Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Tarti gunune 2 kalaa durumlar nasil bakalimmm
ahhh canim benim o tatli krizler i yokmu bak şimdi şunu dene canin tatli istedigi zaman kocaman bi bardak sute tarçın kat yada kakao iç ayyni seyi bir muzla dene sute yulaf kat ustune tarçın tarcinu cok kullanbeyinde bitirmezsen o krizlerin sonu gelmezsz o tatliyi yiyince mi daha mutlusun aynada kendini fit goruncemi mutlusun onu düşün

Buradyiz tatlim malum haftasinu bide 23 nisan şenlikleri benim bicirlar görevliydi oraya gittik sonra gelen gidenn yarini sonuç ne olavak cok merak icindeyimm
Bizimkiler büyüdü ya 23 nisan kutlamalarını unuttuk minik yetişiyor arkadan:) yarını bende merak ediyorum benden başka yaptıklarını yazan yok.iki gündür çok dikkatliyim bakalım ne kadar eksilicemm

ahhh canim benim o tatli krizler i yokmu bak şimdi şunu dene canin tatli istedigi zaman kocaman bi bardak sute tarçın kat yada kakao iç ayyni seyi bir muzla dene sute yulaf kat ustune tarçın tarcinu cok kullanbeyinde bitirmezsen o krizlerin sonu gelmezsz o tatliyi yiyince mi daha mutlusun aynada kendini fit goruncemi mutlusun onu düşün[/QUOTE]

Deniycem cnm cok saol bide yan mersini yiyorum onu yogurda karistirip yemekde guzel olur
Ben yulaf yesil cay form caylari icmiyorum cocuk emziriyorum bide dogum yaptimdan beri 6 aydir daha adet gormedim
Mutla tatliyi kesicem yemiycem aticam yemiycem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…