Boyuna yeme canım yaa yemek yedigin zaman mi daha mutlu oluyorsun pazar günü tartida eksi gördüğün zamanmi mutlu oluyorsuh onu düşünYA HERKES NERDE BEN İŞTEYİM BAKIYORUM KİMSEDE TIK YOK ZATEN BENİMDE KEYFİM YOK BOYUNA YİYORUM PAZAR GÜNÜ HİÇ OLMASA YA
Allah razi olsun onerin icin ama artik hastaliklar ilacsiz gecmiyo ki muhakkak bise kullanmak gerekiyo ilac grubundanYine göğsüne taze cekilmis karabiber bal surerim gece yaterken sabah silip tekrar surerim oda cok iyi gelir doğada sifa cok canm en son ilaca basvur iclerinde ne var onu bile bilmiyoruz cocuklarimiza veriyoruz ama hiç içime sinmiyo
Alerji cikmadi cok sukur de tabiri caizse kutur kutur oksuruyo resmen balgamli gibiburayim kuzumm evet ya koptuk bu ara ama tamamen kopmayalim benimde regl donemim yarin yada birgun diyet cok guzel gidiyor insallah eksi görürüz hepimiz
Cok gecmis olsun kuzumm alerjik olabilirr antibiyotik yazmazlar insallah benim kizlarimin pksuregi alerjik olduğu için deloday yada allerset veririm
aynen bende bugün yarın telafi edicem aslında bütün gün dikkatliydim akşam az ama zararlı bişeyler yiyince yine artı geldimBurdayim ben malum misafir bugun biraz fazla yedim sanirim yarin telafi insallah birazda siskinlik var hayirlisi ... tubi de yogundur ya herkes gibi .. kizlar benim bidik yeni 1 yasina girdi oksuruyor yarin dra goturucem de genelde ne kullaniliyor bu durumda oksuruk surubu olarak birazda burnu akiyor oneriniz nedir ?
inşallah canım sen kesin eksidesin de ben artılardayım bakalım nolucak pazaraburayim kuzumm evet ya koptuk bu ara ama tamamen kopmayalim benimde regl donemim yarin yada birgun diyet cok guzel gidiyor insallah eksi görürüz hepimiz
Cok gecmis olsun kuzumm alerjik olabilirr antibiyotik yazmazlar insallah benim kizlarimin pksuregi alerjik olduğu için deloday yada allerset veririm
hayırlı cumalar canım ne durumdasın nasıl gidiyor eksilerdemisinKizlar hepinize hayırlı cumalar, hayırlı sabahlar
kızlar ya sizde durum nedir benim canım hiç siteye girmek istemiyo diyette yapmak istemiyoBoyuna yeme canım yaa yemek yedigin zaman mi daha mutlu oluyorsun pazar günü tartida eksi gördüğün zamanmi mutlu oluyorsuh onu düşün
Canım geçmiş olsun iyileşir inşallah insan ne kadar bağlanıyor değilmi aileden biri gibi olmuştur üzme kendini çok çoğu hastalık üzüntüyle başlıyorKızlar selam naptınız nasılsınız? beni moralim çok bozuk kedimiz hasta ve veteriner bu sefer pek iyi görmüyor galiba yakın zamanda kaybetmeksabahtan beri ağlamaktan mahvoldum. Çok korkuyorum bir şey olacak diye. Şu an veterinerde serum falan alıyo aksam alıp getircem eve. 1 haftadır boyleyiz aslında ama hep iyileşir mi diye bekledik daha da kötüye gidiyo. Böbrek yetmezligi var. Çok mutsuzum bu ara
Al bendede okadar ama yakında ayrılacağm için gitmeden azcık eksiliyim diye uğraşıyorum yani spor yapamıyorum ama az yemeye çalışıyorum.kızlar ya sizde durum nedir benim canım hiç siteye girmek istemiyo diyette yapmak istemiyo
Gittik dra surup ve peditus verdi kullanicam bakalim ...iyi dileklerin icin tesekkur ederim ayricaaynen bende bugün yarın telafi edicem aslında bütün gün dikkatliydim akşam az ama zararlı bişeyler yiyince yine artı geldimöksürük şurubu vermiyor benim gittiğim drlar balgam sökücü veriyor geçen seferde öksürüyor dedim kesinlikle öksrk şrubu vermiyoruz dedi sende bir git bakalım durumuna göre verir geçmiş olsun. yeni yaşınız hayırlı olsun nice sağlıklı yaşlara inşallah
gecmis olsun canim ya rabbim acil sifa versin ne zamandir seninleydi peki ?Kızlar selam naptınız nasılsınız? beni moralim çok bozuk kedimiz hasta ve veteriner bu sefer pek iyi görmüyor galiba yakın zamanda kaybetmeksabahtan beri ağlamaktan mahvoldum. Çok korkuyorum bir şey olacak diye. Şu an veterinerde serum falan alıyo aksam alıp getircem eve. 1 haftadır boyleyiz aslında ama hep iyileşir mi diye bekledik daha da kötüye gidiyo. Böbrek yetmezligi var. Çok mutsuzum bu ara
Bahardandir benim de canim hicbise yapmk istemiyor ama mecbur sende ara ver biraz surekli kilo dusunme zaten is m stresin yetiyodur sanakızlar ya sizde durum nedir benim canım hiç siteye girmek istemiyo diyette yapmak istemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?