- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
eeee sizlerde durumlar nasıl arkadaşlarrturuncu picama gece ne yaptın ben yazdığmda çıkmıştın afif bişeyler yedin değilmi
İyi canım önemli olan salıvermemek benim motivemi bebişin gece uyumaması düşürdü yiyip yatınca olan oluyor zatenOzendirmemek için yazmıyorum ne yedim :) hafif başladım sonra ipin ucunu kaçırdım. Zaten sabaha karşı uyudum. Oruç güzel fikirmiş aslında. Bende o kadar gece kalınca bir dahakine tutarım inşallah. Gece kacanlarin cezası bugün evi supurdum sildim, biraz da kendimce spor yaptım diyelim.
Özletme kendiniKızlar benim internet paketim bitmek üzere aranızda olamazsam merak etmeyinen kisa zamanda yuklerim inşallah
Bende niyetliydim canım kızımdan ve oğlumdan borçlarım o kadar çok ki bir iki tutayım gunler kısayken dedim, tutmadıkça uzerimde yuk, oruçken daha fazla yeniyor galiba, keşke 67 olsam çok ince olmak istemem bence kadın dediğin biraz etli butlu olur çok zayıflıkta guzel değil bence onlarada bişey yakışmıyorkızlar iyi akşamlar orucumu açtım birazda fazla kaçırdım galibaa telafi edicem artık. artık fazla kasmak istemiyorum kendimi vermek istediğim kilonn çoğunu verdim şu an 67 ama 60 gibi gösteriyorum dar bir yapım var altmışa inmem yeterli inşaallah inicem
:) bende burdan istesem de ayri kalamam artik çok alıştım sizlerle sohbet etmeye tatlı bi rekabet içinde olmaya ve dayanışmayaÖzletme kendini
Ayy ne guzel yaa tutabiliyosunuz demek allah kabul etsin, sabah 6 da ayaktayim ben, bugun kahvaltiyi 10 bucukta yaptim bildiginiz baygin oturdum kahvaltiyaBende niyetliydim canım kızımdan ve oğlumdan borçlarım o kadar çok ki bir iki tutayım gunler kısayken dedim, tutmadıkça uzerimde yuk, oruçken daha fazla yeniyor galiba, keşke 67 olsam çok ince olmak istemem bence kadın dediğin biraz etli butlu olur çok zayıflıkta guzel değil bence onlarada bişey yakışmıyor
Valla cok guzel 3 cocuk annesi masallah sana, bu arada allah kabul etsinkızlar iyi akşamlar orucumu açtım birazda fazla kaçırdım galibaa telafi edicem artık. artık fazla kasmak istemiyorum kendimi vermek istediğim kilonn çoğunu verdim şu an 67 ama 60 gibi gösteriyorum dar bir yapım var altmışa inmem yeterli inşaallah inicem
Allah kabul etsin dediğin gibi oruçkenn çok yeniyor.bende kemik gibi olmak istemem azıcık et olcakBende niyetliydim canım kızımdan ve oğlumdan borçlarım o kadar çok ki bir iki tutayım gunler kısayken dedim, tutmadıkça uzerimde yuk, oruçken daha fazla yeniyor galiba, keşke 67 olsam çok ince olmak istemem bence kadın dediğin biraz etli butlu olur çok zayıflıkta guzel değil bence onlarada bişey yakışmıyor
Teşekkür ederim canımm.amin inşaallahValla cok guzel 3 cocuk annesi masallah sana, bu arada allah kabul etsin
Sabah kahvaltılarnı çok özledim ben sabah yatınca ancak öğlen yspıyoruz hiç ev düzenim kalmadı günlerdirAyy ne guzel yaa tutabiliyosunuz demek allah kabul etsin, sabah 6 da ayaktayim ben, bugun kahvaltiyi 10 bucukta yaptim bildiginiz baygin oturdum kahvaltiya
E şimdi anlamadım ben listeye dahil edilmicekmiyim.esmer 08; şartlarımızda ne zaman kilo bildirim yapıcağımız yazıyor kilo bildirimini bu saatten sonra tabloya eklemeyeceğm ve eğer gördüysen yazmadı olarak not aldım bilgine .
2 tane canim 3 yasinda ve 7 aylikSabah kahvaltılarnı çok özledim ben sabah yatınca ancak öğlen yspıyoruz hiç ev düzenim kalmadı günlerdirsenin kaç bebişin vardı figeneda
Allah bağışlasın çok küçükler.bu arada daha önce sormşmuydum kaç bebişin var bana öyle gibi geldi2 tane canim 3 yasinda ve 7 aylik
Seninle aynı sayılırız benim kızımda 7ayın içinde sutun nasıl oluyor mu, bide gece çok uyanıyor mu merak ettim2 tane canim 3 yasinda ve 7 aylik
Olsun canim sanki sordun gibi unutuyoryz herseyi kafa 1 milyon bizimAllah bağışlasın çok küçükler.bu arada daha önce sormşmuydum kaç bebişin var bana öyle gibi geldi
Valla iyi gibi sanki, gece 2 defa falan uyaniyo ama zaten engec 6 da ayaktayiz biz. Erken yatiyo cunku. Zaten ben cok cikolata ivir zivir hamurisi falan yiyodum onlari kestim. Obdan sutum pek azalmadi yani yediklerim cokta luzumlu seyler degildi.Seninle aynı sayılırız benim kızımda 7ayın içinde sutun nasıl oluyor mu, bide gece çok uyanıyor mu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?