Saol canım Allah razı olsun. 5 senedir. Aslında genç ama genetiktir diyo veterinerGecmid
gecmis olsun canim ya rabbim acil sifa versin ne zamandir seninleydi peki ?
Canım benim.çok haklısın. Aynen benim büyük kızım o. Sokaktan almıştım 3 haftalıktı ellerimle besledim. Allah yardımcımız olsun.turuncu picama nerdesinn
Canım geçmiş olsun iyileşir inşallah insan ne kadar bağlanıyor değilmi aileden biri gibi olmuştur üzme kendini çok çoğu hastalık üzüntüyle başlıyor
hoşgeldin aramıza candy123 Allah bağışlasın oğullarını benimde üç oğlum varYaş.:23
Baslangic kilom:69
Çocuk:2 ikiside oglan (biri 5 yasinda biri 5 aylik)
Hedef:60
KuzummmmHeeeyyy nerdesiniz millettt
Canım akşam bişey yememeye çalış eger gecede kalkıp yemezsen eksi devam edergünaydınnn kızlar tartıya bir gün kala nasılsınız ben bugün eksi gördüm bugün de çok dikkatli olmaya çalışıcam .
Canım spor sadece sıkılaştırıyo önemli olan yememek bir saat yuru iki dilim ekmek ye gitti işte o yuruyus sadece bogazımızı tutsak biAl bendede okadar ama yakında ayrılacağm için gitmeden azcık eksiliyim diye uğraşıyorum yani spor yapamıyorum ama az yemeye çalışıyorum.
inşallah canım tutuyorum kendimi yarım krep yedim onuda eritirim inşallah .yarında tatil bizimkiler yine gece çay tatlı bişeyler isterler ama kusura bakmasınlar valla hazır kek filan alsınlar artık ama pazara sözüm var oğluma sevdiği tatlıdan yapıcam inşallah.Canım akşam bişey yememeye çalış eger gecede kalkıp yemezsen eksi devam eder
haklısın yemeyince gidiyor bir arkadaşım dan biliyorum spor salonuna yazıldı hergün düzenli gitti üstüne kilo aldı niye geceleri tatlı vs. yiyordu şimdi 55 kilo boyuda uzun fıstık gibi yemeyi kesince verebildi.sen nasılsın biraz toparladınmıCanım spor sadece sıkılaştırıyo önemli olan yememek bir saat yuru iki dilim ekmek ye gitti işte o yuruyus sadece bogazımızı tutsak bi
:) hoşgeldin oh ya yeni kan lazımdı grubaYaş.:23
Baslangic kilom:69
Çocuk:2 ikiside oglan (biri 5 yasinda biri 5 aylik)
Hedef:60
Başınız sağ olsun canımKizlar bizim bi cenazemiz var dun annemde kaldm yarinda evde olmicam p.tesi tarti bildirimi yapcam ins yarinda girememMislisse . Canm mazeretim var tmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?