Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Sarının sonu yok galiba :) valla insan çok istiyosa yapmalı hayat kısa :)
Bencede yapmalı değişiklik iyidir hem arada.ayy şimdi annem aklıma geldi :)yıllar önce permalı kısa saçlarını sarıya boyattı yaz dönemi yanmıştı normal de bembeyaz bir geldiki civciv gibi :)) bir gün bekleyemedi gitti boyattı eski rengine .

İyi geceler kızlar nasıl gitti bugün eksiliyormu herkes ben yerimde sayıyorum bakalım inşallah veririm pazara kadar 2 diyodum ama 1kiloyada razıyım .
Bir kilo bence çok iyi canım. Az olsun temiz olsun. Ayda 4 kilo eder .3 ayda 12 kilo.süperrrrrr yani

Y yagmur7968 . Sagol canm karamellim06 canm bencede ara ver ve kilonu korumaya odaklan bi süre sonra devam edersn zaten cok bi fazlanda kalmadi diye biliyorum karin bolgen icin hergun artirarak mekik cek ben bi donem gobegimin onden gittigini fark edince :) her gece yatmadan önce 50 kez cekiyodum ve karnim fıstık gibi olmuştu halada gobek bolgemden pek kilo almam

günaydınn herkese iradeli bol hareketli bir gün olsun inşallah bu hafta kaçamaklarda olsa diğer haftalara göre dikkatliyim kızlar ama bugün yine 200 gr artı geldim adet olucam şişkinlikte var göbek desen torba gibi .feyzaxında uyguladığı gibi bende hergün çekicem artık mekik yoksa zayıfladıkça göbek daha belirgin olup iğrenç olucak

Kızlar işten güçten o kadar yoğunum ki kusura bakmayın ya ev iş çocuk derken valla mahvoluyorum ama 300 gram almışım bu işten birşey anlamadım

Bende yeni dogum yaptim araniza katilmak istiyorum yeni dogum yaltim ama zayiflamak istiyorum yani bi 10 kilo kadar ben 69 kiloyum 173 boyundayim iki oglum var biri 6 yasinda oteki 5 aylik 60 kilo olmak istiyorum ama nasil bir diyet yapmaliyim ne yemeliyim.ekmek yemiyorum zaten yedimmide tam bugday yiyorum ek besine basladim nasil bir diyet oneriesiniz

YA HERKES NERDE BEN İŞTEYİM BAKIYORUM KİMSEDE TIK YOK ZATEN BENİMDE KEYFİM YOK BOYUNA YİYORUM PAZAR GÜNÜ HİÇ OLMASA YA
Canım daha üç gün var toparlan bence bende bu saate kadar dikkat ettim şimdi bir kaçamak oldu ama sütlü insallah etkilemez .evet sayfa sessizleşti herkes pek yoğun.

Benide alirmisiniz araniza lutfen
Hoşgeldinnn tatlim 1. Sayfada kurallarimiz var orayi okuyup bize kendini tanitirmisinn bu aralar bahar telasi kiminin düğünü nişanı pek yazamiyoruz ama pazar günleri tarti günümüz sen bizi birakmazsan bizde seni birakmayizz 15 günlük deneme suren olacak cok sıcak ve samimi bi grubuz kisa zamanda bixe uyum saglarsin:)))

İyi geceler bayanlar kimseler yokmu tubi nerdesin kız sende girmez oldun önceki gibi
Burdayim ben malum misafir bugun biraz fazla yedim sanirim yarin telafi insallah birazda siskinlik var hayirlisi ... tubi de yogundur ya herkes gibi .. kizlar benim bidik yeni 1 yasina girdi oksuruyor yarin dra goturucem de genelde ne kullaniliyor bu durumda oksuruk surubu olarak birazda burnu akiyor oneriniz nedir ?

İyi geceler bayanlar kimseler yokmu tubi nerdesin kız sende girmez oldun önceki gibi
burayim kuzumm evet ya koptuk bu ara ama tamamen kopmayalim benimde regl donemim yarin yada birgun diyet cok guzel gidiyor insallah eksi görürüz hepimiz
Cok gecmis olsun kuzumm alerjik olabilirr antibiyotik yazmazlar insallah benim kizlarimin pksuregi alerjik olduğu için deloday yada allerset veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…