Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ooo Y yagmur7968 cım cok tebrik ederim hayatim valla cok sevindim 64 ü gormene hadi kirdin seytanin bacağını dikkay edince ne guzel gitmis bu hafta herkes adetli kızlar :))
evet canım yaa dikkat edince gidiyor çok mutluyum bu hafta her hafta yaptığım hatayı yapmıycam inşallah tartıdan sonra başlıyordum yemeye nasılsa daha var tartı gününe diye kahvaltıda biraz kaçtı ama devamı gelmiycek 63 ü görmeden ayrılmıcam aranızdan

Gunaydin kizlar nasilsiniz iyimisiniz ?umarim herkes istedigi kiloyu vermistir.

Gecen hafta:79.8
Bu hafta :79.2
Fark:-600

Eki Görüntüle 1819695
mislisse harikasın yine. biliyomusun sen 7 lri gördüğün gün gözlerim doldu çok duygulandım inşallah altmışlara indiğinide görücez hep beraber.

kızlar bugün oğluma tatlı için söz vermiştim bide şerbetli istiyo yapınca dayanamazsam çok yersembu çocuğu bi şekilde sütlü lerle kandırmam gerek

Kizlar nasilsiniz ? Yine bayagi kilo veren var sukur ki bu arada turuncu nerde bilen yok sanirim

Kizlar benimde bebişin doğum günü nü kutladık bugün.baya kalabalıktır. Kaç gündür hazırlık falan derken uğrayamadım burayada.bugün de baya fazla kaçırdım pofffff

Kizlar benimde kullandığım doğum kontrol hapı beni kötü etkiledi.10 günde bir regl oluyorum.daha geçen hafta olmuştum dün yine başladı. Doktorum Emzirdiğim için başka hap olmaz diyor. Başka yöntemde istemiyorum ama.halsizlik, sinir yapıyor çok. Kansız kalıyorum ağzımda yaralar çıkıyor artık. Ne yapcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…