Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Mislisse canm önce mutlaka bitkisel kullan derim komşum3 cocugunuda antibiyotiksiz büyütmüş benmki daha 2 yasinda kac tane bitirdim kullandkca bagisiklik zayflayp tekrar kullanmak gerek önce sogan sarimsak kaynat suyundan içir bal a limon sık içir keçi boynuzu pekmezi özü birebir oksuruge bunlar benim kullandiklarim ve allahn izni ile bıçak gibi kesiyo oglumda alerji hastasi ve cok kötü oksurur bide propolis cok iyi gelir canm hatta aktarlarda ekinezyali var hem bagisklik guclendiriyo hem istah aciyo onuda dr önermişti

Yine göğsüne taze cekilmis karabiber bal surerim gece yaterken sabah silip tekrar surerim oda cok iyi gelir doğada sifa cok canm en son ilaca basvur iclerinde ne var onu bile bilmiyoruz cocuklarimiza veriyoruz ama hiç içime sinmiyo

Yine göğsüne taze cekilmis karabiber bal surerim gece yaterken sabah silip tekrar surerim oda cok iyi gelir doğada sifa cok canm en son ilaca basvur iclerinde ne var onu bile bilmiyoruz cocuklarimiza veriyoruz ama hiç içime sinmiyo
Allah razi olsun onerin icin ama artik hastaliklar ilacsiz gecmiyo ki muhakkak bise kullanmak gerekiyo ilac grubundan

Alerji cikmadi cok sukur de tabiri caizse kutur kutur oksuruyo resmen balgamli gibi

aynen bende bugün yarın telafi edicem aslında bütün gün dikkatliydim akşam az ama zararlı bişeyler yiyince yine artı geldimöksürük şurubu vermiyor benim gittiğim drlar balgam sökücü veriyor geçen seferde öksürüyor dedim kesinlikle öksrk şrubu vermiyoruz dedi sende bir git bakalım durumuna göre verir geçmiş olsun. yeni yaşınız hayırlı olsun nice sağlıklı yaşlara inşallah

inşallah canım sen kesin eksidesin de ben artılardayım bakalım nolucak pazara

kızlar adet oldum bugün canım bişeyler istiyo hep tarçın yoğur elma yedim tatlı olarakta bir kaç kaşık bal yedim faydalı en azından dimi ama koca bir tepsi tatlı yapmamak için zor duruyorum

Kızlar selam naptınız nasılsınız? beni moralim çok bozuk kedimiz hasta ve veteriner bu sefer pek iyi görmüyor galiba yakın zamanda kaybetmek sabahtan beri ağlamaktan mahvoldum. Çok korkuyorum bir şey olacak diye. Şu an veterinerde serum falan alıyo aksam alıp getircem eve. 1 haftadır boyleyiz aslında ama hep iyileşir mi diye bekledik daha da kötüye gidiyo. Böbrek yetmezligi var. Çok mutsuzum bu ara

Bu arada 200 gr kadar fazlaydım bugün tartıldığımda

turuncu picama nerdesinn
Canım geçmiş olsun iyileşir inşallah insan ne kadar bağlanıyor değilmi aileden biri gibi olmuştur üzme kendini çok çoğu hastalık üzüntüyle başlıyor

Kızlar gözünün önünde olupta yememek çook sinir bozucu yemeğin yanında pilav miss gibi bense bir kaşık alabildim ama leblebi de sınırı aştımmm

Gittik dra surup ve peditus verdi kullanicam bakalim ...iyi dileklerin icin tesekkur ederim ayrica

Gecmid
gecmis olsun canim ya rabbim acil sifa versin ne zamandir seninleydi peki ?

Kızlar iyi akşamlar 100 ip atladım 30 da mekik çekebildim şu mekik çok zor geliyo r yavaş yavaş artıracam bakalım şu iğrenç göbüş gidicekmi .yahu hiç bişey yapan yokmu yazın bişeyler de motive olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…