ahhh canim benim o tatli krizler i yokmu bak şimdi şunu dene canin tatli istedigi zaman kocaman bi bardak sute tarçın kat yada kakao iç ayyni seyi bir muzla dene sute yulaf kat ustune tarçın tarcinu cok kullanbeyinde bitirmezsen o krizlerin sonu gelmezsz o tatliyi yiyince mi daha mutlusun aynada kendini fit goruncemi mutlusun onu düşünBenim zayiflamam lazim kendimi hic guzel hissetmiyoeum can sikintisindan surekli tatli yiyorum belirli bir diyetiniz varmi ben ekmek yemem sadece kahvaltida tam bugday oda az yerim Okula git gel merdiven cikarim ama abur cubur hamur iai yaparim.yerim heleki yaptigimi kimse begenmeyince daha bi hirsla yerim
Basiniz sag olsuncanım Allah taksiratini affetsinKizlar bizim bi cenazemiz var dun annemde kaldm yarinda evde olmicam p.tesi tarti bildirimi yapcam ins yarinda girememMislisse . Canm mazeretim var tmm
Buradyiz tatlim malum haftasinu bide 23 nisan şenlikleri benim bicirlar görevliydi oraya gittik sonra gelen gidenn yarini sonuç ne olavak cok merak icindeyimmkızlar nerdesiniiiizz bu ne sessizlik
Allah rahmet etsin başınız sağolsun canımKizlar bizim bi cenazemiz var dun annemde kaldm yarinda evde olmicam p.tesi tarti bildirimi yapcam ins yarinda girememMislisse . Canm mazeretim var tmm
Bizimkiler büyüdü ya 23 nisan kutlamalarını unuttuk minik yetişiyor arkadan:) yarını bende merak ediyorum benden başka yaptıklarını yazan yok.iki gündür çok dikkatliyim bakalım ne kadar eksilicemmBuradyiz tatlim malum haftasinu bide 23 nisan şenlikleri benim bicirlar görevliydi oraya gittik sonra gelen gidenn yarini sonuç ne olavak cok merak icindeyimm
Gunaydin caniim atalarin bir lafi var azdan az gider çoktan çok gider diye napalim sende 200 400 derken eriyorsun masallaj:))Eki Görüntüle 1819690
Günaydın kızlar
Ben yine 200 gr vermişim
Geçen hafta: 65.9
Bu hafta: 65.7
Fark: -200 gr
Canim olsun yinede gitmis bende de var aynı sıķıntı hic sorma yani ...Eki Görüntüle 1819694 gecen hafta 82.6
Bu hafta 82.2
Anca 400 gram gitmis kızlar yaa of hala 8 hâlâ 8 ama adey dönemi
Son kglalarin ya anca gidiyor masallah yinedeEki Görüntüle 1819690
Günaydın kızlar
Ben yine 200 gr vermişim
Geçen hafta: 65.9
Bu hafta: 65.7
Fark: -200 gr
Cok guzel canim tebrik.ederim guzel bi rutin tutturdun hic arti gormuyorsun artik.ne kadar güzel baya dikkat ediyorsun heralde misafir var bide koşturmacaGunaydin kizlar nasilsiniz iyimisiniz ?umarim herkes istedigi kiloyu vermistir.
Gecen hafta:79.8
Bu hafta :79.2
Fark:-600
Eki Görüntüle 1819695
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?