor mu?Evet sen cok guzel verdin bu hafta masallah diyelim. insallah bende vercem pes etmek yok
Tabiki cok memnunum, birlikten guc dogar dimi, bugun tartiyi gorunce moralim bozuldu actim sayfayi okudum kendime geldiminan hiç beklemiyodum geçen hafta bekliyodum ama tartılmaya bile korktum sabah çünkü bu hafta hiç tartılmamıştım bu sonuç beni yine kendime getirdi....çok şükür inşallah darısı sizlere.... nasıl memnun musun aramızda olmaktan sonuçlar memnun ediyor mu?
Tebrikler senide cok guzelinan hiç beklemiyodum geçen hafta bekliyodum ama tartılmaya bile korktum sabah çünkü bu hafta hiç tartılmamıştım bu sonuç beni yine kendime getirdi....çok şükür inşallah darısı sizlere.... nasıl memnun musun aramızda olmaktan sonuçlar memnun ediyor mu?
seslen bir iki sana bakiyomu, sanmiyorum allahin izniyle bisey olmaz cunku benim oglum okadar cok darbe aldiki anlatamamkızlar benimki çok hareketli sürekli başını biyerlere vuruyor düşüyor ediyor.. az öncede kulağının üstüne düştü dr.a götürsem mi acaba işitme testi için yoksa çok mu pimpirikliyim şu an? başına kask alıcam ...
Bir şey olmaz Allahın izniyle annesi düşe kalka büyüyorlarkızlar benimki çok hareketli sürekli başını biyerlere vuruyor düşüyor ediyor.. az öncede kulağının üstüne düştü dr.a götürsem mi acaba işitme testi için yoksa çok mu pimpirikliyim şu an? başına kask alıcam ...
Ne varmış bakim tarifimde evde olanları karıştırdm çokta lezzetli oldukız bu nasıl tarif Böyle....
Bi an benimki geldi aklimakızlar benimki çok hareketli sürekli başını biyerlere vuruyor düşüyor ediyor.. az öncede kulağının üstüne düştü dr.a götürsem mi acaba işitme testi için yoksa çok mu pimpirikliyim şu an? başına kask alıcam ...
tubicim mesaj attım yayınlandı diye görmedin mi?Tablo ne zaman yayinlanacak telefondan mesajları takip etmek cok zor oluyor kim ne kadar vermis cok merak ediyorum
Aa ben gormedim kaçıncı sayfada :)tubicim mesaj attım yayınlandı diye görmedin mi?
Aaaaaa ben gruba dahil olmusummmm cok teşekkür ederiim cok sevindim ayy daha bi gayret geldi bana simdi:) :) :)tubicim mesaj attım yayınlandı diye görmedin mi?
Cok tesekkur ederim cok sevindim:)kızlaarrr tablomuz düzenlenmiş olup 1 .sayfada yer almaktadır...Bilginize....
1)Figenada - Tubi-klc arkadaşımız deneme sürelerini tamamlayıp ilgi ,gayret ve başarılarından dolayı aramıza katılmaya hak kazanmıştır.Bundan böyle bizimle beraber kilo vermeye devam edeceklerdir.
2)üyeler arasında bu hafta en çok kiloyu veren sanırım benim,, kendimi kutlar başarılarımın devamını dilerim.
3)Arkadaşlarım biz her hafta evet 1 kilo diye kararlaştırdık ama metbolizmamızı da unutmayalım ve pes etmeyelim önemli olan yerimizde saymamak ve + gr almamamk burdaki amacımız bu - 100 veya -500 hiç önemli değil önemli olan bunu verebilmek herkesin metabolizması farklı sonuçta lütfen bunu unutmayalım ve pes etmeyelim bayağı bir yol aaldık sonuçta.
4) Gülicik arkadşımızı da bu hafta -1800 gr verdiği ve gösterdiği gayretlerden dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz ...
Not:aday üyelerimizden esmer-08 kilo bildirimi yapmadığı için tabloya yazılmadı. (gözümden kaçmamışsa)
5)Hepinizi göstermiş olduğunuz bu azim ve gayretten dolayı gönülden kutluyorum. Başarıcağız buna inanın arkadaşlarım...
Canim masallah tebrik ederim anca aldim teli elime kusura bakmainan hiç beklemiyodum geçen hafta bekliyodum ama tartılmaya bile korktum sabah çünkü bu hafta hiç tartılmamıştım bu sonuç beni yine kendime getirdi....çok şükür inşallah darısı sizlere.... nasıl memnun musun aramızda olmaktan sonuçlar memnun ediyor mu?
canım bütün tablolarımız bilgilerimiz herzamn ilk sayfada yer alacaktır.Aa ben gormedim kaçıncı sayfada :)
rica ederim ne kusuru ,,birde teşekkür ederim...C
Canim masallah tebrik ederim anca aldim teli elime kusura bakma
ne bilim biraz karışık kuruşuk ...Ne varmış bakim tarifimde evde olanları karıştırdm çokta lezzetli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?