Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

ohh ne güzel valla biz de senn gibi rahat olabilsek keşke ....

eeee sizlerde durumlar nasıl arkadaşlarr turuncu picama gece ne yaptın ben yazdığmda çıkmıştın afif bişeyler yedin değilmi
arkadaşlar ben burdan 2-3-hatta 4 çocugu olanları gönülden tebrik ediyorum bir çocugun bile işi zormuş valla onun peşinde koşturmaktan canım bişey istemez oldu artık bazen açlığı dibine kadar hissediyorum ama leblebi yetişiyo imdadıma ev işi de cabası spora gerek kalmıyo ben verdiğim kiloları kuzuma borçluyum sanırım...

benimde var borç ama hiç üstüme almıyorum sanki benim borcum değilmiş gibi

Arkadaslar merhaba bu ara fazla giremiyorum kusura bakmayin cocuklarim hasta biraz peslerinde dolanmaktan helak oldum eee bosuna dememisler cocugumun hastalandigina degil huyunun degistigine yanarim diye aynen öyle hepsinde ayri bir naz bir niyaz bende diyet falan kalmadi tabi artik ne zaman vakit bulursam biseyler atistiriyorum bende +1 kilo fazla cikti sabah sislik gitmistir belki dedim ama fazlasi cikti malesef

Gecmis olsun canim cok zor ama sen yinede kontrolu elden birakma

Kızlar çok giremiyorum kusura bakmayın oğlum evde ve hafta sonu sınavım var. Oğlum evde oldugu için kardeşinide uyutmuyor gurultu yapıyor onlarla boğuşuyorum aklım sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…