Geçen hafta 72,700
Bu hafta 72,700
Fark yok
Gecen hafta:68.9
Bugun:68.3
Fark:-600 gr
evet canım yaa dikkat edince gidiyor çok mutluyum bu hafta her hafta yaptığım hatayı yapmıycam inşallah tartıdan sonra başlıyordum yemeye nasılsa daha var tartı gününe diye kahvaltıda biraz kaçtı ama devamı gelmiycek 63 ü görmeden ayrılmıcam aranızdanOoo Y yagmur7968 cım cok tebrik ederim hayatim valla cok sevindim 64 ü gormene hadi kirdin seytanin bacağını dikkay edince ne guzel gitmis bu hafta herkes adetli kızlar :))
kız az az derken eridin vallaEki Görüntüle 1819690
Günaydın kızlar
Ben yine 200 gr vermişim
Geçen hafta: 65.9
Bu hafta: 65.7
Fark: -200 gr
tubicim azda olsa gidiyor morelini bozma yakında 7 leri görüceksinEki Görüntüle 1819694 gecen hafta 82.6
Bu hafta 82.2
Anca 400 gram gitmis kızlar yaa of hala 8 hâlâ 8 ama adey dönemi
canım bu hafta çok karamsardın kesin artıdasındır diyordum ne güzel almamışsınGeçen hafta 72,700
Bu hafta 72,700
Fark yok
mislisse harikasın yine. biliyomusun sen 7 lri gördüğün gün gözlerim doldu çok duygulandımGunaydin kizlar nasilsiniz iyimisiniz ?umarim herkes istedigi kiloyu vermistir.
Gecen hafta:79.8
Bu hafta :79.2
Fark:-600
Eki Görüntüle 1819695
Ben kek yedim
Candy kendinden bahsedermisin? Birde sartlarimiza gore bana ve sayfamiza mail atmn lazimdi katilim tarihin vs.?Ben kek yedim
Evdekiler diyete uymayinca zorkızlar bugün oğluma tatlı için söz vermiştim bide şerbetli istiyo yapınca dayanamazsam çok yersembu çocuğu bi şekilde sütlü lerle kandırmam gerek
Evet tubicim goruceksin canim merak etme devm et boyletubicim azda olsa gidiyor morelini bozma yakında 7 leri görüceksin
Evet kg verdikce gidiyor artik bide cicuk pesinde kosturmak bayagi verdiriyorCok guzel canim tebrik.ederim guzel bi rutin tutturdun hic arti gormuyorsun artik.ne kadar güzel baya dikkat ediyorsun heralde misafir var bide koşturmaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?