- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 45
Canım adet dönemin geliyordur vücudun su toplamaya başlamıştır yada yediğin bişey su topluyordurKizlar 1200 g fazlayim kafayi yicem
ohh ne güzel valla biz de senn gibi rahat olabilsek keşke ....kızlar iyi akşamlar orucumu açtım birazda fazla kaçırdım galibaa telafi edicem artık. artık fazla kasmak istemiyorum kendimi vermek istediğim kilonn çoğunu verdim şu an 67 ama 60 gibi gösteriyorum dar bir yapım var altmışa inmem yeterli inşaallah inicem
arkadaşlar ben burdan 2-3-hatta 4 çocugu olanları gönülden tebrik ediyorum bir çocugun bile işi zormuş valla onun peşinde koşturmaktan canım bişey istemez oldu artık bazen açlığı dibine kadar hissediyorum ama leblebi yetişiyo imdadıma ev işi de cabası spora gerek kalmıyo ben verdiğim kiloları kuzuma borçluyum sanırım...eeee sizlerde durumlar nasıl arkadaşlarrturuncu picama gece ne yaptın ben yazdığmda çıkmıştın afif bişeyler yedin değilmi
benimde var borç ama hiç üstüme almıyorum sanki benim borcum değilmiş gibiBende niyetliydim canım kızımdan ve oğlumdan borçlarım o kadar çok ki bir iki tutayım gunler kısayken dedim, tutmadıkça uzerimde yuk, oruçken daha fazla yeniyor galiba, keşke 67 olsam çok ince olmak istemem bence kadın dediğin biraz etli butlu olur çok zayıflıkta guzel değil bence onlarada bişey yakışmıyor
sen bayağı erken kalkıyon valla ...Ayy ne guzel yaa tutabiliyosunuz demek allah kabul etsin, sabah 6 da ayaktayim ben, bugun kahvaltiyi 10 bucukta yaptim bildiginiz baygin oturdum kahvaltiya
esmer sen bize mazeret bildirdin mi? eğer bildirmediysen kilo bildirim günümüzE şimdi anlamadım ben listeye dahil edilmicekmiyim.
mazeret bildirmişmiydin pazar 15:30 a kadar bildirim yapamaacağını ?E şimdi anlamadım ben listeye dahil edilmicekmiyim.
ben de senn gibi düşünüyorum 2 yaşına gelince diğerini inşallah...2 tane canim 3 yasinda ve 7 aylik
canım hergün tartılma o haftaki performansın düşer yoksa lütfen gün gün değişebilir bişey dokunmuştur ödem olmuştur vs.Kizlar 1200 g fazlayim kafayi yicem
bozulmasın unut onu....Gunaydin herkese bu arada moralim bozuldu sabah sabah
Hayır bildirmedim daha doğrusu ben 15:30 olayını yeni farkettim.esmer sen bize mazeret bildirdin mi? eğer bildirmediysen kilo bildirim günümüz
mazeret bildirmişmiydin pazar 15:30 a kadar bildirim yapamaacağını ?
Bir kaç aya eminim sizde 60 larda olacaksınız arkadaşımohh ne güzel valla biz de senn gibi rahat olabilsek keşke ....
Bende hergün tartiliyorumcanım hergün tartılma o haftaki performansın düşer yoksa lütfen gün gün değişebilir bişey dokunmuştur ödem olmuştur vs.
Olabilir tartilmicam zaten pazara kadarCanım adet dönemin geliyordur vücudun su toplamaya başlamıştır yada yediğin bişey su topluyordur
Evet şalgam suyu siskinlik yaparmicanım hergün tartılma o haftaki performansın düşer yoksa lütfen gün gün değişebilir bişey dokunmuştur ödem olmuştur vs.
Canım takılma dün bende 1 kilo fazlaydm bugn indm şişlik oluyor sanırımKizlar 1200 g fazlayim kafayi yicem
Aslında çokta heyecan olur pazarı beklemek değilmiOlabilir tartilmicam zaten pazara kadar
Gecmis olsun canim cok zor ama sen yinede kontrolu elden birakmaArkadaslar merhaba bu ara fazla giremiyorum kusura bakmayin cocuklarim hasta biraz peslerinde dolanmaktan helak oldum eee bosuna dememisler cocugumun hastalandigina degil huyunun degistigine yanarim diye aynen öyle hepsinde ayri bir naz bir niyaz bende diyet falan kalmadi tabi artik ne zaman vakit bulursam biseyler atistiriyorum bende +1 kilo fazla cikti sabah sislik gitmistir belki dedim ama fazlasi cikti malesef
Kolay gelsin canimKızlar çok giremiyorum kusura bakmayın oğlum evde ve hafta sonu sınavım var. Oğlum evde oldugu için kardeşinide uyutmuyor gurultu yapıyor onlarla boğuşuyorum aklım sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?