Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

turuncu picama nerdesinn

Canım geçmiş olsun iyileşir inşallah insan ne kadar bağlanıyor değilmi aileden biri gibi olmuştur üzme kendini çok çoğu hastalık üzüntüyle başlıyor
Canım benim.çok haklısın. Aynen benim büyük kızım o. Sokaktan almıştım 3 haftalıktı ellerimle besledim. Allah yardımcımız olsun.

Canım akşam bişey yememeye çalış eger gecede kalkıp yemezsen eksi devam eder
inşallah canım tutuyorum kendimi yarım krep yedim onuda eritirim inşallah .yarında tatil bizimkiler yine gece çay tatlı bişeyler isterler ama kusura bakmasınlar valla hazır kek filan alsınlar artık ama pazara sözüm var oğluma sevdiği tatlıdan yapıcam inşallah.

Canım spor sadece sıkılaştırıyo önemli olan yememek bir saat yuru iki dilim ekmek ye gitti işte o yuruyus sadece bogazımızı tutsak bi
haklısın yemeyince gidiyor bir arkadaşım dan biliyorum spor salonuna yazıldı hergün düzenli gitti üstüne kilo aldı niye geceleri tatlı vs. yiyordu şimdi 55 kilo boyuda uzun fıstık gibi yemeyi kesince verebildi.sen nasılsın biraz toparladınmı

Benim zayiflamam lazim kendimi hic guzel hissetmiyoeum can sikintisindan surekli tatli yiyorum belirli bir diyetiniz varmi ben ekmek yemem sadece kahvaltida tam bugday oda az yerim Okula git gel merdiven cikarim ama abur cubur hamur iai yaparim.yerim heleki yaptigimi kimse begenmeyince daha bi hirsla yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…